Розірвання дипломатичних стосунків між Україною та Московщиной. Плюси та мінуси.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 28 кві 2011.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

дело в том что я встречал очень многих людей для которых термин "свой народ" не ассоциируется с жителями ЗУЗ, и в этом вся проблема......
    ЗУЗ ими по-прежнему воспринимается как нечто присоединившееся после 39го.....
    и в тоже время я не могу сказать что эти люди не патриоты...

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Нічого дивного та і образливого той торгівець не сказав. Це в такий спосіб виходить назовні те, що десятиліттями сиділо внутрі і всіляко придушувалось. Головне щоб ніхто більше не насмілився придушувати те що вже рветься назовні. Так, спочатку це образливо, але з часом пройде.

3. ГРАНД

Вони відходяче покоління. Серед 20-річних такі вже майже не трапляються.

4. bayard

для мене це не було образливо, бо я і так знав що він правий....але ж здивувало, що простий чоловяга говоре правильні речі:)
    це дійсно так! я спілкуюся з студентами народженими в Україні, і вони не розуміють як може бути, щоб депутати сліпо копіювали іншу систему державотворення:ireful:
    вони з прохолодою ставляться до української, але ніколи не допустять її образи, і таких - досить багато.....
    Колись в потягу слухав розмову мати/донька:
    Мати:
    - Ну вот я слушаю канал СТБ, он конечно интересный, но не все понимаю, потому что все по-украински:)
    Донька:
    - Мама, ты же живешь в государстве Украина, у нас государственный язык один, поэтому все каналы должны быть на украинском:)
    - Но почему? Я же родилась и выросла в русском, для меня это родной?????
    - И что???? Учи украинский! Он у нас уже 20 лет :))

Вот так у нас в Харькове, по-русски (на суржике), защищают украинский:)

5. ГРАНД

Говорив з совками із Донбаса на ці теми. Вони теж сторожко намагались підтримувати тему. тоді я їм сказав. А ви спробуйте уявити і уяснити для себе, що галицькі замки, Карпати, гуцульські трембіти це також ваші речі. До яких ви маєте таке ж відношення як і галичани. Усвідомте їх як свої власні, а не чиїсь чужі. А галичани також усвідомлять (хоча їм чомусь це зробити легше) що терікони це їх невідємна частина, наче вони самі їх і накопали. І решта несовкових атрибутів Донбасу (бо від совкового вони шарохаються) як своє власне і невідємне. Тоді побачите як все просто і чудово.Донбасяни радісно закивали і погодились.

6. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

В Польщі,на Заході та й в Галичині в подібних випадках розраховують на родину ,а не на сусідів.В сусідів свої проблеми!:))

7. bayard

+1000!
    к сожалению не могу сказать что, например, мои родители считают их своими....
    для них это все.....вроде как и не чужое, но .....далеко от понимания:)
    тут безусловно присутствует фактор рождения в Украине...он уже переломный....те кто вырос и прожил в совке, уже вряд ли поменяются, и пытаться изменить их тоже вряд ли возможно....

8. ГРАНД

Як що вони свої почуття і розуміння не виносять для навчання наступних поколінь - це вже великий прогрес. По умовчанню "воно мені не дуже подобається, але все ж таки не чуже". То для відходячого покоління вже велике досягнення. Особливо як що враховувавти величезний багаж совкового агітпропу за плечима.

в тому то і позитив, що Україну вибудовувати та рзвивати не їм. А тому і перспективи у неї доволі не погані. Чого не скажеш про московщину, де кремлівці весь совковий агітпроповський багаж перетягли в 21 століття і вже задурили ним мізки сучасному поколінню. А це значить , що наступні два покоління тільки почнуть усвідомлювати згубність цього, а виходити із нього можливо стануть лише починаючи від третього. Саме в такий спосіб прірва між нашими країнами та народами неминуче та прискорено лише ростиме.

9. bayard

кстати в данный момент идет матч Металлист-Карпаты на стадионе Динамо в Харькове:)
    интересно то что трибуна с харьковскими болельщиками кричит: Слава Украине!
    а львовская трибуна: Героям Слава:))
    никакого недопонимания:)

10. ГРАНД

Червоних прапорів не видно?;):)) Отож бо!

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Йой,та львовяки ще не таке можуть встругнути...Просто третій групі,котра мала кричати:Комуняку на гілляку! ...Прсто порадили не їхати до Харкова!:))

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Танна, вивчіть, будь ласка, хоч елементи нашої історії. Ви там знайдете, що всі наші сусіди, за винятком хіба що Литви та Молдови, відносилися до нас по хижацьки. А відносно Суздальщини, то більшого та підлішого хижака (включно з порівнянням з монголами та німцями) по відношенню до нас ми не мали. Подібне казав перед смертю й Н. Амосов.
    Тому хама потрібно весь час не вмовляти, а тримати на дипломатичній відстані. А відносно розриву стосунків, то це перебір не на нашу користь, бо це знищує технологію контролю за цим суб'єктом.

13. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

А почему сразу я?) Гранд говорит, ange ou? отдувается)
    Баярд, эти интересы определили до меня, и долго думать не надо - у всех стран они одинаковые - безопасность, независимость, экономическое благополучие и тд и тп. Смысл НИ- общий и скорее декоративный, имхо. То есть, без этой категории вроде бы и нельзя, но и не влияет она по сути ни на что. Если говорить построже-поточнее, об этно-национальных интересах, то это интересы сохранения (популяризации) ценностей, культурных и бытовых традиций.
    Хотелось бы услышать видение Гранда, и ответ на вопрос, как их защищать)

14. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Вот тоже пример
    Смех и слёзы, а вы + и - :rolleyes:

15. ГРАНД

Не бійтесь. Я Вам допоможу віддуватись. Не покину на пизволяще.:));):rose:

.

"Хук Ремка! Хук Валєрка! Це на мові індіанців означало те, що все сказано і до сказаного додати більше немає чого." (с):))

16. olegp

olegp миється в бані

НЕХАРАктерно для Харькова,
    логичнее сказать -так у нас в Харькове, по-русски некоторые защищают украинский

17. ГРАНД

Британский разведчик сэр Олег Гордиевский рассказал об арабских революциях и распаде России

[​IMG]Крупнейший украинский политический еженедельник «Тиждень» выложил в свободном доступе на сайте свое интервью с Олегом Гордиевским (через неделю после публикации в бумажном издании). Приводим полный текст этого интервью в переводе с украинского:

(я привожу уривок)

У. Т. Каким вы видите будущее России?

— Целостность России — это вообще миф. Пока регионы достаточно эффективно управляются из Москвы, ну и нефтедолларов хватит еще лет на 20. А дальше … Слишком уж много проблем, и не только демографических.

Дело в том, что хоть они и говорят, что РФ — это демократическая страна, что КГБ нет, но там все осталось, как прежде, там придерживаются всех традиций и СССР и КГБ.

У. Т. Есть ли в России шансы «переварить» Украину? Ведь именно к постепенной инкорпорации Кремль подталкивает ныне Януковича, а Запад, похоже, не готов «воевать» за Украину.

— Запад, конечно же, не будет воевать за Украину. Там хватает своих забот. Для него очень важен тот фактор, что большинство у вас проголосовала за Януковича. С нынешним руководством, Украина — бесперспективное территория для Запада. Ничего хорошего здесь его не ждет. Вы упустили свой шанс. К сожалению. Конечно, на западе все знают: посольства и разведка докладывают о проделках и проникновении России.

Ваше государство может стать если не фактической частью России, то автономией в её составе. Украина — главный объект внимания Кремля, ибо она огромна, экономически мощная. Поэтому она очень важна для России. Единственный способ для вас переломить ситуацию — избрать нового руководителя с европейским мышлением. Тогда Запад поможет Украине, втянет ее в общий рынок, в общеевропейское сообщество, укрепятся связи с НАТО.

У. Т. какие планы России относительно других постсоветских стран? Она хочет их поглотить?

— Узбекистан, Казахстан, Армения очень лояльны, они и без этого в России. А Азербайджан не фактор. Грузия — небольшой фактор, хотя ужасно раздражает Путина. Но грузины молодцы, держатся, они не русифицируются. Реальным является проникновение русского капитала и разведки в страны Балтии. Потому что они маленькие, слабые и там есть, кого подкупить.

18. Бунтовский

Бунтовский Well-Known Member

Дипломатические отношения будут прекращены в связи с вхождением одной страны в состав другой %-)

19. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Чи й не авторитет!

20. olegp

olegp миється в бані

в принципе,логично, за искл выделенного,
    указаный способ отнюдь не Единственный, а далеко не самый простой
    до речи, а шо это Вы нае русском запостили? неужто нет укромовного варианта данного интервью, тем более учитычвая его направленность

а де твій аватар? :)