Россияне и Украинцы - одно целое?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 24 сер 2009.

?

Россияне и Украинцы это одно целое?

1. Да, менталитет и общая история.

25,2%
  2. Нет, менталитет и ценности разные.

43,0%
  3. Разрыв растёт семимильными шагами и это правильно.

17,8%
  4. Разрыв растёт и это печально.

8,4%
  5. Затрудняюсь с ответом.

3,7%
  6. Мне всё равно.

1,9%
  1. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

[OFFTOP]О, да, мы ж тут судьбы мира вершим, ага! :rolleyes: Если дойдет до серьезных дел - слова ничего стоить не будут! :pardon:[/OFFTOP]

[OFFTOP]То были не настоящие украинцы по духу! :preved: Эти, как их, "янычары, во! :) [/OFFTOP]

2. antihrist

antihrist Well-Known Member

Пословица немного не к месту. Речь была об "самоидентификации".

3. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Саме так. Он на одеському форумі, пам'ятаю, дехто з заруських орків бив себе в грудь, що він же ж українець... етнічний. Та що там далеко ходити, улюбленець туповатих заруськіх орків троль-українофоб бузина про себе кричить, що він стовідсотковий етнічний українець. Але це ж не українці. Це яничари. Зроблені по тієї ж технології, що середньовічні яничари у османській імперії. :pardon:

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А-а-а! Тобто усі, хто проти Вас - яничари? Зрозуміло. А Ви впевнені, що Ви не яничар?

5. Hightower

[OFFTOP]Пословица была к тому, що написано в моем посте ;)[/OFFTOP]

6. Hightower

[OFFTOP]Ну в отих вот "яничарів" почав би першим стріляти, якби партія "наказала"? [/OFFTOP]

7. Mr. Blick

Усі етнічні українці, які мають тяжіння до радянської імперії, Росії, російського - яничари. Це просто констатація факту. Їх такими зробили, ну що поробиш ? :pardon:

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Що значить "мають тяжіння"?

9. Mr. Blick

Ой, ну що я повинен елементарні речі писати знову і знову ?:boredom: Хоча, мені ж не в западло. "Мають тяжіння" ті, хто знову не проти жити з росіянами у однієї країні зі столицею у Москві, як у старі добрі радянські часи, коли трава була зеленою, а ковбаса по 2.20. Ті, хто ретельно зберігають у своїй голові російсько-радянські штампи та ідеоми про те, що "нам усі повинні бути вдячні, що ми усіх від фашизму звільнили", "нато наш ісконий ворог", "захід - то не ми" та інше. Ті, хто не хочуть, щоб в Україні усі розмовляли українською мовою, а хочуть, щоб російською, і таке інше.

10. Hightower

[OFFTOP]Короче кого хочешь, того и записывай! ;)

Вона паны Юрко с Грандом и Баярда например под ету гребенку запросто припишут :sad:[/OFFTOP]

11. Mr. Blick

Одразу за троїх розписався. Запитай, у Юрка з Грандом, чи запишуть вони Баярда, а в Баярда - чи відповідає він хоч якомусь критерію. Я думаю, ти почуєш три "ні" у відповідь.

12. Hightower

[OFFTOP]Да, возможно я и не прав, в том посте следует указать шо то мое ИМХО конечно же. :rose:

За Баярда я уверенв принципе (опять же мое имхо)))), а вот паны Гранд и Юрко, да еще в запале "Священной" войны" - кто знает? "Лес рубят - щепки летят". :sad:

Да опять же, оставим в покое пана Баярда, взятого мною исключительно для примера. Вполне ставим меня на то место. И не хочешь воевать, а придется, и походу против Вас! ;)))))[/OFFTOP]

13. Mr. Blick

[OFFTOP]Що ж, ти сам обрав свою долю. :pardon:
    До речі, ти сам-то підпадаєш під визначення яничара ?
    [/OFFTOP]

14. Hightower

[OFFTOP]Может и выбрал, может просто не будет иного варианта, поживем-увидим! ;)[/OFFTOP]

[OFFTOP]А кто знает? Мне кажется что нет, у Тебя (или еще кого) может быть другое мнение! ;)
    Если и когда ето определение окажется в действующем законодательстве Украины - тогда и разберемся! ))))))[/OFFTOP]

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво, а "дєйствующєм законодатєльствє" є такі означення як "жлоб" чи "антихрист"?

16. Hightower

[OFFTOP]Мне пока не встречались! ;) А что? [/OFFTOP]

17. Mr. Blick

Які ви всі одноманітні. Як поставиш вам суворо питання - а хто ви, панове, власне ? Одразу починається "громадяни України", "конституція", "законодавство". Від "титульної нації" починаєте крутитись, як Плющенко на олімпіаді, де його продимамили з медаллю. :)

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

[OFFTOP]Та нічого. Логіку шукаю.[/OFFTOP]

19. Цезарь

Цезарь Well-Known Member

Шото я логики не увидел, а почему - янычары?

20. Hightower

[OFFTOP]Ох, прости шо разочаровал! :rolleyes::rose:[/OFFTOP]

[OFFTOP]И как? :)[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)