Розкриття (чи ні) вбивства Шеремета

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем medwedo berlogsoni, 17 гру 2019.

1. hrim

hrim Well-Known Member

Зосередьтеся на створеній вамі темі.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

@hrim, я чекаю. Я вас вдруге прошу назвати форумних ботів.
    І @medwedo berlogsoni вам показав свої дописи з архіву - ви не хочете попросити пробачення в людини? Він набагато патріотичніше за тих, хто в суспільстві і на ЛФ створює небезпечне бурління гівна під виглядом патріотизму.
    Маруся, яка має манери матюкливої алкашки, попри все то добре, що вона робила для армії, вже стільки наговорила на президента не тільки зайвого, неправдивого, а і небезпечного - що в цьому гарного?
    Це провокації, і для Кремля це знахідка, а для нас - великі збитки.

Зіштовхують лобами: розкрито небезпечний план Кремля щодо захоплення влади в Україні.
    Росія намагається розхитати ситуацію в Україні, зіштовхнути громадян лобами, щоб після цього сформувати маріонетковий уряд в Києві і захопити владу в країні.
    Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони Сергій Кривонос.
    https://apostrophe.ua/ua/news/societ...kraine-/179458

Останнє редагування: 26 гру 2019
  3. Звіробій наговорила менше, ніж ви облизали йому сраку.

4. hrim

hrim Well-Known Member

Вони названі у темі "Інформаційна війна".
    @medwedo berlogsoni , перепрошую, якшо я вас образив.

• Подобається Подобається x 1
  5. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Вбивство Шеремета: суд продовжив арешт фігурантці справи Грищенко

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну що - чекаємо нову хвилю істерики, що гвалтують волонтерський та добровольчий рух в образі Пуми. Альтернативно-обдарованим порохоботам доцільна будь-яка маячня - їм ніколи вмикати логічні процеси, бо вони зайняті зрадою.

Зараз порохоботи всіх волонтерів та добровольців хочуть поставити поза законом - підозрювати їх ні-ні.... а те, що серед тих самовідданих, сміливих і чесних є люди, які мають звичку нечесно заробляти на будь-чому - і на війні теж, і хто свої військові навички пристосував для замовних вбивств - і вони підводять тих самовідданих і чесних - то не для їх розуму.

• Подобається Подобається x 2
  7. Щоб не викликати зайвих балачок Андрій у присутності адвоката Vitali Galenchenko сьогодні був допитаний у якості підозрюваного.

Особливих сенсацій нема. Андрій не причетний до злочину, який йому ставиться.

Завдяки наявним у нас детальним точним геолокаціям Google і Facebook, записаним за 19 та 20 липня ми відновили усі його зустрічі і переміщення на той час. Він пригадав багато деталей.

Не маю права їх розголошувати але станом на 0:55 та на 7:24 20.07.2016 алібі Андрія підтверджене техзасобами. Вночі він спав.

Є свідок, якій підтвердить обставини дарування Андрію коробки від МОН-50 і той факт що вона була пуста на момент дарування. Його персональні дані повідомлені слідству.

Погодились на поліграф, якщо його буде проводити виключно спеціаліст сертифікований в США (в Європі поліграф заборонений, тобто не просто не приймається як доказ, а від слова взагалі).

Багато питань стосувалося спеціальної підготовки. Під час допиту захистник зняв 2 з них: чи був Андрій активним майданівцем і чи брав він участь у спецопераціях. На решту питань були дані чіткі і негайні відповіді.

Цікава деталь, щодо якої ми висловили своє обурення. Вчора, в ході ВКР Андрію підсадили «чєловєка», який одразу запропонував йому нацистську літературу (може і не нацистську але з Гітлером і свастиками на обкладинці). Розумієте всю глибину думки і професіоналізму? Андрій ̶п̶о̶ч̶а̶в̶ ̶ж̶а̶д̶і̶б̶н̶о̶ ̶в̶ч̶и̶т̶у̶в̶а̶т̶и̶с̶я̶ ̶в̶ ̶к̶н̶и̶ж̶к̶у̶ ̶н̶е̶т̶е̶р̶п̶л̶я̶ч̶е̶ ̶п̶е̶р̶е̶г̶о̶р̶т̶а̶ю̶ч̶и̶ ̶с̶т̶о̶р̶і̶н̶к̶и̶ ̶і̶ ̶ш̶е̶п̶о̶ч̶у̶ч̶и̶ ̶т̶р̶е̶м̶т̶я̶ч̶и̶м̶и̶ ̶г̶у̶б̶а̶м̶и̶ ̶х̶а̶й̶л̶ь̶ ̶г̶і̶т̶л̶е̶р̶ ̶а̶р̶і̶й̶с̶ь̶к̶а̶ ̶р̶а̶с̶а̶ ̶м̶о̶є̶ ̶в̶с̶е̶ казав це заховати і висловив своє обурення з цього приводу і насідсці і слідчим.

ACAB: Сьогодні у Андрія і Світлани річниця. Побачення не надали.

Окупанти їдуть додому, Андрій на буцегарні.

Але все буде добре. Швидко але болісно. (c)

Леонид Маслов (Leonid Maslov)

#FreeRiff #FreeAntonenko #FreeDugar #freeYuliaKuzmenko

8. Дмитро Корчинський
    Правда про героя російсько-української війни бойового медика ЗСУ Яна Дугарь та брехня розлідування правоохоронних органів.
    Фронтові медики просять максимального розповсюдження правдивоі інформації !!!!!
    OK LEGAL Ореховський та Коломієць
    Друзі, на відео перша частина доказів як фальсифікації справи Шеремет, так і непричетності Яни Дугарь до цих подій.

Тут ми зібрали очевидні речі, які були доступні поліції для проведення портретних експертиз. Пізніше ми покажемо як фальсифікувався єдиний "доказ" поліції - експертиза КНІСЕ, а також надамо беззаперечні докази, що підтверджують алібі Яни.

Тож ми дуже просимо президента Володимира Зеленського та генпрокурора Руслана Рябошапку відвідати наші наступні прес-конференції та висловити свою позицію щодо доказів сторони захисту, як була висловлена їх позиція "доказам" обвинувачення на брифінгу МВС.

Це дуже важливо не для Яни чи інших політичних заручників окремого міністра, це дуже важливо для збереження верховенства права, гарантом якого мусить бути президент.

P.s. всі, хто хоче долучитися до процесу захисту Яни Дугарь та притягнення до відповідальності "експертів" та окремих слідчих і прокурорів, можете зробити це тут Vitaliy Kolomiets

9. Убийство Шеремета:

Riffmaster сделал важное заявление

STYLER › Жизнь 01.01.2020 - 20:09

Убийство Шеремета:
    Riffmaster сделал важное заявление
    Андрей Антоненко (Фото: facebook.com/andrew.antonenko)
    Фигурант дела об убийстве Павла Шеремета Андрей Антоненко обратился к генпрокурору, главе МВД и президенту

Андрей Антоненко, украинский рок-музыкант более известный под именем Riffmaster, написал письмо- обращение к президенту Украины Владимиру Зеленскому, министру МВД и генеральному прокурору. Текст письма разместили на странице Free Riff в социальной сети Facebook.

Убийство Шеремета: подозреваемая сделала неожиданное признание (видео)
    Андрей Антоненко, который подозревается в организации убийства Павла Шеремета, обратился к Авакову, Рябошапке и Зеленскому с вопросом, какая цель у фальсификации обвинения.
    "Господа министр Аваков, генпрокурор Рябошапка, президент Зеленский! Я уверен и знаю, что и вы знаете и уверены в том, что мы, которые безосновательно подозреваемые в деле Шеремета, являемся невиновными в этом ужасном деле. Меня интересует цель этого сфальсифицированного, позорного, брехливого обвинения против нас. Это что, попытка удержаться в кресле, получить высший пост, или вы уже применяете методы и методички российских ФСБ?", - написал Riffmaster.

Силы спецопераций ВСУ показали видео года под мощную музыку Riffmaster
    Он отметил, что это сознательное уничтожение украинских патриотов и сравнил обвинения с делами, которые завели против Сенцова и крымских татар в России.

"Это что, сознательное уничтожение украинских патриотов, которые прилагают все усилия для победы нашей страны, фабрикуя на них уголовные дела, к которым они не причастны? Чем ваши действия отличаются от действий российских оккупантов на Донбассе ив Крыму? Чем ваши действия отличаются от действий ФСБ РФ? Чем эта лживое, выдуманное, позорное дело отличается от дел Олега Сенцова и крымских татар, которые сфабриковали в ФСБ?" – добавил Антоненко и призвал остановиться.
    "Ответ: Ничем! Это позор вам, как министру, генпрокурору и президенту! Остановитесь пожалуйста. Хватит! Хватит убивать народ Украины. Верните нам наши жизни! Рок-музыкант, штаб-сержант ООС ВСУ. Честь имею. Антоненко Андрей", - резюмировал Riffmaster

10. Ось тут про єдиний доказ проти Яни Дугарь в справі Шеремета, який поліція принесла до суду, і яким жонглювали на брифінгу МВС. Та сама "знаменита" експертиза.

Якщо коротко, то
    експерти виділяють #окремі ознаки особи на #деяких відео, порівнюють зі зразком відео за 11 липня 2019 року і роблять проміжний висновок, що ці окремі ознаки на деяких відео #переважно співпадають. Навіть ці окремі ознаки не співпадають повністю, а лише переважно, тобто #частково.

Та основне - в цій же "експертизі" експерти стверджують, що на деяких відео ознаки не співпадають(!) взагалі.

Проте, з цього всього робиться висновок, що особливості невербальної поведінки належать одній і тій самій особі. А відео, де ознаки не співпадають не включають до висновку взагалі.

Чи не дивно? І це ще не все. Далі буде.

Друзі, просимо максимально поширити правду.

View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2483285901989250/

11. УКР/ENG

Три тижні тому, коли я їхала з роботи забирати сина зі школи, мене зупинили, і люди в балаклавах і з автоматами витягнули мене з машини. Я ще на той момент не усвідомлювала, що насправді висмикнули мене не з машини — грубо, підло і вульгарно мене вирвали з мого життя, життя звичайної людини, що просто має свою позицію останні 6 років. В той самий час проходили затримання Ріффмстера та Яни.

Нас кинули під потужний прожектор, промінь якого складався з вогнів відеокамер преси та того потоку брехні, яка навіть без натяку на сумнів вже виливалася з телеекранів словами високопосадових осіб країни.
    Нам пред'явлені дуже серйозні звинувачення у вбивстві людини, яку ніхто з нас не знав, не бачив, не зустрічався, не спілкувався телефоном. Та й на період 16-го року знайомі були тільки Я з Ріффом (випадкове знайомство — таксі, яке я викликала, збило дружину Ріффа і його дитину. В тому ДТП я була свідком. З дружиною та дитиною, слава Богу, все в порядку. З цього моменту ми стали спілкуватися і дружити сім'ями).

З Яною я познайомилася в жовтні 2019 року, а Ріфф з Яною взагалі й до сих пір особисто не знайомий.
    Але мова не про це зараз.

Через нас ви спробували дискредитувати волонтерів, армію, добровольців. Спроби такі були й раніше, але такий потужний об'єднаний удар системи відразу по декількох напрямках – перший. Але завжди є "але" ...

Навіть маленька людина здатна кидати велику тінь.
    Так і вийшло. Під вашим прожектором тіні від постатей звичайнісіньких, середньостатистичних людей вийшли довгими та глибокими. Ми кинули тінь на наявність презумпції невинуватості, на можливість правосуддя в цій країні, на незалежність і об'єктивність судів, на кваліфікацію ваших експертів і їхніх висновків. І з кожним днем перебування за ґратами наші тіні подовжуються та темніють. І чим потужніший буде потік брехні, спрямованої на нас, тим менше залишиться довіри народу до вас. Сила дії дорівнює силі протидії.

Ви намагалися дискредитувати військових і волонтерів. Бумеранг уже розвернувся, хлопці. І, як там було в одному творі: "проте, за час шляху собачка могла підрости".

До речі, ось. Ні, ви не дочекаєтеся бунтів, громадянської війни або на що там це реаліті-шоу розраховане. А ось за вашим рейтингом вже весело скаче по шляху до вас біла, пухнаста північна тваринка.

Система переграла сама себе.
    Все як завжди, нічого нового.

Юлия Кузьменко

• Безграмотно Безграмотно x 1
  12. Значить дивіться, яка х@йня відбувається.

Позавчора Влад Добош в 16.51 прийшло повідомлення про те, що о 18.00 починається слідчий експеримент. Оскільки він був близько, зміг приїхати та Юля прийняла участь у ньому. Андрій Антоненко та Яна Дугарь відмовилися від участі. Чого б це, бл@дь?

Я звичайно не знаю, коли відбулося "своєчасне" повідомлення їх захисників, але маю підозру, що десь в той самий час.

І от хтось знову пи#дить - 3-тього числа нацполіція повідомляє, що виявляється завчасно були повідомлені захисники всіх трьох підозрюваних.

А тепер увага. На всяк випадок нагадаю, між 16.51 та 18.00 - 69 хвилин. Завчасно,бл@дь. Чи знаєте ви метод за 69 хвилин потрапити у Київ з Новомосковська Дніпропетровської області, де Яна знаходиться під домашнім арештом?

А чи знаєте ви, як з Харкова добратися до Києва за 69 хвилин? А наче саме там були адвокати Ріфмастера на момент повідомлення.

Тут з Лівого берега можна не встигнути приїхати.

А ще вчора був суд у Марченко та Капінус. І бінго, купа народу тусується в Печерському суді, що 15 хвилин ходять до канцелярії дізнатися про час засідання, і тут в 16.55 адвокатам приходить сповіщення про те, що суд призначений на 16.20 та вже йде. А потім суддя та слідчий ще й скаргу на Марченко написали.

Короче #PortnovJugend явно живе в якомусь своєму світі, за своїм часом, та своїми законами. І чомусь мені цей світ нагадує XI століття, пам'ятаєте про святу інквізицію, так? Там теж палили про всяк випадок.

Або ще часи Сталіна, там теж саджали за "не так ходив", "не там стояв" і "не те казав". І частенько розстрілювали про всяк випадок.

#freeDrYuliaKuzmenko #freeYuliaKuzmenko #freeDrKuzmenko #FreeRiff #FreeAntonenko #freeDugar

View: https://www.facebook.com/100002356130334/posts/2717832494971928/

13. Ми витратили деякий час, щоб зрозуміти
    навіщо МВС ускладнює собі роботу і придумує ще додаткову роль “дівчини-розвідниці” у #справаШеремета.

При чому якось незграбно описали її участь, навіть не передивилися ті документи, які ж самі подали в суд. В підозрі пишуть, що “розвідниця” 18.07.2016 о 10 годині ранку слідкувала за авто і самим потерпілим на вул. Франка. Але в протоколі допиту потерпілої ще за 20.07.2016 точно описано, що ні авто, ні потерпілого з 9 ранку до 11.30 18.07.2016 там не було.

Виявляється - це не перший брифінг МВС, ось в 2017 році вони проводили великий брифінг по справі Шеремета. І там продемонстрували свої версії з “розвідниками” (з 9:30)

View: https://www.youtube.com/watch?v=WW6kn5sVOUI&t=578s

А вже на брифінгу МВС 2019 вони сповільнили відео, щоб виглядало ніби дійсно щось фотографують, бо перший раз в 2017 в таку версію ніхто не повірив.

Але все ж таки, якщо дійсно хтось фотографував камери (sic!), то де інші фотографії з 221 заявленої МВС камери?

p.s. ось тут детальніше про фальсифікацію єдиного “доказу” Ось тут про єдиний доказ проти Яни... - OK LEGAL Ореховський та Коломієць

p.p.s. тут тим, хто хоче допомогти справі боротьби з цим свавіллям Vitaliy Kolomiets

Апеляція завтра, 08.01.2020 о 14.00, Солом'янська площа, 2а

View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2487376201580220/

а де твій аватар? :)