Розпалювання національної, расової ворожнечі та ненависті

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Сталкер, 3 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Відповідь: Розпалювання національної, расової ворожнечі та ненависті

:y: :y: Вот ето правильно!;) А то получится как здесь:

(прим. смотреть до конца.....)

• Подобається Подобається x 1
  2. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Мені чомусь пригадалися 2 факти з 2004 року:
    1. Бабуля, яка ходила по квартирах від жеку і вмовляла розписатися, що ми будемо голосувати за Януковича. Плакала, казала що ми потім проголосуємо за кого захочемо, а їй треба у ЖЕК вітдати підписи...
    2. Хресні ходи. Один бачив сам. Попереду піп, за ним хлопчики з хорогвами, а далі - "народ" з іконами і портретами Януковича...
    Після цього я фізично не можу на цю морду дивитися, не кажучи вже про "виступ" можливої майбутньої "першої леді" ( "а апельсинки-то наколотые!...")

• Подобається Подобається x 2
  3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Бред какой то...:8: :8: :8: ЖЕК то тут причем???:cowboy:
    Может та бабулька говорила "если не проголосуете,как надо,газ отключим"...:shutup:
    А может это та бабулька,которая у нас в Обухове (да и в Киеве тоже),размалевала предвыборные плакаты Януковича в "определенном" стиле...кстати удивительно...как такие бабульки ,так высоко прыгали....:agree:

4. iso

iso Well-Known Member

Павловичу, що там всякі попи і бабульки. От наша бабулька Параска ...

5. natkanetka

natkanetka Well-Known Member

Стпаничу, чому? чому Ви проти НАТО. кого з противників не спитають - ніхто нормально не відповідає. ше не чула нормальної відповіді. поясніть хоч Ви.
    Стосовно "Катерини". В дев'ятому класі(в якому я зараз вчусь) докладно вивчають Шевченка: його життя і твори. Ну от ми недавно говорили в класі про твір "Катерина". Як той москаль міг бути українцем, якщо він говорив Катерині "вазьмітє прочь бєзумную, дура, атвяжися" і "вазьмітє прочь, што ж ви сталі?"(це вже до солдат, він ж був офіцером). а то, шо він міг бути українцем, бо москалями тоді називали солдат, говорили при союзі. щодо чорнобрових, то, якшо ви не знаєте, то так називають українців, і не тільки в творах Шевченка і інших поетів чи письменників, а й у народній творчості.
    видно, ви не читали інших Шевченкових творів, де теж описана доля жінок, у яких народились позашлюбні діти. Раджу почитати твори "Наймичка" і "Марія". Взагалі Твори "Катерина", "Наймичка" і "Марія" - доля жінок з одною і тою ж проблемою, але різними виходами з неї. Все-таки Педро неправильно інтерпритував Шевченка, бо він дійсно мав на увазі солдат, але в "Катерині" солдат точно був росіянином. хоча зараз непогано було б слухати пораду Шевченка, але дійсно щодо росіян.

Додано через 1 хвилину
    iso, ну, то крута бабулька)))

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Є час розкидати каміння(збирати замовлення,узгоджувати і т.п).По і-нету.
    А є час збирати каміння(ходіння по складах,розсилка і т.п).В реалі.
    Жізнь...

7. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Девонька милая, ну сколько можно представлять украинцев в виде несчастных забитых крестьян ? Они уже давно и в офицерах и генералах ходили.
    А то странно получается, как Севастополь воевать, то чуть ли одни украинцы отвоевали, так и с войной с Наполеоном, отдельный раздел "Борьба Украины с Наполеоном" в истории. А как "Катерина", так как же украинец мог офицером быть. Как это все одновременно укладывается и непересекается - даже непонятно.
    Как сказал Степаныч, "Сумно, детей учат, они верят", сначала, что до большевиков были сплошные притеснения народа царским режимом, а теперь Российской Империей"

Украинцы - давно на руководящих военных постах уже. Еще До Петра и Екатерины, а уж после, так вообще. Это в России, а также и в Польше.

Например - известный известный деятель ЗАВОЙКО Василий Степанович (1810–1898) — видный деятель Российского Флота адмирал, родился в сельской усадьбе вблизи города Канева Подольской губернии в дворянской семье. Герой, кстати. А сколько их еще ? Сотни тысяч, если не больше.

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

добродію, ви забули додати...... [​IMG]
    могли досягти тільки на імперських посадах, тобто розбудовуючи чужу державу...

• Подобається Подобається x 2
  9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І тільки "за рублі"!!!!

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Чорнобилець, це і Ви, як дехто вже тут згаданий не може переносити поезії Шевченка? Пересильте себе і прочитайте. І вам буде ясно, чому москаль з "Катерини" таки мос... соррі, росіянин.
    Москаль любить жартуючи
    Жартуючи кине
    Піде в свою Московщину
    А дівчина гине.

11. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Перш за все хочу сказати, що Ви розумна дівчинка. І відчувається у Ваших дописах щире бажання розібратися у політичній ситуації, вболівання за державу. Що приємно. Щодо НАТО. На мою думку, Ви неправильно формулюєте питання. Адже мова повинна йти не чому хтось "проти", а чому "за". Ми сьогодні не в НАТО. Що дасть вступ до цієї організації? Навіщо вступати? Ніхто ж з офіційних осіб, підкреслю НІХТО, не наводить переконливих "за". От хай мені чесно скажуть, навіщо вступати в НАТО, я й подумаю. А маячня з приводу того, що вступивши в НАТО ми зразу ж чудовим образом отримаємо боєздатну українську армію, ну це несерьозно. Тим паче несерьозно, що від вступу в НАТО залежить рівень нашого добробуту.
    З приводу "Катерини" дискутувати не буду. Мій допис, про який Ви пишете, був просто стьоб. Це художній твір. Кожний інтерпретує як хоче. Неприємно, що Вас вчать навіть на художніх творах ненавидіти москалів. Неприємно. Але це політика держави, насаджувати неприязнь до Росії.
    Дівчинко,
    дякую за пораду. Шевченка читав майже всього, але то було задовго до Вашого народження. Інтерпретували його тоді дещо по-іншому.
    Да вот в этом и беда украинцев! Вдумайтесь, жить с ощущением того, что твой народ постоянно унижали, "гнобылы" все кому не лень. Что мы были колонией Московии, а ЗУ вообще Россия (именно Россия, а не ССР), сволочь, окупировала, жизни не давала! Что украинцы какие-то второсортные. Голодомор, поражения везде и всегда, начиная с полтавской битвы. Ну как тут вырастет гордое, с чувством собственного достоинства поколение? Это ж додуматься, даже АЭС РОССИЯ во времена СССР (ну бред же полный - РОССИЯ ВО ВРЕМЕНА СССР) строила в Украине в расчете на то, что они будет взрываться!!! И этот бред несут учителя!!! В киевской гимназии!!! Дебильное государство проводит дебильную политику!
    От, блін! Ну скільки можна! Для Вас - чужу, для українців центру, сходу, півдня - СВОЮ! І досить нам нав"язувати СВОЄ бачення НАШОЇ історії!

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Просто ми,на ЗУ не встигли до кінця просякнути отою проросійською і просовєцькою свідомістю.
    Тільки в нас люди підняли зброю проти отого монстра - совєцького союзу,який ніколи не був для нас своїм.
    І скільки б не випускали отаких книг "КНИГИ ПАМЯТИ ЖЕРТВ ПОЛИТИЧЕСКИХ
    РЕПРЕССИЙ В СССР
    ",для таких,як ви це все одно будуть "щепкі",які летять.коли ліс рубають,або й неправдою.
    А для нас це біль.

13. Степаныч

От не треба за мене вирішувати, що це є для мене, ОК? Для мене це історія МОЄЇ країни: і героїчна, і трагічна. Але це історія МОЄЇ країни. І я ніяку націю, ніяку іншу країну не звинувачую, як і ніяку націю, ніяку країну не вважаю "благодєтєлєм". А от "щирі" українці вважають, що у їхніх негараздах і бідах винні всі навколо, крім них самих. І-Н-Ф-А-Н-Т-И-Л-Ь-Н-І тому що.

14. І.Павлович

Реально вона ніколи не була своєю і для цих регіонів.Коли одразу після армії я, працюючи у різних організаціях, входив до комітетів комсомолу цих організацій (не з політично-патріотичних позовів.То інша тема), на свята, пов"язані з 2-ю світовою, ми влаштовували для ветеранів "столи".Після N-ої чарки з ними цікаво було розмовляти, бо відпускалися "гальма".Так от, більшість з них воювали не "ЗА" (батьківщину,Сталіна,СРСР), а "ПРОТИ" (німців, фашистів). У той час як на ЗУ воювали у більшості САМЕ "ЗА" (самостійну,не від кого не залежну Україну).
    Ця країна (СРСР) СВОЄЮ всеж-таки на 100% не була ніколи.Особливо для тих, хто бачив і приймав участь в її розбудові. Є російський канал "Совершенно секретно". Днями там передачу було присвячено "Серпастому, молоткастому".Ду-у-уже цікаво було послухати істориків з цього питання. Як за допомогою невидачі паспорта як такого, людей зганяли і прив"язували до"комуністичних будівництв".А ті самі ветерани все це бачили своїми очима.З роками погане забувається, це самозахист психіки, але на підсвідомому рівні...

ЖЕКи отримали розпорядження зібрати відгуки населення про майбутні вибори. Але відгуки повинні були бути у більшості своїй саме за Януковича з тим, щоб у випадку суттєвої перемоги Ющенка звинуватити його у підтосуванні результатів. От, мовляв, екзитпол, та ще й з підписами, показував одне,а на тій самій дільниці результати інші...

15. levandivka

ТАК-ТАК...
    А хто не хтів забувати - аміназином....
    Степанич про психіку, само- і садо-захист добре знає...
    Нє? :)

16. Степаныч

Ми з Вами спулкувалися, виявляЄться, з різними ветеранами. Я - з ветеранами Великої Вітчизняної, Ви - з ветеранами другої світової.
    Да-да-да! Усі ж були проти СРСР! Усі! І партизанського руху не було, і добровільно на фронт не йшли, та й взагалі, завжди відчували, що окуповані Росією, хліб вона в нас забирала, надра винищувала, АЕС будувала на нашій території... І все собі, все собі! А ми ж були бідні, голі-босі-голодні. А от росіяни на наших харчах ого-го як жиріли! Ну а чого б ні, якщо українці пахали на них. От зараз - інша річ!

17. levandivka

У кожному жарті... (с)

Нагадати Вам, о котрій годині я займав чергу за молоком/сметаною у 70/80-хх? Чи про легку промисловість нагадати?
    Давайте не будемо...
    Дійсно, "бідні, голі-босі-голодні". 100% точності. :)

Додано через 2 хвилини
    Угу, тому й прописні літери застосовуєте до вєтєранофф...

Наспівуючи:
    Большие расстоянья большому кораблю,
    И очень я гордилась, что летчика люблю.
    А ты не в небе Родины и не на ястребке,
    А на Лубянской площади летал на воронке.

А ты не летчик, а я была так рада,
    Любить героя из летного отряда,
    Но по осанке не видно кто с Лубянки Анке,
    А я во сне с тобой летала, дура.

18. І.Павлович

А Ви у курсі, що якщо загін не мав зв"язку з центром у Москві, що керував діями партизанських загонів, то партизани цього загону під час "виходу до своїх" вважалися "особами, що перебували на окупованій території" з усіма витікаючими; а якщо серед них були іще і військові, то їм не "світив" навіть штрафбат?

19. Степаныч

Бідна Ви людина! ПлАчу! Ну рвонули б в метрополію, там же краще було! Чи не впускали кляті росіяни українців?
    "вєтєранофф - це Ви про вермахт?

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну чому ж, наші родичі теж спілкувалися з тими "ветеранам". Якщо в гебісьтських застінках то в наших людей було мало шансів звідти вийти живими. Якщо ж в полі чи в лісі - то вже і "ветеранам" було непереливки.
    Приходилося здихати не за цапову душу...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)