Розпалювання національної, расової ворожнечі та ненависті

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Сталкер, 3 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Розпалювання національної, расової ворожнечі та ненависті

А вони перед нами ЗА ЩО???
    Поважаю Вашу думку. Але вважаю її хибною, а такі дії безперспективними.

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Прошу лінк на допис,де так називали всіх росіян.

Не треба перекручувати.
    Йдется не про ненависть до росіян,а про про подальшу імперську політику Росії,по відношенню до сусідів.
    Чи оце свідчить про добросусідські стосунки?
    І ще.
    Ви пропонуєте забути історію?
    МОСКОВИТІЯ ПРОТИ УКРАЇНИ: ПОЛІТИКА … КУЛЬТУРА

• Подобається Подобається x 2
  3. natkanetka

natkanetka Well-Known Member

вибачитись росія має то точно. і причин вибаченням є дууже багато. крім тих, які я вже писала вище найголовнішими є:
    1) голодомор!
    2) наші люди, знищені російською владою через їхні переконання
    3) катовані українці
    4) знищення українських церков
    5) прагнення знищити українську мову і культуру, що частково вдалося
    6)...

можна продовжувати цей довжелезний список, але я думаю, Сталкере, що ви самі знаєте, що в ньому буде

• Подобається Подобається x 5
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

не встиг...
    вже написали переді мною пп. ромко та натканетка....

5. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Плохо, что Сталкер не понимает. :) Если у галичанина нет кучи компромата и обид, накопленных за несколько сотен лет, хоть и родился он намного позднее, то это уже ..... Ну как это сказать ? Это не распаливание национальной вражды. Это нормально. Особенность характера. Вон русские же водку пьют. Пьют. А эти по другому. :)

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

"еті" -- це галичани?...
    і хвала Богу, що галичани існують.....
    думаю: це саме той стримуючий фактор, який не дозволяє моЦкалям вважати всіх українців хахлами....
    не дарма "син українки та юриста" милостиво так, по-панськи "дарує" галичину польщі у своїх висловлюваннях....

7. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Не. Эти - это те у кого компроматами на целый народ протухшими бочки засолены.:D Антиподы ващего"сина українки та юриста".Они ж без него жить не могут. Близнецы разнояйцевые.:)

8. Romko

Є ще й інші.
    Ті,хто почує,хоч слово українською,починає вищати про ущемлєніє.
    Про прітєснєніє.
    "ПУЖАЛУСТА, ГОВОРИТЕ НА ЖЛОБСКОМ..."

• Подобається Подобається x 1
  9. Степаныч

"Дурак вважає, що всі навколо дурні. Розумний - що розумні"(с). Немає нічого гіршого пихатого, амбітного, самозакоханого дурня, який вважає за можливе усіх повчати.

10. Romko

Не дивно,що Євгена Дударя так не люблять "рускоязичниє"...
    Бо його по справжньому болить Україна,її мова,її доля.
    ЗОНА ВІДЧУЖЕННЯ

11. Степаныч

Не скажу за усіх "рускоязичних". Мені особисто гидко, коли людина дозволяє собі усіх, хто має відмінну від неї точку зору, записувати в розряд хворих, мутантів і т.д. Гидко, коли така людина хоче будь-якою ціною нав"язати своє, за всяку ціну, але щоб усі робили так, як ця людина вважає за необхідне. Саме від таких людей більшість бід людства, як це не пафосно звучить. Вам, Ромку, наведу тільки одне прізвище: Ульянов Володимир Іліч. Дудар того ж замісу. От тільки Ленін був ще й людиною дії, а Дудар тільки бла-бла-бла. Хоча саме завдяки цьому від нього і бід менше. Ну "болить йому Україна по-справжньому", ну хто заважає цьому "представнику української еліти" розвивати українську мову, українську культуру? Замість того, щоб вимагати цього від інших, кому "не болить"? І взагалі, що за маніакальне переконання, що "болить" тільки тим, хто про це репетує на кожному кроці?

Додано через 11 хвилин
    Одні воплі і соплі. Так і згадується вислів, що заважає танцювати поганому танцюристу.

12. Romko

Слава Богу,що так думає все більше і більше людей.
    Слава Богу,що думаючі люди б’ють на сполох.
    І дуже шкода,що вони є майстрами слова,а не людьми дії

13. Степаныч

Е-е-е, Ромку, а Ви більшовик по натурі. Лаври Леніна-Сталіна не дають спокою? Як там: своюода однієї людини закінчується там, де її реалізація обмежує свободу інших людей. Один з основних принципів демократії. А Ви знову усіх "під один гребінець"??? Мені теж не подобаються "сердючки, борі моісєєві, етс". Не подобається клуб "Білий гусак" (так, здається). Багато чого не подобається. Але боротися з ЦИМ шляхом заборон? Категорично проти! Вони неприємні (для мене), але й "бєзврєдні" (суржик, у якому на мою думку немає нічого поганого). Тому мають право на існування.

14. Romko

Не порівнюйте святе з грішним,Степаничу.
    Ви ж спромоглися вивчити українську мову.Чому ж Ви ображаєте інших,вважаючи настільки тупими і неспроможними вивчити державну мову?
    А,якщо вони можуть вивчити,тоді про що мова?
    Про українофобію,неповагу до Конституції,зневагу до мільйонів винищених українців.

• Подобається Подобається x 1
  15. Степаныч

Я не "спромогався". Я її з дитинства знаю, вчився в українській школі, виріс у селі... Але ж є і ІНШІ російськомовні, які росли у російськомовному середовищі, закінчували російські школи.
    Мова про те, що робити це тільки для того, щоб Ромко задовольнився?:)

16. Romko

Без коментарів.
    І ще одна цитата.
    Отакого собі смішного чоловіка.
    Який жив ілюзіями.
    І віддав за них життя...

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А шо, їм для Ромка шкода?
    Неповага...

18. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:y: :y: :y:
    Ромко?Вот мои дети прекрасно знают украинский язык.Что разговаривать ,что писать!
    Но ни в быту, ни на работе им не пользуются...вообще можно сказать,что нигде не применяют..
    Вам от этого легче стало?:cowboy:

19. Сталкер

Сталкер Well-Known Member

Я знаю. Но Вы не находите, что это не совсем справедливо? Если рассуждать так, как Вы, то давайте капнем глубже.....
    Первые, кто поработил Киевскую Русь, были татаро-монголы. Сколько было разрушено храмов, сколько погибло людей, ну, вобщем, долго перечислять. Они со всей азиатской жестокостью устроили настоящий геноцид.
    Ну, монголы с татарами, теперь держитесь!!!! Пусть только кто в Россию или на Украину приедет.... Что-то я не слышал извинений от них....
    Далее, на нас напала Польша. Думаю, никому не надо рассказывать про Лжедмитриев, Марину Мнишек и др. деятелей. Но теперь мы полякам отомстим )))))))).
    Наполеон.... Это были не только французы, но и другие западные народы. Франция извинилась перед Россией? Вот пусть только в Москву один француз приедет ))))))))
    Гитлер.... Геноцид русского и белорусского народов. Ну Германия еще ладно, они вроде извинялись.
    А вот англичанам вообще лучше никуда из Англии не выезжать. Ведь у них было столько колоний, что в "Англии никогда не заходило солнце".
    Французам лучше не показываться в Алжире, да и вообще в Африке.
    А что устраивали турки на Балканах? Теперь балканские государства должны ненавидеть Турцию, и имеют право обзывать турков тупым, жестоким народом.
    А, я еще забыл про ядерную бомбу, которую сбросили американцы на Хиросиму и Нагасаки. Жители этих городов не должны забывать историю, Romko....
    Хотя я еще много чего забыл.
    Так вот представьте себе, что тогда станет с нашим миром, если вдруг каждый народ вспомнит свою историю, и загорится ненавистью к своим старым врагам. Например, индиец назвал всю нацию англичан тупыми и жестокими колонизаторами, англичанин подал в суд, а суд в иске отказал, сославшись на то, что нельзя забывать историю, и Англия действительно колонизировала Индию.
    Мне как-то даже странно всё это читать. Такое впечатление, как будто я не в ХХI веке, а в Х, где нет системы международного права, нет нормальных законов внутри государства.....

Додано через 6 хвилин
    И Вы еще будете говорить про Конституцию? Я сколько оттуда ссылок привел?
    В соответствии с Вашей Конституцией, правовое положение русского, проживающего на Украине, и украинца, проживающего там же - ОДИНАКОВО! Слышите? Когда я это Вам сказал, Вы вместо ответа, подкрепленного правом Украины или международным правом, стали ссылаться на историю, на украинских классиков и др.
    Или когда статья из Конституции Вам выгодна, Вы сразу её приводите, а как только противоречит Вашему мировоззрению, Вы про неё ни слова? )

Додано через 39 хвилин
    По поводу перенацеливания ракет... Вы читали то, на что приводите ссылку ?) Там ясно сказано, что перенацеливание ракет состоится только в том случае, если будет создана угроза безопасности России. Если в Украине будет установлена система ПРО, то это будет угрожать российской безопасности и России ничего другого делать не останется, как оборонятся этим методом. Обосную: у США есть ракеты, у России тоже есть. Установление системы ПРО в Восточной Европе или Украине будет направлено непосредственно против России, географию знают все. Таким образом, выходит, что российские ракеты в случае чего до США не долетят, и как будто у России их нет. Россия на эти действия Запада будет отвечать перенацеливанием ракет и наращиванием ракетного потенциала - это мера обороны. Где здесь имперская политика? )
    И вообще перенацеливание будет только в том случае, если Украина вступит в НАТО и разместит на своей территории американские ПРО или ракеты. Насколько мне известно, поголовное большинство украинцев против вступления в НАТО, так что об этом пока говорить преждевременно. )

Додано через 1 годину 3 хвилини
    Мда, интересная теория... Какая-то доля истины в ней есть (русские пьют, галичане обижаются, в Швеции и Нидерландах легализован разврат, американцы объедаются, кубинцы еще строят коммунизм и т.д.) :)
    Но я тогда не понимаю, как в людях может сочетаться совершенно искренное стремление построить демократическое, правовое государство, и при этом такое пренебрежение не то, что к Уголовному кодексу, а к самой Конституции. Когда приводишь оттуда статьи, тебе отвечают ссылками на историю, какими-то философскими измышлениями, но только не законом.
    И еще удивительное качество - при этом кого-то обвинять в отсутстсвии демократии....

20. Степаныч

Аналогічно.

І це РОЗУМНА ЛЮДИНА??? ПСИХІЧНО ЗДОРОВА???

Для Ромака
    що завгодно!!!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)