Розпуск парламенту. Звернення Президента до народу

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 3 кві 2007.

1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Відповідь: Розпуск парламенту. Звернення Президента до народу

Ну-ну!
    А что, на ж-д вокзале вашенские добровольные помощники ушли все на пенсию ?

2. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Нее...
    Они побежали на Крещатик, посмотреть как гаишник штрафует танк с донецким номером за превышение скорости и пересечение сплошной осевой.

3. Boris_Kiev

Видать танк пытался обогнать или подрезать автомобиль кого-то из коммунистов (Запорожец) ?

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

Через що розпускали парламенти в світі

А ось цікаво мені, коли там розпускають, то як вирішується питання з засіданнями, чи взагалі одразу світло в залі вимикають та замикають на ключ. І хто буде платити за користування єкс-депутатами туалетів?:)

• Подобається Подобається x 1
  5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Danilo.
    Спасибо за статью.
    "25 червня 2005 року в Японії відбулися дострокові вибори в палату представників японського парламенту. Значних змін в розстановці політичних сил в країні не відбулося. Урядовому блоку вдалося отримати 271 місце (з 480) і тим самим забезпечити стійку більшість в нижній палаті."

Это и есть наше будущее.

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Не варто, завжди до Ваших послуг.:)
    WIZARDе! У Вас все в порядку? Чи ТАКу кількість повторів треба сприймати як чаклування/заговорювання?

7. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Не беспокойтесь, ТАК, Danilo, у меня всё в порядке.
    Просто Ув. levandivka собрал несколько моих ответов за разное время разным людям в одном посте.
    Кроме того, Вам не кажется , что это признак постоянства?

P.S. Пишу из танка. Вот только на номер не посмотрел.

8. Danilo

Danilo Well-Known Member

Для тих хто у броні: У Японії після позачергових виборів все ж зробили реформу поштової служби та Банк,нє? Ціль досягнута?

9. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Я писал про результаты выборов как таковых.
    Значних змін в розстановці політичних сил в країні не відбулося.

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

Україна - не Японія.:)

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Просто в тему.:)

...Видання Президентом зазначеного Указу, на думку Міністерства юстиції, порушує низку положень Конституції України з огляду на таке.

...
    Враховуючи викладене та на підставі положень частини другої статті 8 Конституції України, відповідно до яких закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України та мають відповідати їй, Указ Президента України від 2 квітня 2007 р. № 264 “Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України” виданий Президентом України з перевищенням наданих йому Конституцією України повноважень та порушує Конституцію України. У зв’язку з цим Міністерство юстиції вважає за необхідне запропонувати Президенту України скасувати Указ від 2 квітня 2007 р. № 264 “Про дострокове припинення повноважень Верховної Ради України” як такий, що суперечить Конституції України.
    Міністр юстиції Олександр ЛАВРИНОВИЧ

Прес-служба Міністерства юстиції України

http://www.minjust.gov.ua/0/9214

12. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Браво, Степаныч!

13. Boris_Kiev

Канєшна!
    Силовикам тільки б зарплатню отримувати (мої податки, між іншим!). Ну ще на паради ходити. А як попрацювати за фахом "Родіну защіщать" - так "мене тут нема".

14. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

так вони ж якраз за цим фахом зараз і працюють. ;) а це - приклад конкретної роботи

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

При чому тут силовики? Професійні юристи, а я не мою підстав сумніватися у професійному рівні фахівців Міністерства юстиції, провели правову експертизу і зробили юридичний висновок, який свідчить про те, що Президент моєї держави перевищив надані йому повноваження і видав Указ, який порушує Конституцію України!!!:eek: То хто ж узурпує владу? Це що, система? Ну добре Ющенко, а стане Президентом людина типу Сталіна? Це ж прецедент!:ireful1: Захотіла одна людина, хоча й та, яка займає найвищу у державі посаду, але є всього лиш ПОСАДОВЦЕМ, зробити так, як їй заманеться, і зробила! То що ж це коїться? Гвалт! Караул! РАтуйте!

16. Boris_Kiev

Ну Степаничу !!!
    Висновок ОДНІЄЇ експертної групи не може бути "абсолютом". Це ж не фізика-хімія !
    Згадайте, як ліпили "висновки" Ваші колеги, коли "партія вимагала".

А щодо силовиків... Я буду довго сміятися, якщо на чолі Контори поставлять Луценка.
    Скинемося на нові валізи для нашого товариша ?

17. zet

zet Дуже важлива персона

http://kiev.vlasti.net/index.php?Screen=news&id=202369
    [05-04-2007 14:53]
    Виктор Ющенко нанес удар по себе В течение часа после того, как Виктор Ющенко подписал указ о роспуске парламента, я успел пообщаться с десятком ведущих украинских политологов и представителей политической элиты.

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Степанычу! Та ж не розстрілюють (поки) ВР, не висилають в Чернігівську область або на шахти.
    Пропонується уточнення від електорату: "ви тОго хотіли? Точно?" :rolleyes:
    Я теж не люблю диктатури, але...
    Ніж така "демократична" Рада, луччє ТАКий диктатор.:cool:

19. Boris_Kiev

Янукович таки визнав, що Верховна зРада - нелегітимна.
    http://maidan.org.ua/static/news/2007/1175783578.html

Прем`єр-міністр України Віктор ЯНУКОВИЧ вважає неможливим виконання рішення Ради національної безпеки і оборони про виділення до 7 квітня грошових коштів на проведення позачергових парламентських виборів.

Про це він сказав на прес-конференції, відповідаючи на запитання кореспондента УНІАН.

«Це неможливо», - сказав прем`єр.

Що ж до використання коштів на вибори з резервного фонду, то В.ЯНУКОВИЧ підкреслив, що для цього необхідна згода Верховної Ради, яка указом Президента розпущена.

20. Boris_Kiev

Зето,
    тож нашвидкуруч зляпана стаття (в момент підписання Указу президента). Тільки подають її сьогоднішньою датою. Вже пройшли кадрові перестановки у синовиків і Мороза вигнали з РНБО.
    Не бійтеся, шляхетна Леді !

а де твій аватар? :)