Розпуск парламенту. Звернення Президента до народу

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 3 кві 2007.

1. Salata

Salata Well-Known Member

Відповідь: Розпуск парламенту. Звернення Президента до народу

Danilo, при чем тут перевод, он даже от пересказа отличается.:cool:

2. Danilo

Danilo Well-Known Member

Може Святослав казав українською а вже потім десь через 800 років російскі історики перекладали та звісно зробили так як каже Візард.:D

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

А з Білорусії ніхто не запитував про Верхуйний Савет?:D Про те як Ющенко перетрахіваєт депутатів?:D

4. Salata

Salata Well-Known Member

Може и угорською, хто зна? :D Нестор думку гадав, щоб "ни вашим, ни нашим", вигадав "дрєвньоруский", так?

5. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ви про Шуфріча?:D Знову чувак без крісла лишився.:p
    Про мову ще поговоримо, але не тут і не сьогодні.
    Є більш кумедні речі, наприклад про те як Янукович їде до Парижу, плюнути з Ейфелевої башти. Коли ще на дурняк з`їздить?:D

• Подобається Подобається x 1
  6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Так-с... так-с... пора уже "перлы от Данило"...в отдельную копилочку складывать.... думаю после 27 мая пригодятся...
    В прошлый раз...Папай...на горе раком свистел... в этом году по моложе кое кто будет....:cool:

7. zenyk

zenyk Well-Known Member

відмова виконувати укази президента - є виявом узурпації влади неконституційним шляхом! За таке передбачено кримінальне покарання і хочу зауважити, що таке кримінальне покарання може застосовуватись не до партії, чи державного органу, а до конкретної особи, яка відмовляється виконувати укзи президента, видаючи свої акти на протиставлення президенту!

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ющенко вигнав Мороза

Майдан-ІНФОРМ: 03-04-2007 15:21 http://maidan.org.ua/static/news/2007/1175602882.html

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 266/2007

Про внесення змін до Указу Президента України від 11 вересня 2006 року № 749
    (...)
    1) ввести до складу Ради національної безпеки і оборони України:

КІХТЕНКА Олександра Тимофійовича – начальника Головного управління – командувача внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України;

НАЛИВАЙЧЕНКА Валентина Олександровича – першого заступника Голови Служби безпеки України – керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України;

2) вивести зі складу Ради національної безпеки і оборони України Мороза О.О.
    3 квітня 2007 року
    ====================
    Ющенко вказав Януковичу його місце
    Майдан-ІНФОРМ: 03-04-2007 15:18 http://maidan.org.ua/static/news/2007/1175602685.html

Президент Віктор Ющенко наголошує на неприпустимості силового сценарію розвитку подій у державі.

Про це він заявив під час зустрічі з прем'єр-міністром Віктором Януковичем, повідомляє прес-служба президента.

"Як головнокомандувач Збройних Сил України, я не допущу "силового" сценарію. Мирні виступи громадян свідчать про зростання рівня демократії в нашій країні. Ви це публічно визнали, то будьте щирими до кінця", – наголосив президент.

Також Ющенко нагадав, що відповідно до Конституції, укази президента є обов'язковим до виконання на території України.

Глава держави відзначив, що чинний на сьогодні склад ЦВК довів, що спроможний організувати демократичні вибори.

При цьому повернення попереднього складу ЦВК, визнаного у судовому порядку таким, що був причетний до фальсифікації виборів 2004 року, Ющенко назвав незаконним та аморальним.

Президент наголосив, що уряд не є політичною силою і не може прикриватись рішенням Верховної Ради, а відповідно до указу має здійснити належні кроки для забезпечення діяльності ЦВК.

Окремої уваги на зустрічі було надано питанню забезпечення фінансування урядом позачергових виборів.

За інформацією кореспондента "Української правди", зустріч президента з прем'єром продовжується.

Джерело: Українська правда

9. Читатель_Обкома

Привет Борисе!!!!! :)
    "Не вынесла душа поэта..."(С) с возвращеньицем-с :D
    :confused: :eek: :confused:
    М... да....Борисе...действительно...началось....

10. Читатель_Обкома

А вот...просто интересно...в осени 2004 года Вы точно так же считали?:rolleyes:

11. zenyk

zenyk Well-Known Member

які укази восени 2004 хто відмовився виконувати?

чо ж ви ніколи не конкретизуєте, при цьому самі постійно від своїх опонентів вимагаєте конкретику! докази в студію будь-ласка!

12. Читатель_Обкома

Ок!В завтрЕ..поИскаю....:cool:
    Есть у меня архивчик...:cool:

13. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А якщо так викласти?
    "видавати неконституційні Укази - є виявом узурпації влади неконституційним шляхом! За таке передбачено кримінальне покарання і хочу зауважити, що таке кримінальне покарання може застосовуватись не до партії чи державного органу, а до конкретної особи, яка порушує Конституцію, видаючи неконституційні укази".
    Мо", так краще?

14. zenyk

zenyk Well-Known Member

щоб так викласти - треба спочатку мати рішення КС про визнання указу неконституційним

15. Степаныч

Згоден. Тому ще раз запитую: що за гвалт? пожежа? Почекаємо рішення КС і будемо виконувати. Ну уявіть, якщо КС визнає Указ незаконним, а його до того часу частково вже виконають?

16. zenyk

zenyk Well-Known Member

Степанич! Ви ж розумний чоловік! Подумайте:
    - указ чинний, то ж підлягає до негайного виконання;
    - невиконання чинного указу - злочин, з моменту вчинення;
    - доки не доведено зворотнього - указ законний, чинний;
    - винесення незаконного указу - злочин після судового розгляду.

Таким чином - указ має бути виконаним!

17. Степаныч

Що значить "чинний"? ВР вважає його антиконституційним. А це ЗАКОНОДАВЧА ГІЛКА ВЛАДИ!!! Кабмін вважає його незаконним!!! Я кому повинен вірити: ВР та Кабміну чи Президенту? Один Президент розумніший 255 депутатів та не знаю скільки членів КМУ??? Ну я ж не ідіот!

Якщо я вважаю Указ злочинним, я повинен його виконувати? Нісенітниця!
    Я ХОЧУ ЗНАТИ РІШЕННЯ КС! Буде рішення - буду виконувати!

18. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Меня удивляет только одно. Почему нельзя было подождать с решением КС и потом издать указ ? Было бы тихо и благородно и демократично.
    Такое ощущение, что основная цель указа – стенка на стенку, народ на народ. Бардак одним словом !

Борьба последнего поколения комсомольцев правовых нигилистов с последним поколением управленцев. А потом пустота.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не гвалт, а облом... Розсипався план "стабілізєц"...
    Чекати на КС? Скільки? Хіба КС хоч щось вродив?
    Часткове виконання якої сама частини Вас турбує?
    Як не прикро, але дійсно, ті 255 депутатів (мо' і більше) не гідні с@@ти поряд з Президентом, не говорячи про роль юридичних експертів. Я ніколи не підтримаю делегування свого голосу ТАКим юристам-законодавцям. Навіть якщо на нього (мій голос) претендуватиме Руслана (пісні в неї гарні, деякі) - не дам голосу.
    Я не стведжую, що Ви, Степаныч, чи ті депутати - ідіоти. Не своїм ділом зайнялися (депутати), ТАК!
    "Не царское это дело! Не царское..." /цитата з мульта/
    Я теж ХОЧУ ЗНАТИ РІШЕННЯ КС!
    Нє дождьомся!

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Кожен бачить і чує свій "посил"...

а де твій аватар? :)