[OFFTOP]О, да, мы ж тут судьбы мира вершим, ага! :rolleyes: Если дойдет до серьезных дел - слова ничего стоить не будут! [/OFFTOP] [OFFTOP]То были не настоящие украинцы по духу! Эти, как их, "янычары, во! [/OFFTOP]
Саме так. Он на одеському форумі, пам'ятаю, дехто з заруських орків бив себе в грудь, що він же ж українець... етнічний. Та що там далеко ходити, улюбленець туповатих заруськіх орків троль-українофоб бузина про себе кричить, що він стовідсотковий етнічний українець. Але це ж не українці. Це яничари. Зроблені по тієї ж технології, що середньовічні яничари у османській імперії.
Усі етнічні українці, які мають тяжіння до радянської імперії, Росії, російського - яничари. Це просто констатація факту. Їх такими зробили, ну що поробиш ?
Ой, ну що я повинен елементарні речі писати знову і знову ? Хоча, мені ж не в западло. "Мають тяжіння" ті, хто знову не проти жити з росіянами у однієї країні зі столицею у Москві, як у старі добрі радянські часи, коли трава була зеленою, а ковбаса по 2.20. Ті, хто ретельно зберігають у своїй голові російсько-радянські штампи та ідеоми про те, що "нам усі повинні бути вдячні, що ми усіх від фашизму звільнили", "нато наш ісконий ворог", "захід - то не ми" та інше. Ті, хто не хочуть, щоб в Україні усі розмовляли українською мовою, а хочуть, щоб російською, і таке інше.
[OFFTOP]Короче кого хочешь, того и записывай! Вона паны Юрко с Грандом и Баярда например под ету гребенку запросто припишут [/OFFTOP]
Одразу за троїх розписався. Запитай, у Юрка з Грандом, чи запишуть вони Баярда, а в Баярда - чи відповідає він хоч якомусь критерію. Я думаю, ти почуєш три "ні" у відповідь.
[OFFTOP]Да, возможно я и не прав, в том посте следует указать шо то мое ИМХО конечно же. :rose: За Баярда я уверенв принципе (опять же мое имхо)))), а вот паны Гранд и Юрко, да еще в запале "Священной" войны" - кто знает? "Лес рубят - щепки летят". Да опять же, оставим в покое пана Баярда, взятого мною исключительно для примера. Вполне ставим меня на то место. И не хочешь воевать, а придется, и походу против Вас! ))))[/OFFTOP]
[OFFTOP]Що ж, ти сам обрав свою долю. До речі, ти сам-то підпадаєш під визначення яничара ? [/OFFTOP]
[OFFTOP]Может и выбрал, может просто не будет иного варианта, поживем-увидим! [/OFFTOP] [OFFTOP]А кто знает? Мне кажется что нет, у Тебя (или еще кого) может быть другое мнение! Если и когда ето определение окажется в действующем законодательстве Украины - тогда и разберемся! ))))))[/OFFTOP]
Які ви всі одноманітні. Як поставиш вам суворо питання - а хто ви, панове, власне ? Одразу починається "громадяни України", "конституція", "законодавство". Від "титульної нації" починаєте крутитись, як Плющенко на олімпіаді, де його продимамили з медаллю.