Развод - это всегда морально тяжело, хотя, в некоторых случаях, это реальная возможность начать все с чистого листа и стать счастливой. Лично мне очень помогли курсы Натальи Иванковой "Счастье тебе к лицу". Я смогла разобраться в себе, стать уверенной и успешной, разорвать токсичные отношения и встретить свою настоящую любовь.
Теж довелося розлучатися через суд, і скажу відразу, процес не з приємних, але якщо правильно все підготувати, можна заощадити час і нерви. По-перше, Вам точно знадобляться документи про шлюб, підтвердження місця проживання, а також свідоцтва про народження дітей, якщо вони є. Подати заяву можна самостійно, але краще звернутися до фахівців. Особисто я, після кількох невдалих спроб розібратися сам, звернувся в Альва Прайвесі. Дуже сподобалося, що хлопці не просто допомогли з папірцями, а й реально підтримали морально. Мені підказали, як скласти позов і уникнути затягування процесу. У підсумку все пройшло гладко, і суд виніс рішення буквально через кілька засідань. Якщо цікаво, ось стаття з більш детальною інформацією про їхні послуги: https://pravda.if.ua/poslugi-rozluchennya-cherez-sud-za-dostupnoyu-vartistyu/ Рекомендую ознайомитися, можливо, це полегшить Вам завдання.