Розпалювання національної, расової ворожнечі та ненависті

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Сталкер, 3 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Розпалювання національної, расової ворожнечі та ненависті

Не в курсі. Вірю Вам на слово. Але зважаючи на тему дискусіії, це Ви до чого?

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ні! треба читати "вєтєран -офф".

3. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

ВВ закінчилася 9 травня 45 року, а друга світова - 2 вереся 45 року і теж за участі наших військ. То як на мене, краще всіх ветеранів називати "Ветерани другої світової".

Додано через 39 секунд
    Ліричний відступ...

Додано через 2 години 47 хвилин
    Християни завжди поважали "юродівих". Не треба її чіпати. Будласка.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Кошмар,люди,що у Львові робиться!!!
    Новая эра Бандеры
    Цікаво,хто ж насправді розпалює оту ворожнечу?

• Подобається Подобається x 4
  5. natkanetka

natkanetka Well-Known Member

я вже писала в темі про НАТО чому я за. і писала, що навіть зараз, коли Україна ще не в НАТО, США виділяє гроші на розвиток української міліції і армії. якщо Україна вступить в НАТО, то Україні наадуть кошти для розвитку, бо НАТО не потрібні слабкі армії, тому вони і будуть надавати кошти. крім того, українські збройні сили стануть більш професійними. невже не ясно, що Україна від цього тільки виграє?

нам не казали ненавидіти Росію, сказали, що це був росіянин і все. звичайно, шо не всі українці святі. Ви кажете, що ми не любимо росію, але ж Ви самі нам говорите, що ми її не любимо, Ви не кажете, що це факт, Ви просто розцінюєте все, що ми говоримо, як щось антиросійське. Я НЕ НЕНАВИДЖУ РОСІЮ, розумієте? Ви хочете, щоб ми ненавиділи Росію щоб довести нам, що ми погані чи що? в мене склалось таке враження, але я надіюсь, що воно помилкове. Ми ще вчимо твір Оксани Іваненко "Тарасові шляхи", і всі визнають, що він вчився у Петербурзі, що його викупили з кріпацтва не українці, а саме москалі.
    хм, я не казала, що Росія розаховувала на то, що АЕС взірветься. Я мала на увазі, що Росія розміщувала електростанції на території інших держав для своєї безпеки. Ви або неправильно зрозуміли, або знову хочете довести мені, зо я погана і ненавиджу Росію. П.С. я вчусь в дрогобицькій гімназії, а не в київській.

я кажу, що він був росіянином, бо говорив по-російськи. те, що він був офіцером ніяк не відноситься до його національності, я то написала, бо хотіла показати чого він командує і все.

Додано через 3 хвилини
    ну-ну... ніде не чути російської...
    П.С. Степаничу, мені неприємно, що Ви думаєте про мене як про ненавичницю Росії.
    Будь-ласка, не звертайтесь до мене "девонька" чи "дівчинка", краще Наталка або Наталя.:)

• Подобається Подобається x 3
  6. Степаныч

Мене це принижує. Як українця, як громадянина держави Україна. Я переконаний, що ми самі спроможні постояти за себе.

Пробачте, якщо я помиляюся (помилявся, мабуть). Чесно - особисто Ваші дописи мені подобаються. Щирі, емоційні. Ви не погані. Вас ВЧАТЬ поганому. Але це моя думка. Яка може бути помилковою.

Розумієте, тоді не було Росії, як не було і України. Був СРСР. І Росія, і Україна були РІВНОПРАВНИМИ республіками СРСР. Щодо АЕС, то у 1987 році я працював на ЧАЕС. Повірте, ні у будівництві АЕС під Києвом, ні в аварії РОСІЯ не була винною.
    З приводу місця навчання зрозумів.

Я так НЕ ДУМАЮ! Чесно! "девонька" - я не писав. "дівчинко" - так. Якщо Вам неприємно, пробачте. Писав так тому, що Ви мені симпатичні. Пробачте. Більше не буду. Наталка нормально?:)

7. Romko

зовсім РІВНОПРАВНИМИ:radist: :radist: :radist:
    Степаничу!
    Та,підкажіть вже Наталі,де навчать доброго і світлого...

• Подобається Подобається x 1
  8. levandivka

Рівно- кокими??? :)

• Подобається Подобається x 1
  9. Степаныч

Так. Ви не згодні?

Ніде, на жаль.

-правними. Читайте уважніше.

10. natkanetka

може, ми сильніші за деякі держави, але треба визнати, що проти Росії ми не дуже...
    якби нас вчили поганому, то я б сама вирішувала, чи мені дотримуватись своєї думки. Ви, напевно, зрозуміли, що я б доводила свою думку, якби вона в мене була не така, як у моїх вчителів. я вже це неодноразово робила. це моя думка. так, на неї впливають думки моїх батьків і вчителів, але я вирішую наскільки цей вплив великий. не думаю, що мене вчать поганому, навпаки. я нічого поганого у своїх думках не бачу.

хм... не думаю...

то я не тільки до Вас. мене це не ображає, просто приємніше Наталка або Наталя.

• Подобається Подобається x 2
  11. Romko

Абсолютно.Не-згід-ний.
    Російська влада завжди проводила імперську політику щодо України.

• Подобається Подобається x 4
  12. Степаныч

Наталко!:)Ви дійсно думаєте, що Росія становить загрозу для України?

Думки базуються на інформації, яку Ви отримуєте. Думки не можуть бути у даному випадку "поганими". Яку інформацію Ви отримали, такі думки у Вас і виникають. Неправильна, брехлива, "погана" інформація породжує неправильні думки.

Неправильно. Так було.

Додано через 4 хвилини
    Угу-угу! От тільки чому я, який жив в Україні, не відчував цього? Підступність "Московії"?

13. natkanetka

я вже писала, що не думаю, що Росія нападе на Україну. думаю, все буде тільки на словах. але невже Вам не хочеться, щоб Україна могла протистояти Росії у разі небезпеки.
    і що я таке неправильне писала. я ж вчуся за програмою. російська і українська історія узгоджена Росією і Україною. нічого зайвого наші вчителі не вигадують.

Додано через 2 хвилини
    якщо так було, то чому "головним" містом союзу була Москва, в школах вивчали російську мову, всі вожді говорили по-російськи і т.п.???

14. Romko

Тому,що ви,Степаничу "рождьонний в срср" і таким залишились.

15. Степаныч

Не вірю в небезпеку із сторони Росії. Як не вірю в те, що кинутий вгору камінь не впаде на землю.

І я про те ж.

Коли?

А "головним" містом був би, приміром, Ташкент, що б це змінило? З приводу російської мови... Було 15-ть союзних республік. У кожної своя мова. А взагалі скільки було мов на території СРСР я вже й не пам"ятаю. Але країна була одна. Уявіть, приїздить грузин в Україну. Він грузинською, ми українською. Як порозумітися? Повинна ж була бути мова, якою володіли б усі громадяни країни. Чи ні?

Додано через 2 хвилини
    Так. Я жив у СВОЇЙ країні. Не відчував себе окупованим. Був рівним серед рівних. Не було ніяких утисків із сторони росіян. І ніколи не думав, що росіянин чимось краще мене. МИ БУЛИ РІВНИМИ. Якщо Ви відчували інше - співчуваю.

16. Romko

Процитую одного з таких нелюбимих Вами літераторів...
    Іван Багряний "Чому я не хочу вертатись до СРСР"
    Це історія.
    Якої Ви не хочете знати.

17. Степаныч

А Ви самі читали? Перечитайте, потім поговоримо. Добраніч!

18. Romko

Іван Багряний - один з найулюбленіших моїх письменників.Перечитав всі його твори.
    Рекомендую.

• Подобається Подобається x 3
  19. natkanetka

якщо Ви не знаєте, то українські і російські історики погоджують між собою книжки, які збираються видавати. і не тільки з російськими. якби такого не було, то будь-яка країна могла написати в своїй історії будь-що. а я на власні очі бачила репортаж про те, як домовлялись історики.
    а чому тою мовою мала бути російська? всі ж держави рівні. і чому взагалі мало бути головне місто? тим більше в Росії

20. levandivka

ТАААК, записуємо програш як "покинувшого поле". :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)