Россияне и Украинцы - одно целое?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 24 сер 2009.

?

Россияне и Украинцы это одно целое?

1. Да, менталитет и общая история.

25,2%
  2. Нет, менталитет и ценности разные.

43,0%
  3. Разрыв растёт семимильными шагами и это правильно.

17,8%
  4. Разрыв растёт и это печально.

8,4%
  5. Затрудняюсь с ответом.

3,7%
  6. Мне всё равно.

1,9%
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

О Боже. З ким Ви мене тільки не порівнювали. І якимсь рукошою, і ще з кимсь....я навіть не пригадаю. ;):)) І ось тепер з Ваньою.:)) а зрозуміти глобальну,фундаментальну різницю так і не змогли.:)

2. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

я его посты давно не читаю, так что все может быть )))

3. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

[OFFTOP]Помницца, как обломался ентот самый Ваня, узнав, что форум не львовский. А он так старался, так старался...[/OFFTOP]

4. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Ну что ж Вы мне совсем в познавательных способностях отказываете?:)) Фундаментальная разница как на ладони - вы с ним по разные стороны баррикад. А мы между...И те каки, которые вы мечете друг в друга застревают как раз на уровне наших головушек. Посему не обессудьте..

П.С. Причем не факт, кто на какой стороне...

5. ange ou?

ange ou? Well-Known Member

Тема, конечно, не о Гранде, но.. Разница мне видится в том, что Гранд не собирается, насколько я поняла, присоединять Россию к Украине на правах сателлита, и не мечатет о том, чтобы так неуважаемые им соседи подчинились воле его страны. Его позиция скорее оборонительная. И речь, наверное, не только о Гранде, а и о других людях с похожим отношением к России.
    ЗЫ. Гранд, надеюсь это обсуждение вас не обидит.

6. Luna

Вне всякого сомнения. Только непонятно, почему обороняясь Гранд выкладывает мерзкие картинки, провоцирующие негатив у любого человека, на них смотрящего.
    В общем..Вы правы - тема не о Гранде. Хоть мне и видится, что ХОРОШЕГО в его обороне для нас же самих - ноль.

7. ГРАНД

Навпаки. Я дуже щасливий коли мене розуміють. От така маленька слабкість у мене. Ви цілком правильно вловили суть. Як би це пояснити на побутовому рівні для тих хто ще не зрозумів, або не захотів зрозуміти.
    Це як дуже близькі колись товариши, скажім студенти, які мешкали в одній кімнаті гуртожитку і за 5 років навчання в побуті обридли один одному до смерті, і раптом видалась нагода роз"їхатись по різних кімнатах, а ще краще по різних гуртожитках. Після такого роз"їзду вони рано чи пізно знову затоваришують (а може і ні) коли кожен доволі тривалий час поживе окремо. Але то нове товаришування вже не буде тим, яким воно було на першому , романтичному курсі. Бо за той час у них з"являться свої нові товарищі, нова якась рідня, можливо діти і вороття до старого гуртожитського життя вже неможливе. вже кожен буде нести відповідальність за себе сам і тільки сам. І вже втручання когось із них в особисті справи іншого виглядатимуть як вороже, або ніколи не буде зрозумілим як таке що з благими намірами. Дітки виросли (хоч і не поумніли), і все ж таки ........

8. ГРАНД

А я не вас обороняю.:rolleyes: Я обороняю Україну. Можливо і від вас.:rolleyes:

9. Luna

Так я, Дядьку, на Вашу оборону не то, чтобы не рассчитываю...скорее, рассчитываю н еощутить, вот))

10. ГРАНД

Але ж таки відчуваєте.;)Хоч і розраховуєте не відчувати.;)

Вашому положенню не позаздриш. Його можна охарактеризувати одним мітким висловленням :"І хочеться і колеться, і мама не вєліт". "Всєгда бить в маскє судьба твоя-я-я-я-я" трохи перефразувавши відому арію із оперетти Імре Кальмана (як що не помиляюсь) "Містер ікс".:pardon::))

11. Luna

Не могу согласиться...Маска зачем? Маска нужна тем, кто ненавидит или боится. Мне повезло...

12. ГРАНД

Може я і помилився. Але тільки з кількістю масок. Однією маскою в Вашому положенні явно не обійтись. Як мінімум дві потрібні. Ну і короткий відпочинок між зміною масок (декорацій).

13. Luna

:scratch_one-s_head:В моем положении лучший вариант - открытое лицо.
    Пане Гранд, по-моему, Вас куда-то не туда понесло...

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

По попередньому діалогу можна зрозуміти це "одно целое" різних культур.

15. ГРАНД

Ви вирішили підкорегувати курс?;):))

16. ГРАНД

По якому саме?

17. Luna

Нет..просто обычно я не согласна с Вами. Несогласна я могу быть с МЫСЛЯМИ. а сегодня у Вас какие-то...бестолковые фантазии. Даже не интересно:sad:

18. Luna

Возможно. Но не тех, которые рассматриваются в теме.

19. ГРАНД

Ну не все ж попу масляна.;):))

20. Forpost

Forpost Стоїк

красиво сказано!,так як небезпеку складає якраз інтелектуальний, скажімо так не зовсім українець.Тоді вуйко з Бібрки начинає себе питати: а я тоді хто?,я не святкую 9 травня ..ну і далі по тексту

а де твій аватар? :)