Розірвання дипломатичних стосунків між Україною та Московщиной. Плюси та мінуси.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 28 кві 2011.

1. olegp

olegp миється в бані

верно, беседовали об этом, Вам была показана инфа с горсайта, забыли?
    повтор
    http://all.kharkov.ua/about_khar/history.html?SID=
    В середине 17 века, а точнее в 1654 году, на холме у слияния речек Харьков и Лопань для защиты русских земель, и в частности Москвы, от набегов крымских татар, началось строительство мощной крепости. Крепость была построена украинскими переселенцами, которые, по разрешению московского царя, колонизировали этот край

2. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Я уже Вам писал про это разрешение:))

Кстати, документиком сей исторический кульбит не подтвердите?;)

3. olegp

olegp миється в бані

ну я ж привел, историкам из харьковской мэрии лучше ж знать это чем мне или Вам,
    или Вы хотите скан царского указа? как Герман,
    такого нет, не все историч докукменты сохраняются

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В частности в Москві завжди жили угро-фінські поселення з вкрапленням тюрків типу булгарів. А про їхні відносини, як частини Золотої Орди, з іншим осколком її нам не дуже цікаво знати.

5. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Отсюда можно сделать логичный вывод, что такого документика и не было.

А историки из харьковской мэрии, могут быть самыми что ни наесть потомками пришлого этноса и просто являются заинтересованными лицами.:pardon:

6. forester

forester Well-Known Member

А вот интересно, почему? Почему в самом народе нет единого понимания своего будущего? Единого желания "оторваться" от Москвы?

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопче, давай я вас потримаю силком хоча би з десяток років в якомусь інтернаті під назвою "рашен", а потім випущу на волю. Разом подивимося на вашу поведінку. Чи будете знати в яку сторону йти?

8. bayard

bayard Дуже важлива персона

это будет полный крах Украины.....Гранд не губите мою страну!
    2/3 товарооборота происходит с РФ, 30% фирм среднего бизнеса работают с РФ,
    вы хотите 30% людей сделать нищими и поставить наряду с персонами нон грата?

9. bayard

bayard Дуже важлива персона

так давайте сделаем так чтобы мы могли говорить с РФ как говорит Германия, Англия, Франция (задайте себе вопрос: почему РФ с этими странами не говорит с позиции старшего брата?). Для этого, прежде всего, нужно быть сильными экономически, а не разрывать отношения.

10. vkk311

vkk311 комбриг Симпсон

Потому что они в НАТО.
    РФ хамит только слабым.

11. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я не знаю яку Україну Ви вважаєте своєю, але українська Україна від цього тільки виграє. Як в середньостроковій перспективі, а макисмальний зиск буде в довгостроковій. "Ваша" ж Україна можливо і прийде до краху.

Ви задоволені якістю такої співпраці, де понад 90 % всих угод та сдєлок явно корупційно- шахрайські схеми, не зовсім законного характеру та спрямування? Я ще раз нагадаю про долю цукрових заводів України які були опановані москвинами і протягом 1-3 років у вигляді металобрухту розчинились в плавильних печах. При цьому так звані москвинські "інвестори" були звільнені від сплати податків, а виручені кошти утіккли в московщину. Нагадаю що зараз відбувається з Запорізьким алюмінієвим комбінатом, який повністю припинив роботу. Таке ж очікує всих інших з авіацієй та ракетобудуванням включно.

Я хочу щоб 30% людей нарешті зайнялись серйозним, відповідальним бізнесом за європейськими стандартами та нормами. Поки в цьому буде приймати участь будь яка москвоська складова, все лишатиметься на тому ж напівкримінальному рівні.

12. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

что такое "стокгольмский синдром" знаете?

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Баярд, не лякайте людей. В 2010 році експорт з України в РФ мав долю в 24,7%. І ці відсотки впливають негативно на якість нашої продукції. Для вивчення останнього раджу ознайомитися, як опустилася знаменита чеська фірма "Батя" до рівня примітивної "Цебо".

14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:scratch_one-s_head::dash:
    Ну і як то зробити Так Чтоби? Свобода не знає! Яник не вміє! Юлька крутить! Європа не хоче!
    Хто то добре знає? Кому такому нині вірити?
    Напевно Путін? То-о-очно!Ой,радость наша...як я забув то....
    Але Ми вже такий шлях проходили...як барани в колгоспі! Все що залишилось в памяті від цього шляху,то Голодомор!
    Барани і Козли,короче!

15. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

Ви серйозно вірите, що ті 30% шахраїв (як слідує з ваших слів) одразу стануть порядними та чесними, якщо будуть розірваними відносини з Росією?

16. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

Ни один из них не разорвет онтошения с Россией, пока это делает только Гранд и пара форумчан.
    Так если уже ждать нормальных политиков, то тех, которые смогут умело вести отношения с партнерами, даже с наглыми, а не тех, которые сжигают мосты в ущерб себе.

17. ГРАНД

Ні не зразу. але такий крок буде стимулом для них ставати такими. Як що корупціонера звільнити з його посади, то це для нього шанс корупціонером більше не бути. А як що того ж корупціонера лише полякати якимись там нововведеннями та інструкціями, стягненнями чи ще чимось тким без радикального висновку відносно нього, то він наляканий, через певний час пристосується до нових умов, та лише вдосконалить методи та способи здирання хабарів і братиме їх і надалі. Бо він залежний від тієї посади. А як що він буде без тієї посади, то може стати зрештою доволі успішним фермером чи ще якимось там бізнесменом. І що саме головне, буде обурюватись коли якийсь інший корупціонер вимагатиме хабар у нього вже чесного.
    Так само і тут.

18. Юрко НОТОЦО

Не розібєш кокос,не напєшся файного кокосового молочка!
    До речі,це таке не Гранд придумав...як і з яйцем на яєшницю!

19. ГРАНД

Що Ви вкладаєте в слово "умєло"? Як це вигладатиме на практиці? Яка ідея? Не пустопорожні гасла, а які саме дії повинні вчиняти ті нові політики?

20. Юрко НОТОЦО

Гєник,умєло це так...як Юлька,або як Путін...Натравлювати поляків на українців за Волинські події,за ту українсько-польску війну...А чи-то як з газовими "соглашеніями" підписаними "умєло"! :))

а де твій аватар? :)