Ти ж сама спитала. Южно-центральная группа, к которой относится подавляющее большинство русских популяций, входит в общий кластер с белорусами, украинцами и поляками. Як і всі слов'яни, мають спільних предків.
Не расстанусь с комсомолом,буду вечно молодым! Ох вже тii,москалики...Лиш бы поработать! http://video.online.ua/46232/
Та який там кластер? Українці по дослідженням ХІХ століття в більшості генетично відносяться до адрійської групи слов'ян, до якої ніяк не віднесеш людей, сформованих Нечорнозем'ям.
Я з вигляду українця від поляка, або росіянина відрізнити не можу, не те, що волинянина від галичанина. Всюди є і блондини з брюнетами і кароокі з блакитноокими, тільки трохи відрізняються пропорції, в яких змішались різні раси в різних регіонах.
Для цього існує певна наука, якій ми повинні вірити. Для прикладу, поїдьте в Нові Сад і попробуйте зрозуміти, чому тамошні серби набагато краще розуміють українську мову ніж російську. Ще раз повторюю - москово-суздальщина, яка створила теперішню Росію, є задвірками слав'янства географічно, генно і в багато чому іншому. Навіть литовці нам ближчі, тому що вони теж вихідці з Подніпров'я.
А размеры черепа когда измерять будем? ) Один чёрт все славяне что русские, что украинцы, что болгары, что поляки, хотя гнили у поляков поболее будет.
Акулина ,фото в студію...а ми вже визначимо Хто Ви!Нє направду...рискніть! А то все ляля-фафа...Ми рускіє,нєтакія...у нас попа ширє! )
Не..тут совсем не угадали. Ну какая из меня комсомолка? С дворянско-купеческой родословной? )))) вы еще не заметили, как я большевичков не жалую?
Це як у того мужика - для мене всі китайці на одне лице. Змішали в кучу все підряд. Коли вже болгар в слов'яни записали, то чого їхніх сородичів, так званих казанських татар, обійшли. Ось тому й не дивина, що й суздальців в слов'яни записали. А насправді - болгари вийшли з тюркських народів (частина їх залишилася в Поволжжі під назвою татари). А справжні татари колись ( в часи Чингіз-хана) мешкали аж за своїми сусідами - монголами.
Анджей в Москве живет, как он от нас ракетами отгородится? Вам бы все бла-бла )). И кто же у Европы жандарм?
Стало быть ты русских в славяне определил и в родственники зачислил. Ну-ну . Пан Прокоп, а СТК русских братьями считает :p