Розпуск парламенту. Звернення Президента до народу

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 3 кві 2007.

1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: Розпуск парламенту. Звернення Президента до народу

Спасибо Борисе,что не забываете меня....:D :D
    Газетенку не читал...и даже не буду....верте Вы сами своим божкам..
    Помнится Вы с апломбом...рекомендовали голосовать на мэра Киева...Черновецкого.. ну и чо?:D :D :D
    А не Вы ли..в марте 26-го...били себя пяткой в грудь....что сИциалисты не пройдут в ВР,а тем более и комуняки?И что?:D :D :D
    А спорим...на ящик коньяка...что расклад будет тот же самый?:cool:
    Еденственное...что НСНУ...может не пройти!!!
    :D :D

• Подобається Подобається x 1
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

зачОт!

3. Читатель_Обкома

:confused: :confused: :confused:
    Ну зачем Вы так...сразу Данило растраиваете?
    Хай бы молодой чел...еще трошки повеселился...
    :)D :D :D :D :D :D :D :D )

4. Danilo

Danilo Well-Known Member

От гади.:) Глузують.
    Два весла по писку по за чергою!
    Кожному!:)

5. Читатель_Обкома

Данило?Вы как главный политолог и идеолог померанчевой коалиции... т.е. БЮТа и НСНУса на ЛФ.....:cool:
    Подготовьте...не большой докладик...из трех пунктиков...в чем разница в идеологии...энтих двух партий....а то что то я совсем запутался...которые из них ближе к народу....:eek:

6. Danilo

Danilo Well-Known Member

Йдіть на майдан, там Вам Симоненко розтлумачить.:)

• Подобається Подобається x 3
  7. zenyk

zenyk Well-Known Member

от Ви далі "підготуйте", "розкажіть", "Конкретизуйте"....а самі то обіцяли до сьогоднішнього обіду мені архівчик по невиконанню кимось, колись-то, якихось законів - підготувати. Де він?:sad:

8. Mike

Mike Well-Known Member

Про колгоспників не чув :), а страйки та блокування доріг - шахтарі та Крим, було. Та спливло, бо де нормальна законодавча база про громадські організації? Єдине, що якось є так про опозицію, але те ж біля корита, а де наше?

Багато чого було, але по-перше, закон, єдиний для всіх (крім, звісно, "політичних"). Була друга у світі держава, що б там не казати, але була. І було саме читаюче у світі населення, зі своєю елітою, визнаною усім світом. Здавалося б, які гарні стартові умови у 91-му! Але дійсно, то була не політична еліта, наукова, мистецька, але не політична, її не могло бути, бо ця смуга добре прострілювалася :) Тому у нас був єдиний шанс у 91-му - добрий та мудрий Пиночет у керма, а його не було.
    Народ в нас добрий, і це його зворотній бік.

Коли я казав про містера Кольта, то для нас мав на увазі ось що. Спробували б "братки" усіх мастей створювати свою диктатуру, коли б кожний громадянин мав зброю :), хтось, та неодмінно б підстрелив тих "бізнесменів". Не себе б спалював, а їх, розумієте різницю? Ото і є реальний усереднювач інтересів. Можете розуміти це як "разом нас багато", але на відміну від лозунгів, з реальним правом голосу у кобурі :) спробуй, надури - на третій раз не пройде :)
    "Містер Маузер" - то інша пісня, і зараз не зовсім доречна.

Тільки політиків, вчителі в нас були чи не найгарніші, але на політику було табу.
    А чого ви чекаєте від НАТО? ЕС я ще розумію, а воно навіщо? воно ж не наші прогалини буде захищати, а свої :), це військово-політичний союз, а не матінко Тереза.

Зараз населення ще вдається обдурювати, і воно ізольоване від будівництва, тому "нам" це якось не звучить :)
    Але колись прийдеться таки і нам приймати участь у цьому, звісно.

9. Читатель_Обкома

понятненько...токо свистеть умеем-с...
    Виноват-с...не было времени..у меня же еще и работа есть...

10. Danilo

Danilo Well-Known Member

В мене аналогічно, так що не взищіть?:)

11. zenyk

zenyk Well-Known Member

прошу звернути увагу:

http://ua.korrespondent.net/main/70438/

та бандитська рада далі ігнорує будь-які вимоги законодавства, чи то указ президента, який розпустив раду, як законодавчий орган країни, чи то навіть регламент верховної ради, який вимагає повідомляти в газеті "Голос України" про призначення позачергової сесії не пізніше ніж за 3 дні з опублікуванням всіх питань, що стоятимуть на порядку денному.

Таким чином - то не позачергова сесія, а банальний бандитський "сходняк"

• Подобається Подобається x 3
  12. zenyk

zenyk Well-Known Member

я не то щоб кваплю, просто дивлюсь на те, як Ви зосереджено критикуєте моїх однодумців - і приходжу до висновку, що робота Вас не дуже затруднює :D

13. zet

zet Дуже важлива персона

http://www.versii.com/newss.php?pid=103472

14. Відповідь: Розпуск парламенту. Звернення Президента до народу

Сударь, при всём уважении, по Вашему линку статья про внеочередное заседание, а не внеочередную сессию. :D :D Неужели это так трудно? Отличается как в институте семестр от семинара :)

15. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Може я й помиляюсь, але наскільки я пригадую Вітренко відкололась від Мороза, я не вважаю це зрадою, вони просто не зійшлись ідеологічно. А оцінку їй дав народ на останніх виборах. Просто мала частина населення сприйняла її переконання. Але це не зрада. Це висловлення своєї позиції.

Про який саме факт Ви говорите, вже й забув що такій політик існує, давно його видно не було, що він натворив?

безпартійний, ні, не читав, не розкажу :D

На мою думку вибори 2006р це 4 тур виборів президента, і дуже велика кількість віддавала свій голос не за партію, не за ідеологію а за Ющенка або за Януковича. І прохід Мороза в парламент це результат того що він був в кадрі на майдані. Тому перехід Мороза на бік Януковича я вважаю зрадою, бо отримав він голоси Ющенка.

16. Читатель_Обкома

А можно не путать..совместное заявление о подержки кандитата в Президенты...с расколом партии?
    А между прочим...многие...дЭмократические партийки...даже не дотянули до уровня ПСПУ....еще бы чуть-чуть...и в ВР была бы сплошная веселуха?
    Вы уверены,что ПСПУ в этот раз не пройдет?Те %% от СПу...могут перейти и к Ветренчихе....:D :D
    Ничо не натворил...просто это очень известная политическая личность...и годика два назад...ушел от Юлиной партии...:cool:
    Может и ТАК...а может и нет.... а Вы не допускает...что выбор был еще и между НАТО и Мовой?:cool:

17. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Я не дуже добре пам"ятаю ті події, тому дискутувати мені в цьому питанні важко

а зараз не веселуха?

Ні не впевнений, але моя думка, що ті хто віддав голоси за Мороза як за помаранчевого політика, на бік Вітренко не перейде, а ті хто віддав голос за ідеологію Мороза, такж не повинні перейти до Вітренко, який зміст?

Ну Ющенко включає в себе НАТО а Янукович російську мову

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Проглянула зранку сайт 5-го каналу і здивувалася.
    Що, дерутати мало не ночують в Раді?:D Грудьми на амбразуру лягають, щоб мільйони свої захистити?:D
    Чомусь,як Президент розпустив Юлькин уряд, такого квіку на весь світ і всіма способами не було! Чому? :rolleyes:

19. Читатель_Обкома

Оля...при всем моем не однобоком к Вам отношении....;)
    Хочу заметить...что КМ...это КМ...а ВР...это ВР...:)
    Ющенко мог и сегодня...просто сказать Кабинету Министров :"Пошли вон!!!"
    и они бы пошли..как миленькие...а Верховна зРада....это несколько другое...не он назначал депутатов... не ему их и разгонять...
    :cool:
    А по поводу экс-Премьерши...ничо сказать не могу...сам не знаю...а слухи разные ходят...:D

20. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну от Ви і самі бачите, що то Верховна Зрада. ;)
    Вибрали собі люди на свою голову! :sad:

а де твій аватар? :)