Для всіх, хто увірує У вас також є можливість мати справжнє життя (не тільки там, а уже тут на землі) з Богом.
Наразі не хочете... Але на все свій час. Я також колись впирався... А взагалі то я помітив, що за тими усіма бурними емоціями і неприйняттям ховається, насправді дуже добре серце... Хай Бог благословить!
не дождетесь Причем тут доброе сердце Ничего Вы не понимаете ---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ---------- Вы сейчас это и делаете, только в другую сторону. Уперлись приставать ко мне со своим вИдением мира
я не шось не помітив, щоб ви таке писали.....тоді понятно.... я не порівнював.... ---------- Додано в 18:54 ---------- Попередній допис був написаний в 18:52 ---------- а я зразу це помітив....вона просто ще не влилася в нашу компашку....
вона мені нагадує кількох добре знайомих мені людей....одна з цього форуму.... а інша з життя(все робить по-своєму і мінятися нізащо не хоче...смішна така....)...перша тоже смішна....
"Не думай легковажно про добро:"Воно не прийде до мене." Прецінь і глечик заповнюється краплями." (Будда)
Ми тут не про персону Анноун казкуємо - це раз. Друге - не оцінюйте персону співбесідника, коли Вам немає чого сказати, це моветон. Я ж у відповідь на Вашу фразу не сказала, чого Вам бракує.
Ой-ли. Извините, если бы Ваш ответ был не на мои слова, и вы своей цитатой не перевернули бы все с ног на голову, из желания уколоть... и поучить Пройти мимо не можете? Мой ответ тоже не содержал ничего о том, чгео у вас не хватает, а то, что вы перевернули с ногу на голову мои слова
Ні, це один із улюблених моїх розділів. А от Ви замість того, щоб задуматись над цитатою, почали обговорювати мене.
а вы не наделены эгоизмом? сомневаюсь. раз вы не эгоист, ваш дом общественный? всю зарплату отдаете людям? помогаете всем и во всем? ---------- Додано в 18:34 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ---------- это не талант - логика ортодоксальных людей
1) Он мышей не ест. Ни один, ни второй 2) Человек не ест кошек и собак. Это не убийство ради выживания в дикой природе Опять переводите стрелки
Дурниця, а не незручне запитання. Кожна людина автоматично буде шукати можливість зберегти своє життя і життя перехожого, тобто тиснути на гальма, а не наїжджати на дитину, чи з'їжджати з дороги. Доти глечик воду носить, поки вухо не відірветься.
бо немає. от якби йому попалась мишка, чи маленька пташка, то ваші улюблені коти б зжерли, нє моргнув глазом. Ну а ваші закиди, що тварин і людей дійсно є смішні, бо для християн важлива не світська гуманність, а те, що написано в Біблії, а там добре вказано Творцем що можна їсти, а що ні. Тобто відносини між твариною та людиною описані. Все решту - отсєбятіна, про яку годі говорити.
Хм... Як зворушує... А тим часом... Під опікою в концтаборі. За що вже владу треба брати за горлянку Але краще,звичайно проповідувати прописні істини,соромливо закриваючи очі на те,що в Україні відбувається звичайний ГЕНОЦИД Улыбайтесь, улыбайтесь! Посмотрите: Мир прекрасен за стеною слепоты! Вот зима опять натягивает свитер Белоснежный. На дома, да на мосты. Вот летит куда - то ветер - злобный шельма, Пятерней воздушной треплет тополя, А под ними, рукавом прикрывши бельма, Бродит нищий - ни двора, да ни рубля. Бродит нищий. Не смотрите, уж то важно... Пусть идет себе - да мало ль их у нас? Промелькнет вдали корабликом бумажным, В череде таких же точно лиц и глаз... Проходите, не тревожьтесь пустяками - Жизнь у нас и так сплошная круговерть. Нищета, небось, придумана не нами. Всех, поди, не накормить, не обогреть. Вы взгляните лучше в солнце колоколен, Да в церквей немых святую благодать. Мы свободны от сумы да от неволи, Мы свободны. Что ж чужой беды искать? Злая вьюга за окошком, злая вьюга Правит шабаш. Эк пустилась в хоровод… В снежной пасти кто - то снова тянет руку... Отвернитесь по привычке. Все пройдет. О.Кесслер