Розірвання дипломатичних стосунків між Україною та Московщиной. Плюси та мінуси.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 28 кві 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

Я извиняюсь конечно, но честное слово детский сад какой-то. Как только мы пошлем Россию на...небо за звездочкой, так сразу все станем белыми и пушистыми. А еще - очень честными, богатыми и главное - умными. А сейчас стать такими мы не можем никак. Нам Россия мешает! Как тому плохому танцору ретивое. Это уже даже не смешно. Это уже печально.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Любо Танно. Не треба утрірувати. Не станем ми білими та пухнастими. вірніше станем, але не одразу. Це шанс стати білими та пухнастими, на скільки це можливо за європейськими мірками. І зараз такими ми не можемо ніяк. Це називається дурний вплив та порочні зв"язки. Ви ж свою дитину все ж таки намагались би огородити від впливу вуличної шпани, яка до речі живе у вашому ж дворі, будинку, вулиці тощо. Тільки не кажіть що ні. Я не повірю. Ви все рівно шукатимете способи та методи як це зробити попри примхи та невдоволення самої ж дитини. Бо Ви як мати , доросла людина дуже хорошо знаєте чим кінчаються ті вуличні знайомства. Вас як мати насторожить якась нова іграшка у дитини і Ви поцікавитесь звідки вона взялась. І коли раптом дізнаєтесь , що вона крадена та подарована Вашій дитині якимось хлопчиком із сім"ї алкашів, то вчинятимете якісь дії. Чому Ви не хочете так само потурбуватись про велику дитину Україну, як за маленьку свою?

3. forester

forester Well-Known Member

Стокгольмский? А вот Прокип "верит" что "московский сигндром". :)
    Так значит объяснение найдено и можно на этом успокоится? Сколько ещё на Москву кивать-то будете? Поляки, вон, тоже "синдромом" страдали, но за ум уже давно взялись...

4. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

Хороший вопрос, хватит для объемной научной работы. :)
    Скажу о том, что бросается в глаза лично мне и "что не так" на поверхности.
    Отойти от формулы "проевропейский или пророссийский и третьего не дано". Проукраинских в итоге нет. Кроме России и Европы есть другие страны, с которыми нужно развивать отношения не только, посещая раз в десять лет с целью выпросить денег или договорится об установке памятника Шевченко. Точки соприкосновения всегда найдутся с любой страной, было бы желание. Урегулировать внутренние проблемы, создавать нормальные условия для функционирования экономики, механизмы контроля, судебную систему и прочее прочее. Не будет России, наши "бизнесмены" будут создавать теневые схемы с Молдавией или Таджикистаном (страну можете выбрать на свой вкус). Чем более Украина будет развита экономически, тем меньше у России будет рычагов давления, здесь писали уже об этом. Россия чаще использует экономический шантаж. Но отказываться от торговли с Украиной ей тоже невыгодно, это надо учитывать. Да и подписывание дискриминационных договоров - дело не столько неумения украинской стороны торговаться, сколько нежелания (например, из-за откатов). А политический шантаж - ну что ж, через это прошли все постсоветские страны, но не все велись. Для этого есть дипломатическое урегулирование.

5. tanna

От саме так дуже часто пояснюють свої власні помилки та навіть виправдовують злочини. Звалити всю провину на інших людей. На їх дурний вплив.
    Мені приходилось не один раз бачити матерів, чиї діти попали до в'язниці. За крадіжки. Жодна з них, підкреслюю жодна, не визнала свою 20-ти або 30-тирічну дитинку винною у скоєнні злочину. Так само жодна з них не визнала винною себе як мати у тому, що не виховала дитинку свого часу і не розказала дитинці про те, що красти чуже у чужій квартирі не можна. Ні, всі вони перекинули вину на дурний вплив та порочні зв'язки своєї білої та пухнастої дитинки. Яку мабуть силоміць потягнули ламати двері чужої квартири та красти там чужі гроші. Я цього не розумію. Коли наслідки відсутності розуму у власній голові намагаються пояснити дурним впливом інших людей. І звалити на них всю вину, замість того, щоб чесно зізнатись у власній дурості або неспроможності.

6. ГРАНД

Вибачте. Це знову набір пустих фраз. Констатація того що є і нічого конкретного що і як робити практично. По пунктах 1,2,3 .....

7. bayard

bayard Дуже важлива персона

не согласен.
    потому что у них экономика на порядок сильнее и общество работает на эту экономику и делает свою страну сильнее.
    докажите это.
    попробуйте сказать всем фирмам работающим с РФ:
    - закрывайте свой бизнес...
    я с удовольствием посмотрю что вам ответят люди оставшиеся без работы:)
    я 5 лет проработал в укртелекоме и с уверенностью могу озвучить пяток десяток теневых схем в сфере телекоммуникаций.
    вы опять натыкаетесь на те же грабли: пытаетесь связать государство-коррупция.
    как же вы взрослый человек так до сих пор и не поняли, что если разорвать отношения РФ это не значит победить коррупцию....
    она от этого только усилится....
    коррупция это система существующая независимо от государства, а если брать официальные данные то в Украине ее даже больше чем в РФ:)
    вы спросите сколько гектаров леса рубится в год в Дрогобычской области и увозится по тем теневым схемам, в Чехию и Польшу, а потом возвращается в Украину в виде мебельных изделий? при чем тут РФ? ни при чем.
    а как же так происходит? ведь согласно вашим данным в Галичине и особенно в Дрогобыче живут национально свидомые украинцы, которые болеют всей душой за свою страну:))
    или кражей леса занимаются совки пронизанные культурой рашен?
    из захватывали с помощью военного вторжения или как-то по-другому?
    а знаете почему? потому что наши, украинские чиновники получили взятки за продажу этих заводов, и российские чиновники поделились с ними баблом от продажи:)
    а вы мне покажите того кто НЕ хочет.
    все хотят, но для этого нужно все законодательство привести к определенным нормам

:yahoo: от себя добавлю: сила партнерских отношений в умении жестко и целенаправленно вести свою политику, гнуть свою линию (а для этого нужна хорошая финансовая база), а не бежать от кого-то пряча голову в песок.

8. ГРАНД

Тако от я на відміну від тих матерів яких Ви навели в якости прикладу пропоную визнати власну провину, за те що допустили ці порочні зв"язки в результаті чого наша дитина стала злочинцем. Я визнаю нашу дитину злочинцем і всю провину за це покладаю на себе. Це мій прорахунок що дитині приділяв мало уваги, а більше цікавився всілякими мождними штучками на кшталт модних тусовок, курортів тощо. І захопившись цим дитина попала під дурний вплив і стала злочинцем, а значить злочинець і я. Така констатація Вас задовільнить?
    Далі.
    Дитина звільнилась із тюрми (тюрми народів, яка наскрізь корумпована, алкголізована, і т.п.) Треба виправляти помилки і починати нове життя. Перш за все це уникнути рецидиву. Я як досвічений батько (або Ви як досвідчена мати) перш за все повинні для цього унеможливити поновлення чи то продовдження старих порочних зв"язків. Тим більше що нам як батькам, добре відомо, що старі дружки з минулим поривати наміру не мають, і наполегливо кличуть нашу дитину до свого шалману.
    Що ми з Вами робим? Правильно. Міняєм адресу. І обираєм нову адресу з урахуванням характеристик сусідів на наявність прохіндєїв на кшталт старих дружків. Знайшли таку адресу. Перший крок зроблено. Натупний крок. Переходим до безпосереднього виховання своєї нерозумної дитини. Навчаєм її елементарним правилам пристойности та поведінки в солідному суспільстві. Далі. Влаштовуєм свого шалопая поки що не на високооплачувану роботу, але під наглядом досвіченого наставника. Далі. Ретельно слідкуєм щоб дитина виконувала всі настанови наставника та набиралась практичного досвіду. Далі врешті решт домагаємось щоб дитина вже сама стала професіоналом за навичками що дорівнюють наставникові. Ну і т.д.
    Я на пальцях Вам намагаюсь розтлумачити, весь процес. А Ви мені тлумачите, що нічого з цього не вийде, бо наша дитина вже закінчений уголовнік і повинна все життя сидіти в тюрмі.

9. tanna

Вот именно! :good: Это дело, к которому надо стремиться в отношениях с Россией. А не героически сказать - [STRIKE]пошла ты нах[/STRIKE]- и сидеть радоваться собственному героизму. :rolleyes:

10. ange ou?

Гранд, конкретных документов и шагов по укреплению экономики, исцеления внутренней ситуации - воз и маленькая тележка.Своими словами я уже описала, что я хочу видеть в политиках, а поконкретнее, подетальнее по каждой ситуации, - как бороться с коррупцией, как развивать торговые отношения итд., как это делается - могу привести ссылки :) От учебников по экономике и праву до нормативной помощи ЕС. Была бы политическая воля у наших руководителей все это реализовать.

11. bayard

bayard Дуже важлива персона

вот-вот....
    просто Гранд не понимает, что систему (коррупцию) можно победить только системой (законодательной базой, открытой, понятной приведенной к стандартам), а не изоляцией.
    всегда проще от проблемы убежать, чем повернуться лицом и решить ее.

12. ГРАНД

послухайте. У вас якась тяга до перебільшення. Як і в темі про українську мову, що заважає перейти на її застосування. Дехто напряму це питання пов"язав з забуттям мови московської. Хоча я про таке забуття ані словом не обмовився. Так і Ви, але вже в цій темі. Я не сказав про припинення всих зв"язків. Я сказав про їх обмеження і продовження через посередника у особі третьої країни. Швеції. Грузія розірвала з москвощиной дип.зв"язки, але через Швейцарію ведуться як і велись ціла купа переговорів та інших контактів. але в гараздо менших обсягах, таким чином вісікши від минулого потоку зайві речі і впливи. Тоб то відносини залишились, але в новій якости. Більш наближені до норм міжнародного права, і виключають всілякі панібратства та кумівства.

13. tanna

Повністю.

Таку адресу знайти практично неможливо. І прорахувати та проаналізувати характеристики усіх сусідів також. Так само, як не можна наперед спрогнозувати реакцію сусідів до нас самих.

Неправда. Я за те, щоб дитина вміла знаходити правильні рішення із різними вже наявними сусідами, а не бігала по світу, міняючи адреси.

14. tanna

[OFFTOP]А зачем нам кузнец? Не, нам кузнец не нужен! :rolleyes:[/OFFTOP]

15. ange ou?

Гранд, по-моему, вы просто не понимаете, о чем говорите. :rose:Посредниечство в дипломатии нужно только для создания комфортных условий между враждующими сторонами, чтобы никто не потерял лицо, им нужна третяя сторона, в некоторых случаях нейтральная территория. Посредник это предлагает. Он не вмешивается в дела.

16. ГРАНД

[OFFTOP]Коваль нам потрібен. А не потрібен він тому, хто має на меті блуд, а не серйозні стосунки. Серйозні стосунки без коваля неможливі. Незаконні. одним словом б..ство!!!;):)):pardon:[/OFFTOP]

17. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

так Вы чего хотите?
    1.Что бы Украина послала Россию?
    2.Или понять хотите почему это ещё не произошло?

18. ГРАНД

Я далеко за прикладами ходити не буду. Згадайте як сказав та вчинив грузинський міністр економіки Каха Бендукідзе (до речі колишній московський олігарх, але патріот Грузії не на словах а на ділі) після введення московщиной ембарго практично на весь експорт із Грузії. І особливо ту його крилату фразу яку він промовив у відповідь на питання грузинських бізнесменів майже один в один таке яке Ви задали мені. І вони (бізнесмени) його чудово зрозуміли. І виграли.

19. forester

forester Well-Known Member

Лично меня бы устроили обычные добрососедские отношения. Без этих экивоков в сторону Москвы.

20. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

без всяких "братских" закидонов?

а де твій аватар? :)