Россияне и Украинцы - одно целое?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 24 сер 2009.

?

Россияне и Украинцы это одно целое?

1. Да, менталитет и общая история.

25,2%
  2. Нет, менталитет и ценности разные.

43,0%
  3. Разрыв растёт семимильными шагами и это правильно.

17,8%
  4. Разрыв растёт и это печально.

8,4%
  5. Затрудняюсь с ответом.

3,7%
  6. Мне всё равно.

1,9%
  1. Оникс

Оникс Well-Known Member

Много знакомых такого же "разлива" ;)

2. Hightower

Hightower Дуже важлива персона

А когда плюсы и минусы разные у люденй получаютси, тогда как? ;)

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

Ну це вже щось. :rolleyes: Так, обряд це що мається на увазі?
    І ще - генетична приналежність до пращурів-українців не має значення? Вірменин, що відповідає вашим вимогам, буде титульним українцем чи ні?

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Тоді виходячи із самоусвідомлення та самоідентифікації слід враховувати що є плюсом, а що мінусом. Це ж очевидно, що для креола (приклад Степанич, Луна і т.д.) совковий період є добром (не зважаючи на дестки мільонів людських втрат будуть плюсами, і навпаки.
    тобто бачення добра і зла по відношенню до свого народу.
    коли креоли починають співати пісню про дніпрогеси і пр. стройки століття, то я зазвичай питаю, чи готові вони сьогодні віддати життя своїх дітей для проривного будівництва якоїсь фабрики чи електростанції. мовчать як риби. або пускаються в пространні базікання. От такі вони креоли і люди невизначеногог самосприйняття.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Гранд, Танна, не читаючи ваші відповіді, просто готує інші запитання. Це називається "задовбати запитаннями".

6. Hightower

Для креола? Хм :scratch_one-s_head: А Вы себя с с чистокровным индейцем (да простит меня Индеец :) ) отождествляете стесняюсь спросить? :rolleyes:

7. Hightower

[OFFTOP]Так если есть шо отвечать, то как же ж можно задолбать то? А вот когда нечего, тогда да, быстро задолбешси, ага ;)[/OFFTOP]

8. ГРАНД

Стосовно вірмена треба подумати та додатково вивчити як кажуть "матеріал". А от стосовно москвинів ........ Як що вовка добряче годувати, він куди весь час дивитиметься?:));)

9. Hightower

А хто такие те "москвыны"? :scratch_one-s_head::pardon:

10. tanna

tanna Дуже важлива персона

Як це не читаючи відповіді? %-) І взагалі - наклеп. :girl_yes:

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Щось наподобі hightower.

12. ostrov_mike

ostrov_mike Well-Known Member

Ну это даже я знаю, это украинцы живущие за пределами Галичины.

13. Hightower

О, понятно, ясно и четко! :good:

Жаль, не сложилось у меня с "титульностью"! :girl_cry: :rolleyes:

(пошел покупать ППШ) ))))

14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Какое отношение это имеет к национальности? Я не могу понять. Если в семье были люди разных национальностей, почему я должен "самоидентифицироваться"?
    Люди, которые считают себя чистокровными украинцами и сами себя назвали титульными. Я уже писал, гордиться своей национальностью все равно, что гордиться тем, что ты родился, к примеру, в пятницу. Мысль не моя, но я её полностью разделяю.

15. ГРАНД

Моско́вія (Moschovia, Muscovy, Moscovia, Moscovie, Moskovia) —
    держава у Східній Європі зі столицею у Москві
    Європейська назва земель, центром яких було місто Москва і які перебували під владою Великих князів Московських. Назву Московія довгий час вживали на Заході поряд з новими назвами Російська імперія.

Московит

москови́т см. москвиты

Толковый словарь Ефремовой. Т. Ф. Ефремова. 2000.

16. Hightower

[OFFTOP]Не рви душу, не быть мне "титульным" украинцем! :))[/OFFTOP]

17. Hightower

Спасибо за ответ, пусть и непонятный, пан прокип Вас ужо опередил, и внес ясность в сей до етого бывший для меня запутанным вопрос :rolleyes::rose:

18. ГРАНД

Слава Богу.:)

19. Оникс

Оникс Well-Known Member

А разве речь идет о гордости? Это скорее менталитет... А он очень зависит от воспитания и среды обитания... :)

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це він критикує ВЕЛИКИХ РУССКИХ, бо українці про себе нічого подібного не створювали.
    Це угро-фіни з племені Меря, яким слов'яни занесли свою мову, а булгари типу Кучка побудували їм дєрєвню Кучкове, яку потім відібрав вигнанець з Києва по прозвищу Долгорукий і дав фінську назву Москва. Ось цим мерінам чи москвинам хани за хорошу службу почали відбудовувати цю дєрєвню з присущим їм азіатським Кремлем та першими храмами Монгольської православної церкви.
    Це довге пояснення, а коротке дав Маркс - "шукай витоки москвинів в монгольському рабстві".

а де твій аватар? :)