Розпуск парламенту. Звернення Президента до народу

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 3 кві 2007.

1. ihorweb

ihorweb Well-Known Member

Відповідь: Розпуск парламенту. Звернення Президента до народу

Чого це Ви так на дитячу лікарню наїхали ні з того, ні з сього? Помаранчеві як казали, шо Янукович сидів, то вже тепер і Янукович каже, шо таки сидів. А так всі свистіли, шо брєхня, брєхня, шо зомбують нас на Заході... А таки не зомбували! Таки зеки при владі! А Ви чого Катерину Ющенко лайном обливаєте? Ганьба ОлдМену!

2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тільки з іншим спікером, іншим прЄмьйєр-мінИстром (C) і без перебіжчиків-запроданців.
    Тільки й того. Заради чого все й робиться.

• Подобається Подобається x 1
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Перехоплення ініціативи при створенні коаліції профукали 1 раз. Ви певні, що спрацює знову? :rolleyes:

4. OldMan

OldMan Well-Known Member

Где я наехал? Я спросил. Вы вопросительные знаки видите?
    Не знаете - не выдумывайте.

5. ihorweb

Там де такі слова підібрали типу "самашедший"... і питання такі риторичні, ніби Ви на них вже відповіді знаєте... От і виходить, шо наїхав. Як зловили Вас на нехорошому, то треба перепросити, а то будете як Калашніков: в суді не доведено, значить не бив, не забирав... Ганьба!

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Все за планом йде, Ви б подивилися перш ніж базікати хоча б на сайт благодійного фонду, чи що? Доречи там і Пінчук і Ахметов давали гроші.
    "Ми єго нє любім - он тоже взял" (С) А. Райкін.

7. ihorweb

...і Колєсніков, виявляється, не бідний... Теж в лідерах там числиться.

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Юрій Луценко:[​IMG]Мій план, з яким я починав проект НС, полягав у тому, що треба спочатку змінити Конституцію, прибравши з неї двозначні формулювання, які дозволяють переможцю узурповувати владу.
    Затим – прийняти новий виборчий закон, щоб виборці не знаходили чорних продажних котів в закритих списках пухнастих лідерів.
    Ще одне – сформувати нову команду з новими ідеями, які б припинили помаранчево-синє протистояння. Ми планували все це завершити не раніше кінця цього року. Форс-мажор у вигляді антиконституційного формування трьохсот депутатів під Януковича викликав форс-мажорний Указ Президента про розпуск ВР. НС отримала можливість участі у виборчому процесі. Ми ним скористаємося, хоч і не довели підготовчу роботу до кінця. Я буду робити все, щоб пропонувати суспільству вихід із формули: 52:48 між помаранчевими та біло-синіми.
    Заметьте, как редко стала звучать фраза: «Донбасс порожняк не гонит». Гонит, да еще и ежедневно целыми эшелонами.
    Моя идея заключается в том, чтобы предложить стране выход из тупика оранжево-синего противостояния. Дважды повторенный результат 52:48 не может быть основой стабильного развития Украины.
    Я предлагаю перестать спорить по навязанным нам извне разделяющим проблемам.
    За русский или украинский язык? За английский, который надо знать не хуже родного.
    За Москву или Брюссель? За Киев, как центр Европы.
    За Московский или Киевский патриархат? За веру в стране, где находится столица мирового православия.

9. OldMan

OldMan Well-Known Member

:) Данилу почитайте. Вот он действительно на всё знает точный ответ.

На чём поймали? На ехидном вопросе? Чего заводитесь, вроде как я угадал? Подозрительная реакция на мой вопрос, Вам не кажется?

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Дик він це... цукерки робить та продає, робить та продає. Кієв_Конті називаєтся.:D "Харошій чілавєк, гаварят", варят, варят...:D

11. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

безперечно - ТАК.

12. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Не сомневаюсь. Дармовая трата времени и денег.

Борис.
    "Заради чого все й робиться."
    .......................................
    Никогда ТАКие действия не приводили к процветанию государства.

13. zet

zet Дуже важлива персона

http://ura-inform.com/photo/2007/04/02/majdan2/2/#photos
    Демократическая общественность Майдана. Строем. По приказу. За «бабки» (ФОТО)
    После прохождения «демаркационной зоны», колонна направилась в сторону Майдана Незалежности, завернула за угол и тут поступил приказ остановиться. «Вожак» колонны подошел к неизвестному «в черном», в руках которого был мобильный телефон и рация. «Вожак» доложил «церемониймейстеру» о прибытии активистов, получил указания и вернулся к колоне.

У «церемониймейстера» зазвонил телефон. Его ответы неизвестному собеседнику нам удалось зафиксировать на диктофон:

- Всё, больше не пропускать... Всё, сотку пропускай, больше не надо... Всё, хватит... - распорядился человек в «чёрном», по-видимому, регулируя действия другой колонны активистов.

Затем первая колонна получила «добро», также организованно прошествовала в сторону площади изображать искреннюю общественность, которой небезразлична судьба Украины. И, конечно, не бескорыстно. Как мы уже отмечали в предыдущем обзоре, «постоять за демократию» сегодня стоит 10 грн в час. Ну, что ж, не та уже демократия, как в 2004-м. Подешевела...

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Брехня. Японія, Німеччина та ще багато держав тому доказ.

350 млн. грн. - це не завелика ціна. Мізер порівняно з тим скілки вони крадуть.

15. OldMan

OldMan Well-Known Member

Как откровенно. Луценко затеял весь тарарам с самообороной и походами только для того, чтоб пролезть в ВР. Ведь только ВР может принимать законы. А он вдруг оказался за бортом. Это подорвало все его колоссальные планы реформ.
    Ай да Луценко, ай да ....

16. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Аргументированный флуд.

17. ihorweb

Ех, Ви... Калашніков-2. Такі речі пішли в хід... Ганьба!

18. OldMan

OldMan Well-Known Member

Конечно ганьба. Вот если бы я обвинял в продажности - это было бы хорошо.

19. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ще про гроші. З конференції Луценко на Оглядачі:
    Тепер порівняйте з сумою яка йде на позачергові вибори.

• Подобається Подобається x 2
  20. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

А как Вы думаете, зачем Юлька в штаты летала?

а де твій аватар? :)