Розкриття (чи ні) вбивства Шеремета

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 17 гру 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Може й так. В такому випадку повинні бути за свідків ті, хто подарував йому цю дивну річ. Адже концерт в зоні АТО був не для одного-двох чоловік, які могли потім загинути. А в урочистій обстановці, в присутності кількох десятків людей, як мінімум.
    Але щось Антоненко не дуже оперативно згадав. Не стукнув себе по лобі під час обшуку і не сказав "Блін, так це ж мені в АТО подарували! Я про це завжди пам"ятаю! Подарунок - оригінальний, і мені сподобався".
    А так уже пройшло, здається, півмісяця, поки він "загадав", звідки така штука.

2. medwedo berlogsoni

У мене запитання до фахівців, зокрема - до @VasMT. Чи корпус міни МОН-50 - пластмасовий чи металевий? І чи важко зробити на корпусі надпис, щоб видно було, що це - сувенір? Дату, місце, кому, з якої нагоди...
    Бо відразу після обшуку у родича Антоненка начебто знайшли не міну, а макет із пластмаси.
    https://www.dymka.com.ua/ru/ukraina...tonenka-znajshly-ne-minu-mon-50-a-yiyi-maket/

Тоді виникає запитання, чому цей макет попав до родича Антоненка, а про те, що то - подарунок від АТОшників, сказано лише вчора чи сьогодні?
    І з яких це пір подарунки зберігають не вдома, а у родичів?
    АТОшники старалися зробити приємне, а він поклав це не в себе вдома, на видному місці з підписом (до речі, чому на подарунку немає,- в усякому разі, ніде про це не кажуть,- автографів тих, хто подарував? Ага, цвяшка під руками не було, щоб нашкрябати дату вручення подарунку.)
    Але, можливо, Антоненко і не винен. Я просто міркую над інформацією, що з"являєтся, критично.
    12 грудня - обшук, 8 січня - повідомлення, що це - подарунок від АТОшників. Але, здається, не оформлений як подарунок і чомусь опинився у родича.
    ДУМАЙ!

зі. Трохи уточню, бо відразу не розібрався. Виявляється, сувенір у нього знаходився таки вдома. Але він чомусь посилав, і це зафіксовано, прохання родичам забрати у нього з квартири "зелену штуковину". Саме не "сувенір, подарований мені АТОшниками", а штуковину. Щоправда, замість слова "штуковина" він, здається, вжив слово, яке зовсім не пасує до подарунка, отриманого від бійців, які, ризикуючи своїми життями, захищають Батьківщину.
    Ну, а про відсутність ознак, що це - дійсно сувенір, я вже говорив.

Останнє редагування: 8 січ 2020
    • Тупо Тупо x 1
  3. Демагогія із спробою прикритися Васею. Нездивований. Пиздіть про щось треба. Ось собака, коли намає що робити, вона яйці лиже.

4. medwedo berlogsoni

Ви знаєте, Хомчин, я також не здивований (пишеться окремо). Мені просто було цікаво, що Ви відповісте. В своєму хамському ключі. А Ви і не могли не відповісти. Бо Ви вже зациклений. Стійкі ознаки обсесивної поведінки. Тому не здивований.
    Я навіть не питаю, чи задумувалися Ви над тим, чому сувенір (якщо то дійсно сувенір) не оформлений як сувенір, і чому його потрібно було називати "зеленою хреновиною" і просити родичів забрати з квартири. Тому що Ви не відповісте. Тому що це Ви - демагог, який нічого толкового віповісти не може. І дуже чомусь злий і жовчний.
    Чи може скажете свою версію, чому на "сувенірі" немає дати, місця, кому і в честь чого?
    Інакше моя версія поки що залишається найбільш вірогідною. Бувайте здорові і тримайте себе в руках.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та дійсно, якщо вихолощений макет, подарунок - чого турбувався?
    Послухати порохоботів так Аваков - хлопчик, який не знається на таких зелених штучках, а ті, хто ведуть слідство,теж ні разу не грамотні, просто сіли в калабаню...А обвинувачення висунуто з бухти-барахти...Я навіть не читаю новини про те слідство по Шеремету - хай їде своїм чередом.
    Думаю, нас чекають приголомшливі результати.
    Така дика реакція окремої групи суспільства свідчить про те, що намацана одна дуже неприємна для них тема - тема чи мародерства-збагачення в волонтерському русі чи тема ряда заказних вбивств, чи одного та другого разом.
    Що там Шеремет за інформацію мав - гадаю, довідаємося.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. medwedo berlogsoni

Так ото ж. На думку Хомчина, слід слухати Чорноволоха, а не офіцера, що є сапером, фахівцем стосовно мін. Хомчин сидить на самому дні вигрібної ями, і не знає, що говорити, що писати. Сьогодні вночі знову підуть дурні перепости і ще дурніші фотожаби.

7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Дивно було б, якщо б чорноволохи, які рубають добру "капусту" на цьому, почали казати щось інше..Ніколи бджоли проти меду ще не були.
    Але, згадайте, що писали проти Зеленського весною та влітку, які були прогнози - один фантастичніший за другий. Зараз прогнози зради та здачі в Росію скінчились, тепер обсмоктують його відпустку...
    Тобто йдуть в маргинес "стройными рядами".

8. Які прогнози можуть бути про здачу, якщо він вже здав. Залишилось тільки донести це до наріду так, щоб не спровокувати черговий майдан, а то прийдеться переселитись до овоща по сусідству

9. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, припустимо, що експертизою доведено. Але чому тоді Антоненко відмовився взяти участь у слідчому експерименті - пройти тим же маршрутом, який зафіксовано на камерах? Щоб встановити істину. Адже якщо в тій же відеокамері, з тим же Антоненком буде видно різницю в 5 см росту із тим, що міну підкладав (той же ракурс, та ж відеокамера, той же маршрут), то це буде вагомим доказом непричетності Антоненка.
    Справа Шеремета: Антоненко відмовився від слідчого експерименту без адвокатів
    У мене виникають два питання стосовно цього: чому адвокати не прийшли для проведення слідчого експерименту? Так уже сильно його захищають? Що могло трапитися такого при слідчому експерименті, що могло б спотворити результати? Підмінили запис? Так його і з Антоненком і без можуть, в принципі підмінити. Одягти іншого чоловіка в подібну одежу, змінити час запису в відео і тому подібне. Але це мало ймовірно, оскільки про фальсифікацію тоді б дізналися б зі слів працівників організацій, яким належать відеокамери. Зовсім неймовірно, що з одного боку - хтось захотів би брати участь у фальсифікації, з іншого - що слідчі захотіли б фальсифікувати. Залишається дочекатися, поки адвокати погодяться разом із підозрюваним взяти участь у слідчому експерименті.
    Відмова від слідчого експерименту уже сама по собі є дуже підозрілим явищем.

А як, Хомчин, стосовно "сувеніра"? Є якісь думки, чому міна не була оформлена красиво, як сувенір? Тут ще питання, знову до фахівців, чи є номер на корпусі, чи десь має бути зафіксовано в формулярах, що цей екземпляр перетворено на учбовий. Поки що запитання виникають, на які має бути відповідь. "Нєвіноватаяя" доказом не є.

10. medwedo berlogsoni

Mykhaylo Khomchyn, post: 3191129, member: 67697"]Залишилось тільки донести це до наріду так[/QUOTE]
    От Ви і не залиште каменя на камені своєю аргументацією. А то нарід не знає, чому Антоненко відмовляється брати участь у слідчому експерименті, чому не з"явилися заяви АТОшників, що це ж вони півміни подарували як сувенір, чому посилати СМСки, щоб забрали сувенір із квартири?
    Можливо, когось і переконають заяви адвокатів Антоненка, але мене поки що - ні.
    І якби я був присяжним на суді (а я колись був навіть народним засідателем, і мене більше ніколи не запрошували на цю діяльність, бо я задавав "незручні" для судді запитання), я би цим поцікавився. А адвокатам слід шукати тих, хто був присутнім на концерті, коли давали "сувенір", а слідчим - брати свідчення від них і виявляти можливі нестиковки, а потім - порушувати карні справи проти тих, хто лжесвідчить.

ЗІ. Хомчин, сподіваюся, Ви знайдете логічне пояснення тому, чому Антоненку потрібно було три тижні, щоб назвати ту зелену хреновину сувеніром, чому на тій хреновині немає ознак того, що то - сувенір, чому він відмовляється від слідчого експерименту на свою користь, ну, і ще деякі речі.
    Я навіть вітатиму копіпасти на дану тему (які дають відповіді на ці запитання). Експерти, яких Ви так часто цитуєте, повинні знати. Не зганьбіться.
    Бо я вночі сплю, а вранці поцікавлюся. Добраніч.

11. Читайте Конституцію.

12. Читайте Конституцію.

13. medwedo berlogsoni

Те, що підозрюваний має право відмовитися давати пояснення чи брати участь у слідчих експериментах, я знаю. Але в Конституції немає пояснень чому на тому сувенірі - жодних написів, щоб було видно, що то - сувенір.
    Крім того, він з таким же успіхом міг сказати, що ця хреновина лежала під дверима, і я заніс в квартиру, щоб сусідським дітям в руки не попало. Також годиться таке пояснення. Але в суді подібні пояснення інколи не дають бажаного для підозрюваного результату.
    Але уже саме те, що Ви перейшли на "Ви", вселяє надію, що Ви і самі розумієте, що Антоненку доводиться викручуватися, шукати шляхи захисту - мовчати, не давати пояснень, не брати участь у слідчих діях. Одним словом, не допомагати слідству доказати власну непричетність до вбивства, а всіляко перешкоджати встановленню істини.
    Сподіваючись викрутитися. Так завжди роблять винні. Тільки Ви не викручуйтесь і не контратакуйте матюками. Я питав Вашу власну думку. Якщо у Вас немає власних думок, крім посилання на Конституцію, то навіщо ночами просиджувати з перепостами, інколи - відверто антиконституційними. Як, наприклад, образа честі і гідності людини, в даному випадку - Президента. Чи Ви лише інших відсилаєте до Конституції, а самі законів не дотримуєтеся? Буває.
    А втім, дочекаємося суду. Це буде цікавий процес.

Зі І ще маленьке запитання: Ви про існування Конституції взнали лише після одинадцятої вечора, а ще вчора вдень не чули про неї, коли на ті ж самі мої запитання відповіли:
    Так би відразу, про Конституцію, і відповіли, а то у мене підозра, що хтось Вам підказав, що треба у відповідь тому дотошному на Конституцію послатися.

Останнє редагування: 9 січ 2020
  14. Ми знали, що він не здатний ефективно керувати державою, тим паче, не очікуємо цього від нього зараз.
    Ми розуміли, що він прийшов до влади на брехні і марно очікувати від нього правдивості тепер.
    Ну, але хоч більш-менш складно і не тупо брехати можна ж було навчитися?

15. medwedo berlogsoni

Хомчин, це Ви про що? Про кого? Я Вас про Антоненка, чому сувенір на сувенір не схожий, і навіщо його ховати.
    А Ви про когось, хто на брехні прийшов до влади. Тут зовсім недоречно згадувати Порошенка.

• Подобається Подобається x 1

16. View: https://twitter.com/chernobaiev/status/1215215936413806592?s=20

17. medwedo berlogsoni

Ну, блін, Ви, Хомчин і даєте! Якщо Ви хочете, щоб я помер від сміху, то Вам це вдасться. При чому тут Кирило? Причому тут московський піп?
    Ну, скажімо, я похвалю Вас, так що - це означатиме, що в Вас усі почнуть плюватися?
    Ну, Ви, Хомчин, і молодець!
    Я більше постараюсь не реагувати на Ваші безглузді і недоречні перепости, бо вже від сміху боки болять.
    Чи Ви думаєте, що якимось висловлюванням головного продавця опіуму для народу Ви мене переконаєте?
    Всі ті продавці гризуться між собою за прихожан. А Порошенко Гундяю не подобається, бо відірвав частину доходів в РПЦ. Але ж когось хвалити треба? От він і похвалив Зеленського. Невідомо тільки за що. Мені те не цікаво - це по-перше, а по-друге, це не має жодного стосунку до корпусу міни, яка належала Антоненку.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)