Россияне и Украинцы - одно целое?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 24 сер 2009.

?

Россияне и Украинцы это одно целое?

1. Да, менталитет и общая история.

25,2%
  2. Нет, менталитет и ценности разные.

43,0%
  3. Разрыв растёт семимильными шагами и это правильно.

17,8%
  4. Разрыв растёт и это печально.

8,4%
  5. Затрудняюсь с ответом.

3,7%
  6. Мне всё равно.

1,9%
  1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Справжню історію? Ви мене лякаєте. І де ж в Росії таке відбувається? У школах і вишах - тільки міфи. Не перебільшуйте.

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

А ви тут до чого?

3. olegp

olegp миється в бані

до того, судьба родины небезразлична,поэтому и желаю ей европейского пути развития

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Воно і помітно. Тільки вашої "родіни" - російської імперії вже немає як такої.

5. forester

forester Well-Known Member

Разумеется.
    Где душа пожелает: в библиотеках, книжных магазинах, интернете...
    С вашими "выкрутасами" в учебниках, нам, конечно, не сравнится, и тем не менее, хотелось бы что-то конкретное услышать о мифах в истории в СОВРЕМЕННЫХ учебниках истории. Можете сказать что-то конкретное?

6. olegp

olegp миється в бані

то- родина предков, а моя- Слобожанщина

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Скажіть ще, що по телебаченню. Не смішно.
    Архіви відкрийте.

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви забули своїх диктаторів?

9. forester

Изредка и там тоже.
    То есть архивы ещё закрыты, но Вы уже точно знаете, что наша история ложь? Забавно. Прекрасный аргумент в споре....
    Украина отрыла свои архивы, и... никаких головокружительных исторических откровений мир не увидел. Тоже самое и с Грузией, Литвой, Польшей... Теперь вся надежда на Российские архивы. А в случае провала и здесь, всегда можно обвинить историков в сознательном уничтожении архивов. Как в том анекдоте: "моё дело сказать".

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та навіть новітню історію ваши міфотворці інтерпретують так, що від правди нічого не лишається.

11. forester

Слова, слова, одни слова... Так буду факты "мифотворчества" в российских учебниках истории, или ограничетесь личными "ощущениями"?

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я і Лісник - "одно целое". Це ж треба таку дурню придумати!

13. antihrist

antihrist Well-Known Member

Действительно "дурня". Вам до "Лісника", как до Луны пешком. :))

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це точно, Аспиду. То хто ж придумав це дурнувате "одно целое"?

15. forester

Вы и я? Вот уж глупость так глупость! Я вёл речь об украинцах. Настоящих. Уж никак не про Вас - маргиналов украинского общества.

16. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Про тих, які розуміють, що доля їх, та всього українського народу нерозривно пов'язана з братським росіським [STRIKE]сиром[/STRIKE] старшим братом ? :))
    Полнотє вам(рос.) пропаганду разводити. Русифіковані совки і без неї залишаться русифікованими совками, а на українців вона як не діяла, так і не подіє. Для власного розуміння пропоную усвідомити, що час вже зрозуміти, що Україна та українці по відношеню до Росії та росіян не чим не відрізняються від поляків, латишів, словаків, та інших народів та країн.

17. Ома

Ома Дуже важлива персона

Товариш з Рязані буде визначати справжніх і несправжніх українців? Це завдання з Центру, чи ваша особиста ініциатива?
    З чого ви це взяли? Ви розумієте, хто такі маргінали?
    У вас перекручене поняття патріотизму. Для прикладу, можете назвати сучасних відомих російських патріотів?

18. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

о тамбовских видимо... :))

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Увага! Оцінює конкурс породистості звичайна безпородна дворняжка.

20. forester

О каких "породах" речь ведёте, шановний? :)
    Лично я оцениваю людей только по одному критерию - потенциальным способностям их серого вещества в мозговой коробке.

а де твій аватар? :)