Розкриття (чи ні) вбивства Шеремета

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 17 гру 2019.

1. Tverezo.info

2. Риффа оставили в плену.

Риффмастер ВЫШЕ уб&йцы Шеремета - что доказала (и показала) защита.
    Но у обвинения был несгибаемый аргумент: "какаяразница".

Нынче модно
    Какаяразница - уб&вал он Шеремета или нет?
    Какаяразница - сб&или Иранцы наш самолет или нет?..

Самое печальное, что в этом "какаяразница" просматривается "красной линией" один и тот же тренд.

Жизни украинцев - для "слуг" - просто р@зменная м@нета. Нед@рогой восполняемый рес&рс.

Такого ли отношения к себе хотело большинство страны?
    Аллан Левітов

3. Це відео було записане майже тиждень тому. Ще до поїздок президента до Оману, до нашого літака, який розбився в Ірані, до Ломаченка, який постить в інстаграмі російських чортів і до всього того, що сталося за минулий тиждень. Перше - хочу висловити свої співчуття всім родинам, які втратили своїх рідних в авіакатастрофі. Це безумовно трагедія, і винні мають понести покарання.

Тепер щодо відео. Це - публічне прохання про зустріч із президентом України Володимиром Зеленським. Прохання зустрітися із декількома ветеранами та ветеранками, щоб пояснити нам, що ж відбувається у справі вбивства Павла Шеремета. Кожного разу, коли я переглядаю відео із судових засідань по цій справі, у мене виникають такі питання: «А де тут закон і права громадян? Де реальні докази? Де можливість захисників ЗАХИЩАТИ?»

Пане президенте, переглядаючи брифінг МВС, на якому були і ви, і генеральний прокурор, і міністр МВС, я почув від вас такі слова: «Сьогодні ми отримали дуже багато відповідей на дуже важливі питання. Тепер залишається знайти замовників». Ви говорили впевнено і відверто. Так от, пане президенте, нам теж ДУЖЕ ПОТРІБНА ЦЯ ВПЕВНЕНІСТЬ. ДУЖЕ І ДУЖЕ. Адже це стосується кожного із нас - ветеранів і волонтерів.

Я, Остальцев Леонід, підприємець і ветеран 1-го батальйону 2-ої роти 30 ОМБ (резервіст першої черги), прошу вас, пане президенте, приділити мені і ще декільком людям 10-15 хвилин вашого часу і розказати нам, чому ви так впевнені в причетності до вбивства Павла Шеремета таких людей, як Андрій Антоненко Юлия Кузьменко Яна Дугарь Дякую і сподіваюся на відповідь.

За репост буду дуже вдячний.

View: https://www.facebook.com/100002488000423/posts/2771229036303336/

4. Сьогодні рівно місяць, від ганебного затримання Андрія, Юлі та Яни.
    За цілий місяць часу не відбулось ні одного позитивного зрушення у цій, брудно сфабрикованій, справі:
    - не надано ЖОДНОГО доказу причетності Андрія, Юлі та Яни до злочину проти П.Шеремета. В суді оперують тільки якимись ефімерними припущеннями.
    - грубо попрані права людини що до права на захист: адвокати й досі не допущені до матеріалів справи, які начебто є у "слідства". Всі, з дозволу сказати, "матеріали", які відомі адвокатам - це лише матеріали, що опрілюднюються в суді.
    - правозахисна система спотворена на користь чиїхось власних амбіцій та інтересів і працює за нікому невідомою логікою! А має працювати відповідно до законів України.
    - замість того, щоб слідчі та судді доводили винуватість осіб, якіх хтось визначив підозрюваними в справі загибелі П.Шеремета, попри визнання Україною презумпції невинуватості, людей, без твердіх доказів і, відповідно, без підстав на те, кидають за ґрати і змушують доводити свою невиновність! Але всіляко заважаючи та перешкоджаючи використанню права на захист!
    Сьогодні рівно місяць, як Презідент України, міністр МВС та Генеральний прокурор Україні, в прямому ефірі багатьох телеканалів України, сприяли скоєнню злочину проти особистості, проти громадян України, таким чином перетворившись з високопосадовців на співучасників злочину!
    Ми дуже хочемо, щоб в Україні не вбивали людей, за будь-яким мотивом!
    Ми співчуваємо не тільки родині Павла Шеремета, а й всім родинам, які втратили своїх рідних через наглу смерть, спричинену руками вбивць!
    Ми хочемо, щоб в нашій Державі всі, хто скоїв злочин, були покарані! Всі! Без індульгенцій та преференцій, без оглядки на звання та регалії! Від рядового громадянина до Президента!
    За однієї суттєвої умови: провину особи доведено і є беззаперечні докази!

#FreeRiff #FreeAntonenko #FreeDugar #freeYuliaKuzmenko

View: https://www.facebook.com/100010073838164/posts/1063032054042579/

5. hrim

hrim Well-Known Member

Агент назвав фейком:

"Имеется информация, которая указывает на то, что влияние Российской Федерации распространялось на административные, финансовые и военные вопросы ДНР. Интенсивность контактов между сторонами повысилась в первой половине июля 2014 года. Члены руководства ДНР и их контактные лица в Российской Федерации созванивались почти ежедневно. Они общались с лидерами в Москве, у границы с Украиной и в Крыму. Связь, в основном, имела место через безопасные телефоны, предоставленные российской службой безопасности.

Признаки тесных связей между российскими правительственными чиновниками и лидерами ДНР поднимают вопросы о возможном участии чиновников в развертывании ЗРК «БУК», из которого 17 июля 2014 года был сбит авиалайнер рейса MH17. ЗРК «БУК» принадлежал 53-й Зенитной ракетной бригаде, подразделения российских вооруженных сил в Курске, Российская Федерация.
    Информация о судебном процессе
    Четверо подозреваемых, Игорь Всеволодович ГИРКИН, Сергей Николаевич ДУБИНСКИЙ, Олег Юлдашевич ПУЛАТОВ и Леонид Владимирович ХАРЧЕНКО будут привлечены к уголовной ответственности в связи с их предполагаемой причастностью к крушению авиалайнера рейса MH17. Уголовное дело будет рассматриваться в окружном суде города Гааги, заседания которого будут проходить в здании Судебном комплексе Схипхола (адрес: Дëйзендбладвег 100, Бадхуведорп (Нидерланды)). Первое судебное заседание состоится 9 марта 2020 года в 10:00 ч.

6. View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2494350730882767/

Пам'ятаєте в МВС запитували "навіщо медсестрі саперна сумка"?

Те, що ця сумка не належить Яна Дугарь , поліції було достаменно відомо – оскільки при обшуку вони вилучили сертифікат сапера, того самого власника сумки, сусіда Яни по гуртожитку.

Тобто поліція на брифінгу навмисно зображувала Яну як людини, яка поза робочими обовязками займається для чогось мінно-вибуховою справою, натякаючи що для участі у злочинах. Достаменно при цьому поліція знала, що сумка не її, а сапера-сусіда.

Тож знайомтесь, це Андрій - він сапер 25ї бригади і в нього є саперна сумка.

Отже ще один доказ маніпуляції МВС у #справаШеремета - виявлено.

Просимо поширити правду.

7. Друзі змонтували кліп. Ніколи не могла подумати, що буде такий кліп у Riffmaster...

Знаю я, знаю що буде важко мені,
    Не спинюсь, коли буду крізь пекло йти...
    По воді, по землі, крізь вогонь, під дощем...
    Це той шлях
    ХТО НАРОДЖЕНИЙ БУТИ БІЙЦЕМ!

(С) Riffmaster - Воїни Життя

Дякую друзям за відео!

#Бранці_Системи #FreeRiff #FreeKuzmenko #FreeDugar

View: https://www.facebook.com/100003258531936/posts/2602977733154152/

8. View: https://www.facebook.com/1024716950/posts/10215730046017203/
    АДВОКАТИ АНТОНЕНКА ВИКЛАЛИ ЧЕРГОВУ ПОРЦІЮ ДОКАЗІВ, ЩО СЛІДСТВО ВІДВЕРТО БРЕШЕ!
    Адвокати Антоненка опублікували спільну заяву, де розібрали факти щодо начебто бойової міни, знайденої у нього вдома:

- Є чимало свідків (серед яких музикант Олександр Положинський), як музиканту Антоненку був подарований небойовий корпус військової міни з намальованим «смайликом». Цей корпус використовувався для фото в соцмережах, які є в Антоненка в фейсбуці, в тому числі до Дня сержанта,
    - Адвокати публікують експертизи, які доводять, що цей корпус не є бойовим предметом,
    - Також ці експертизи кажуть, що все місце вибуху під час вбивства Павла Шеремета засипано речовиною, якою немає на корпусі міни Антоненка і взагалі немає в мінах,
    - У мінах в якості вибухівки використовується гексоген у вигляді пластиду, але на місці вбивства сліди гексогену виявлені лише на детонаторі, а детонатори споряджені гексогеном окремо,
    - На місці вбивства Павла Шеремета знайдено шрапнель і втулку, але в Антоненка шрапнель і втулки на місці.

Якщо коротко: те, що знайшли у Антоненка, ніяк не могло вбити Павла Шеремета і взагалі не має ніякого відношення до вибуху.

Більш детально тут - у першому коментарі під цим постом.

#FreeRiff #FreeAntonenko

а де твій аватар? :)