Торро, у меня есть столько посуды...а я не ем..она мне не нужна...Хотите вам вышлю..Передам курьером. За свой счет...да-да-да.... Чесслово...
:rose: Не всегда..Бывает, что развод - это освобождение. Одно могу сказать точно, должно хватать мудрости оставаться РОДИТЕЛЯМИ.
Развод-это освобождение?Ну если это освобождение-то это освобождение от совместного прошлого.И каждый после этого идёт своим путём.
Наверное... Мне сложно судить. Да и каждая семья - потемки, но иногда кажется, что лучше друг друга не мучить. На истину не претендую
а нельзя ли как то с мужем/женой договорится о свободе? надо обязательно разводится? мужу порой не хватает секса с другими ну не нагулялся он, а жене после долгих лет совместного проживания с мужем не хватает романтики,нежности и любви....
популярна річ у наші непрості часи "вільний шлюб", шлюб без зобов’язань кожному своє але може у вас просто тимчасова сімейна криза а Ви шукаєте вирішення не там, де тре?
извиняйте пожалуйста тема не моя,я разводиться не собираюсь и не ищу себе приключений на стороне.Я написал наоборот для тех кто хочет развестись а не сберечь семью,что бы они попробовали решить проблему по другому.У меня в этом плане довольно крепкий фундамент!
Брєдовішого брєду не буває. Якщо шлюб, то вже зобов"язання. Навіщо одружуватись, якщо потім "розмінюватись на стороні"? Краще нікому нічого не обіцяти і проживати своє життя так, як зручно з невпорядкованим зв"язками, зате без брехні і викрутасів, аморально, але принаймні чесно.
А зачем тогда вообще этот брак? Можно просто пожить какое то время совместно,секасом позаниматься, обедать ,ужинать и т.д. Не понравилось-разбежались. Никакой ответсвенности.Это браком назвать сложно.
інколи й так трапляється... Можу сказати, щоправда, виключно за себе. Коли отримала документ про розлучення і вийшла із будови суду, то серце стало битися рівно і спокійно, і світ наповнився новими фарбами, і повітря стало пахнути інакше. Зараз мені про той шлюб нагадує тільки пара зелених оченят, що дивиться на мене щодня. А так, більше нічого і згадати, хорошого я маю на увазі. А погане вже й забула давно. Таке враження, що це взагалі все не зі мною було. Тому так, інколи розлучення - звільнення!
Поставила Вам "згоден", але... "Розміни на стороні" аж ніяк не плануються під час вступу до шлюбу, всі сподіваються, що саме в них буде щонайкраще. І поява потреби до чогось "на стороні" часто зовсім не залежить від "якості" сімейного життя: ну просто чоловік - бабій. І от тут виникає дилема - чи примружити очі або, щоб чесно і морально, розлучитись. (навмисне не написала "закрити", бо велика різниця...)
І я поставила Вам згоден, але... Є люди, котрі сподіваються, що "в них все буде найкраще" без того, аби вони в себе в чомусь обмежували, не приділяючи уваги "якимсь" обіцянкам. Зради - як "сємочкі". При чому той чоловік зовсім не мусить бути бабій.
Так, модель сучасного (і щасливого) шлюбу сильно модифікувала. І більшою мірою через модифікацію свідомості і поведінки жінок. (Не кажу, що це погано.)
А от цікаво стало - які зміни у свідомості та поведінці мали вплив, як Ви вважаєте? (Чесно кажучи, я притримуюсь МАЙЖЕ такої ж думки, з різницею, що свідомість жінки ЗАВЖДИ мала вплив на стан стосунків).
ок, є зобов’язання -- приходити на ніч додому, оплачувати комунальні послуги, турбуватися про партнера уявімо картину, що одна людина не може фізично мати статеві стосунки що робити другій? маячня? цікаво ---------- Додано в 11:14 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ---------- шлюб не обмежується сєкасом
Немає різниці :empathy:! (Ми ж не будемо брати до уваги жінок Сходу?) Суто приземлені - економічні і контрацепція. Вони сприяли росту жіночої самодостатності і її бажання-можливості робити вільний вибір.
пусть что бы вы не говорили а я за современную систему брака.Те кто считает свободный брак аморальным были воспитаны за коммунистов и их отцы и матери так воспитывали,человека перевоспитать не возможно.Думаю их дети уже будут к браку подходить совсем по другому,сейчас сексуальная революция,кто хочет тот и спит с кем угодно,а вы говорите про какие то обязанности....П.С.я только за эту систему,и лично меня это не касается но то что вокруг происходит я вижу.