Ну це вже щось. :rolleyes: Так, обряд це що мається на увазі? І ще - генетична приналежність до пращурів-українців не має значення? Вірменин, що відповідає вашим вимогам, буде титульним українцем чи ні?
Тоді виходячи із самоусвідомлення та самоідентифікації слід враховувати що є плюсом, а що мінусом. Це ж очевидно, що для креола (приклад Степанич, Луна і т.д.) совковий період є добром (не зважаючи на дестки мільонів людських втрат будуть плюсами, і навпаки. тобто бачення добра і зла по відношенню до свого народу. коли креоли починають співати пісню про дніпрогеси і пр. стройки століття, то я зазвичай питаю, чи готові вони сьогодні віддати життя своїх дітей для проривного будівництва якоїсь фабрики чи електростанції. мовчать як риби. або пускаються в пространні базікання. От такі вони креоли і люди невизначеногог самосприйняття.
Гранд, Танна, не читаючи ваші відповіді, просто готує інші запитання. Це називається "задовбати запитаннями".
Для креола? Хм А Вы себя с с чистокровным индейцем (да простит меня Индеец ) отождествляете стесняюсь спросить? :rolleyes:
[OFFTOP]Так если есть шо отвечать, то как же ж можно задолбать то? А вот когда нечего, тогда да, быстро задолбешси, ага [/OFFTOP]
Стосовно вірмена треба подумати та додатково вивчити як кажуть "матеріал". А от стосовно москвинів ........ Як що вовка добряче годувати, він куди весь час дивитиметься?)
О, понятно, ясно и четко! Жаль, не сложилось у меня с "титульностью"! :girl_cry: :rolleyes: (пошел покупать ППШ) ))))
Какое отношение это имеет к национальности? Я не могу понять. Если в семье были люди разных национальностей, почему я должен "самоидентифицироваться"? Люди, которые считают себя чистокровными украинцами и сами себя назвали титульными. Я уже писал, гордиться своей национальностью все равно, что гордиться тем, что ты родился, к примеру, в пятницу. Мысль не моя, но я её полностью разделяю.
Моско́вія (Moschovia, Muscovy, Moscovia, Moscovie, Moskovia) — держава у Східній Європі зі столицею у Москві Європейська назва земель, центром яких було місто Москва і які перебували під владою Великих князів Московських. Назву Московія довгий час вживали на Заході поряд з новими назвами Російська імперія. Московит москови́т см. москвиты Толковый словарь Ефремовой. Т. Ф. Ефремова. 2000.
Спасибо за ответ, пусть и непонятный, пан прокип Вас ужо опередил, и внес ясность в сей до етого бывший для меня запутанным вопрос :rolleyes::rose:
А разве речь идет о гордости? Это скорее менталитет... А он очень зависит от воспитания и среды обитания...
Це він критикує ВЕЛИКИХ РУССКИХ, бо українці про себе нічого подібного не створювали. Це угро-фіни з племені Меря, яким слов'яни занесли свою мову, а булгари типу Кучка побудували їм дєрєвню Кучкове, яку потім відібрав вигнанець з Києва по прозвищу Долгорукий і дав фінську назву Москва. Ось цим мерінам чи москвинам хани за хорошу службу почали відбудовувати цю дєрєвню з присущим їм азіатським Кремлем та першими храмами Монгольської православної церкви. Це довге пояснення, а коротке дав Маркс - "шукай витоки москвинів в монгольському рабстві".