Розкриття (чи ні) вбивства Шеремета

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 17 гру 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

2. Gyppsy

У справі Шеремета продовжили термін досудового розслідування до квітня

Виглядає так, що всі чекають поки або шах помре, або ішак здохне.

Спікери всяких шоу вже почали цікавитися Грицаком. Де він зараз?
    Ще в листопаді проти нього відкрили кримінальні справи і чомусь затихло.
    НАБУ відкрило кримінальну справу щодо ексглави СБУ

зі

і навздогін ясна і понятна Олеся Медведєва

Справа Шеремета. Все більше слідів веде до СБУ | ЯсноПонятно # 479 by Олеся Медведєва

View: https://youtu.be/ND22jsdi878

Останнє редагування: 4 лют 2020
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Прості запитання до тих, хто вважає дитячого хірурга Юлію Кузьменко оббріханою:
    Чому якогось дитячого хірурга мають цікавити кадрові перестановки в контррозвідці?
    Чи пов"язано це якось з її роботою як дитячого хірурга?
    Чи перестановки в СБУ цікавлять лише дитячих хірургів, чи також стоматологів, терапевтів, вухогорлоносів і проктологів?
    Чи цікавлять перестановки в СБУ аж так, що про це слід бідкатися по телефону в розмові з працівницею СБУ, людей інших спеціальностей: вагоновожатих, виконробів, фрезеровщиків?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. medwedo berlogsoni

Крім того, уже як побічний ефект. Те, що ці "українські патріоти", включно з офіцером СБУ, розмовляють між собою російською, дає зайвий привід в Ютьюбі, де викладено ролики з їх розмовами, кричати, що
    "нікакого украінского язика нє сущєствуєт, оні там всє рускіє і язик родной іх рускій, і разговарівают оні на родном, а ето політікі-сєпаратісти стараются оторвать часть ісконно рускіх зємєль."

5. View: https://www.facebook.com/1878149315760923/posts/2593992370843277/

6. Gyppsy

@Мих, ви тут недавно задавали одне запитання.
    Але, як завжди, збрехали - бо я нарахував їх аж три)))
    Та менше з тим)

Он, Портнов вам відповів;
    Telegram

• Подобається Подобається x 1
  7. medwedo berlogsoni

Хомчине, не лякайтеся, а почитайте, що кажуть про Ю.Кузьменко. Це - не від Портнова.
    Наводяться 4 випадки розбіжностей у заявах адвокатів та тих, хто будує алібі для Кузьменко.
    Справа Шеремета: поліція вказала на розбіжності у словах захисту Кузьменко
    Ну, дуже цікаво. Причому - ніякі не максилемберги, а прив"язка дзвінків Ю.Кузьменко до місць, звідки вона телефонувала, причому дані, наведені оператором мобільного зв"язку не підтверджують те, що каже Кузьменко, та ті, хто намагаються її вигородити. Цікава також переписка Кузьменко з Антоненком, з яким вона, з її слів, була зовсім незнайома.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

9. НОВІ, КАРЛ, НОВІ докази...в #справаШеремета проти Яна Дугарь. Artem Shevchenko (речник МВС) ти так більше не підставляй прокурора Зузака С. Він над цим “новим” доказом не одну жменю сліз ганьби і сорому пролив в судових засіданнях, починаючи з 13.12.2019.

Тьома, ти знаєш що таке “метод візуального співставлення”? Це по народному “на глаз помєрять”. Так от за цим методом багато експертів скажуть, що по “довжині носа” ти з Пінокіо одна й та сама особа.

✅ Незалежні фахівці з 30-літнім експертним стажем розвалили вашу умовну експертизу як "новий доказ" ще 08.01.2019, ми про це писали ось тут OK LEGAL Ореховський та Коломієць

✅ Про фальсифікацію цієї "експертизи" навіть фільм короткометражний 03.01.2020 встигли зняти, а ти кажеш новий доказ. Ось відео Ось тут про єдиний доказ проти Яни... - OK LEGAL Ореховський та Коломієць | Facebook

✅ Та що тут казати, по цьому "новому доказу" вже більше місяця як в ДБР лежить заява про фальсифікацію. Ось тут про це писав Vitaliy Kolomiets

✅ Ця ваша порівняльна експертиза такий новий доказ, що я втомився відлистувати стрічку фб, щоб знайти це відео з тату, яке показує недолугість портретної "експертизи" Друзі, на відео перша частина доказів як... - OK LEGAL Ореховський та Коломієць | Facebook

Словом, Тьома, я ж ще в дописі від 07.02.2020 просив не позоритися з "новими доказами" Vitaliy Kolomiets.

Особливо після того як ми показали, що Яна на півголови вища за вашу "розвідницю" За одну хвилину ви зрозумієте, чому ми... - OK LEGAL Ореховський та Коломієць

Але більше про фальсифікацію від МВС ми покажемо сьогодні під самим МВС, на Богомольця, 10. Будемо там 13:00.

Приходьте і будь ласка поширюйте правду, бо в нас немає й 0,1% бюджету МВС на "правильні" заголовки в провідних ЗМІ.

Mykola Orekhovsky, Денис Ломанов, Дмитро Корчинський, Яна Зінкевич, Gennadiy Druzenko, Леонід Маслов
    Володимир Зеленський (ви бачите, який тухляк продають як "новий" доказ),
    Офіс Генерального прокурора, Офіс Президента України, Новинарня, Українська правда, Цензор.НЕТ

View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2521883441462829/

10. View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2520927371558436/

Коли закінчилася вся сфабрикована БРЕХНЯ, прокурор не з’явилися в суд. Засідання не відбулося.
    Мама Андрія тут, як завжди. Ця малесенька жінка меншає на очах, худне і бліднішає.
    Дружина тут.
    ЗУПИНІТЬ НАРУГУ НАД ПРАВАМИ ЛЮДИНИ В НАШІЙ КРАЇНІ !!
    Поверніть ЗАКОН В УКРАЇНУ!
    3 ТИЖНІ АНДРІЄВІ НЕ НАДАЮТЬ СТОМАТОЛОГІЧНУ ДОПОМОГУ.
    ПРИПИНІТЬ ТОРТУРИ в УКРАЇНІ!
    Офіс Президента України Офіс Генерального прокурора
    #аваков_чорт

11. 18.02.2020

Шість років тому у цей день я була медиком на Майдані.
    П’ять років тому у цей день, як волонтер, я приїхала в Клинове, “Смачну хату”, що на трасі між Дебальцево та Бахмутом.

18 лютого – дата, закарбована у моїй пам’яті. Сьогодні загинув ще один воїн України, з’явилася ще одна родина, яка в цей день отримала біль на все життя.

І хоч зараз моя країна “віддячила” мені брехнею та свавіллям, але я завжди пам’ятатиму справжніх, з якими мала честь бути поряд останні 6 років.

На моєму підвіконні сьогодні горить свічка. Вона, як і я, за ґратами – але ж горить. Бо це – пам’ять, а її в клітку не посадиш.

Юлия Кузьменко
    #FreeDrKuzmenko

View: https://www.facebook.com/100002356130334/posts/2812674625487714/

12. Чудаки з Міністерство внутрішніх справ коли ви вже припинете брехати?

Яна Дугарь пройшла три допити, зокрема останній на 32 сторінки.

Жодної постанови про призначення експертизи нам як стороні захисту слідчі не надали, все це зафіксовано на ваші ж відео.
    P.s. детальне спростування попередньої брехні від МВС по цій справі тут
    Стенограма речниці НП від 12.02.2020 року зі спростуванням

Mykola Orekhovsky, Денис Ломанов, Дмитро Корчинський, Яна Зінкевич
    Цензор.НЕТ, Українська правда, Новинарня
    #справаШеремета

View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2535556506762189/

а де твій аватар? :)