Розпалювання національної, расової ворожнечі та ненависті

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Сталкер, 3 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Не будь байдужим!!!

Нічим, це очевидно, питання риторичне. Але невже в Сочі так багато придурків? Уроди зустрічаються як серед "чернодупих" (до речі, невже росіяни так і кажуть - "черноДУПІ"), так і серед "білодупих". Маргінали, ітіть! Пошліть їх, і усі проблеми.

2. ТОТО

ТОТО Well-Known Member

А справа не в самих росіянах, а в політики яку веде Росия. От якось бачила передачу ( там) про те як у Львові нацисти буйствують, марширують на людей нападають. И о жах вулицю назвали ім'ям розбійника "Дудаєва" и тд и тп. На прикладі тих, що від'єдналися, що "загнивають" показати як же у самих все добре.У моїх родичів аж судома звела, як же я у Львові 15 років живу бідолаха. І таких прикладів на кожному кроці.Типу українці бендеровци, кавказці террористи. Ось і вся політика!!:scare:

Додано через 4 хвилини
    до речі, невже росіяни так і кажуть - "черноДУПІ"

Українську писемність не так давно вивчаю, може я і неправильно написала пардонте :o

• Подобається Подобається x 5
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

ТОТО,
    вірмени оселилися у Львові набагато раніше росіян :)
    Тож поясніть родичам, які Вам "співчувають", що Львів - і вірменське місто теж. :)
    Тут одному російському шовіністу дали відсіч щодо друкрської справи різними мовами (і у Львові, ві взагалі)
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=31817 :)

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А шо Ви хтіли? Старший брат...

• Подобається Подобається x 4
  5. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Про жигулі згідний.
    Щодо газу то Населення споживає Український газ 20 млрд куб.
    Біля 40 млрд Ахметовські заводи, решта 10-20 млрд інші підприємства.
    В Росії купляємо значно менше 40 млрд. в основному купляємо середньоазійський газ.
    Щодо нафти то 30% Російської на ринку є, от і ще один привід щоб пошвидше запустити Одеса-Броди.
    Ну і звісно подарувати Донецьку обл. Росії але обовзяково з Ахметовим, Януковичем, Чорноволом і Стеців-Герман тоді російського газу точно не потрібно буде і скинеться той баласт що заважає рухатись вперед Україні.

• Подобається Подобається x 2
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Есть встречное предложение - сменить ник на "поп Гапон"... Я ведь писал ПЕРВОГО АПРЕЛЯ, а сегодня - девятое.
    День смеха уже прошел.

• Подобається Подобається x 1
  7. Богданович

Богданович Well-Known Member

Краще Ахметова, Януковича, Чорновола, Стеців-Герман і же з ними, але без Донецької області

8. Stepan_Bandera

Беручи до уваги останні вислови Путіна ("Україна це навіть не держава"), це не така вже й фантастика.
    Можливо це можна розцінити як сепаратизм, але я був би не проти. Бо вже чесно кажучи дістало. Все телебачення на російській мові. На українській лише УТ-1 де дивитись особливо нічого, а на решта каналах хіба новини і титри до фільмів.

Посудіть самі.
    В НАТО вони не хочуть, в ЄС не хочуть, Українську мову не хочуть, союз з Росією хочуть.
    Всі бажання протилежні тим що мають справжні українці.
    Заставляти їх змінитись це безглуздо і думаю неможливо в найближчих клькадесять років.
    Одним словом балсат.

• Подобається Подобається x 3
  9. vborgman

vborgman Well-Known Member

Відповідь: Розпалювання національної, расової ворожнечі та ненависті

Извините, что вмешиваюсь. А можно привести ее полное название? И где преподают эти люди?

10. natkanetka

natkanetka Well-Known Member

в мене теж такі думки часто виникають, але просто в Донецькій області розвинена промисловість і це всеодно частина України... хоча на неї не схожа. моя вчителька з художньої була в гостях в Донецькій обл., то там її питали чи то правда, шо ми(ті шо живуть на західній Україні) всі маємо автомат під подушкою... бо ми для них "бандерівці" і все таке. знову ж наслідки радянського впливу...

11. Stepan_Bandera

Лавров підтвердив
    http://pravda.com.ua/news/2008/4/8/74354.htm

Додано через 1 хвилину
    Баласт звіно мався на увазі :shutup:

12. Оля

Оля Старожилка форуму

Нігери у Львові, певно, що не з Америки. Невже це слово і для них вже образливе? :) Як же ж тоді їх називати? Африканці? То в Африці і багато білих людей є. :) Чорношкірі? То це, здається, образливіше, ніж просто "негри".

13. natkanetka

не вбили, бо тоді не догнали. а расисти є расистами... незалежно від того чи вбили вони когось чи ні...
    ну таких даних в мене немає. це лише мій підручник з історії.

14. vborgman

Не, он обязательно как-то должен называться. :)
    Скажем, Історія України, ... клас. За редакцією того-то і того-то.
    Потом в самом начале или в конце книги пишут про авторов. Ну там, допустим, Иваненко Иван Иванович, профессор Н-ского университета, кафедра истории всего окружающего мира...

15. Оля

Оля Старожилка форуму

Натко, то є нетерпимість до інших людей. Я маю на увазі та, яка асоціюється з побиттям, тощо. Щодо кольору шкіри, релігії, статі. І не яка-небудь, а кримінальна. Але часто ті чорні і "нетрадиційники" в орієнтації самі то провокують. В меншості їм теж треба не бути такими борзими. ;)

• Подобається Подобається x 2
  16. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

А ще випередимо щодо вступу до ЄС і... НАТО!
    (Затулін "біля бар"єру" не зміг протиставити нічого тезі про співробитництво РФ з НАТО і почав офтопити)

17. natkanetka

"Навчальне видання

ТУРЧЕНКО Федір Григорович
    МОРОКО Валерій Миколайович

ІСТОРІЯ УКРАЇНИ
    Кінець 18 - початок 20 століття

Підручник для 9 класу
    загальноосвітніх навчальних закладів

Редактор - Л. Волова
    Художній редактор - О. Холковська
    Технічний редактор - С. Музика
    Коректор - Н. Корж
    Комп'ютерний набір та верстка - Т. Гармаш

Видавництво "Генеза"

там ше є про якість друку і все таке, але то вже непотрібно

Додано через 3 хвилини
    Олю, ті люди, про яких я писала, говорили, шо негри йшли по вулиці. як вони побачили негрів, то почали за ними бігти, а ті почали тікати. про якісь образи чи провокації вони не говорили. а якшо так не люблять негрів, то 100% сказали б, шоб показати, шо ті негри такі погані

18. vborgman

Огромное спасибо! :)

Додано через 17 хвилин
    Нашел, кстати, источник цитаты (в переводе на русский она звучит так:
    Украина стала для России тем, чем для Англии была Ирландия, она нещадно эксплуатировалась, ничего не получая взамен.)

Это - Роман Сербин, "Lenine et la question Ukrainienne en 1914: le discours «separatiste» de Zurich". Pluriel 1981. № 25. P. 83-84.

Иными словами - источник времен холодной войны.
    Первоисточника же нет. Так что вопрос, является ли цитата подлинной, остается открытым.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

Натко, та я зрозуміла про що Ви говорили і зовсім не схвалюю дій тих хлопців, хто ні з того, ні з чого напали на тих чорношкірих. І ще раз повторюю, що такі випади потрібно в державі присікати під корінь. Але що мене найбільше трафляє, то те, що перше бездумно когось переслідують, а потім навпаки, ніби замолюючи свою вину, починають так палку в другий бік перегинати, що доходить до абсурду. Я про Америку, до прикладу. Ну для чого було перше їх так гнобити, як худобу, а тепер зробити їм такі всюди поблажки і привілеї? Усвідомили, що перестаралися, покаялися перед Богом і перед історією і поводьтеся з ними, як з рівними. Нема чого їм тепер в одне місце без мила лізти і навіть боятися їх "чорними", "неграми" назвати! Я що винна, що він чорний? Нехай має претензії до Бога, що його таким створив! І нехай себе поводить теж нормально, як живе серед іншого населення! А нє я маю боятися, що школа, де їх переважна більшість і де вчиться моя дитина є з найбільш криміногенними проблемами, що воно дійсно, бидло, одне з другим, що старе, що мале не хоче працювати, а тільки торгувати наркотою навіть в школі, красти. І я ще маю боятися то сказати, щоби не бути расисткою???!!!! Де ж тут справедливість?

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Олю,
    а при складанні словесного портрету (наприклад, в поліції, де високий процент "афро"), які слова прийнято вживати щодо описуваного афро ?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)