Розетки по квартирі

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Chuvachok, 8 лип 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Отже, взяв до уваги всі поради і народився файл "розетка-версія 2".
    Вийшло на площі десь 60+ м.кв. 22 розетки.
    Чи все вірно зрозумів? Що ще можна було б покращити? Можливо, розетки перенести?

2. Uganka

Uganka Well-Known Member

Мені подобається (підходить :) ),тільки одну з лоджії приберу,а у великій кімнаті де тв добавлю. Не забуваємо про кондиціонер,якщо в ньому буде потреба звичайно.

3. promisto

promisto Well-Known Member

З лоджії одну можна прибрати
    У вітальні я б поставив у місці розташування тв не одну, а три (dvd чи аудіосистема, чи медіацентр, чи тюнер....)
    Якщо у спальні буде трюмо, то і туди треба.
    На кухні добавив би ще одну біля плити + по потребі під тв ще одну
    П.С. - у себе на кухні перерахував - 13 шт.:blush:

---------- Додано в 06:43 ---------- Попередній допис був написаний в 06:34 ----------

Так як всю розводку робив сам, то мені не принципово кількість точок

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

остання версія згідно порад.
    тут є одна проблема - не уявляю, що і де буде на кухні. боюсь щоб не вийшло так, що розетка буде над кухонною плитою чи краном

5. Uganka

Uganka Well-Known Member

Залишайте заведені кабелі з запасом 1-1.5 м на оріетовному для розеток місці,а самі розетки поставите, коли сплануєте кухню з технікою (з досвіду :))

---------- Додано в 10:19 ---------- Попередній допис був написаний в 10:13 ----------

Ой,остання буде, коли меблі розставите, а так ще 100 разів переробите:)))

6. Марточка

Марточка Well-Known Member

Електрика хорошого хтось може порекомендувати? Для прокладення проводки по квартирі.

а де твій аватар? :)