Россия для русских, Москва для москвичей

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем bayard, 11 гру 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вы так добры ко мне! :))
    А у меня есть сомнения в том, что Вы хорошо понимаете русский язык. Я-то писала о коррупции, а Вы - о майдане.
    И по ходу возник вопрос. Пол-миллиона майданщиков Вы лично насчитали? Или кто помог? ;)

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я краще знаю вашу мову ніж ви. Корупція до ментальності ніякого відношення не має - це риса культури.
    Я промовчу. Скоро буде наступний ("братки" скоро доведуть до нього) - порахуємо. Ось тільки чи буде такий же мирний, я дуже сумніваюся. Тікати будуть ці Яники та Пшонки, аж п'ятки з під "крокодилячих" будуть миготіти. і не в сторону Донбасу, а прямо в Тамбов, до своїх братів.

3. Змейка

Змейка Well-Known Member

Хвалите себя и дальше.:good:
    Об этом можете поспорить с Грандом.
    А насчёт пол-миллиона Вы как-то скромно написали. Во время майдана называлось количество около миллиона митингующих. Но, если взять в рассчёт просто математику, никак не вместит себя майдан ни миллиона, ни пол-миллиона человек. Если только их штабелями складывать.:pardon:
    Тысяч 20 и не более.
    Да и тех не соберёте.

4. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

в аулах так как пишет мини и 25 лет тому назад так было...
    я своими глазами видел...
    и рабов копающих черемшу в горах видел и много всего за полтора года
    но пропагандисту ЕР это всёравно не поможет...

5. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Я поміг. Бо брав участь у встановленні максимально точної кількости людей на Майдані 2004 року. Пан Прокіп дещо цифру занаизив майже в два разі. Це як що брати від максимальної кількости що була зафіксована вдень оголошення рішення ВСУ. Тоді налічили приблизно 950 000 осіб. Вулиці прилеглі до Майдану було заповнено вщент, а також поністю забиті людом всі підземні переходи і розв"язки. , плюс Глобус і т.п.

6. Змейка

Змейка Well-Known Member

1. Кем было зафиксировано?
    2. Для размещения 950000 человек нужна площадь 1 кв. км. при условии, что на 1 кв.м располагались бы 4 человека. Какова площадь майдана?[​IMG]

Вообще-то это отступление от темы ветки.

7. ГРАНД

1.Спеціально створеним штабом для дотримання порядку та відповідного забезпечення продовольством , санітарного забезпечення, медичної допомоги тощо, куди входили професіонали із разних галузей в тому числі і фахівці соціологи та статистики.
    2. Ви не дочуваєте, чи прикидаєтесь? Я же вказав, що власне сам майдан не вміщав всих присутніх, і прилеглі вулиці були заповнені вщент. Люди розташовувались від Бесарабського ринку і до Європейської площі (це по Хрещатику) з розривом в місці розташування наметового містечка). На прилеглих вулицях Інтитутській і інш. що сходяться до Майдану. В Глобусі і над Глобусом навіть схили пагоьрбу були повністю забито людьми.
    950 000 - це навіть дещо занижена цифра за наполяганням статистиків та соціологів, хоча вони стверджували що реальна кіслькість ймовірно становила близько 1 100 000 чоловік (включаючи людей що знаходились в будівлях в пунктах обігріву та харчування А це і мерія, і будинок профспілок (звідки наче шакал втік О.Стоян) і т.д. але фахівці запропонували тих людей в статистику не включати. А включати тільки тих що були безпосередньо на вулиці.

8. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вы не нервничайте, просто дайте ссылочку на достоверный источник.:rose:
    А ещё сидели на деревьях и купались в фонтанах.:))
    Для революции мало энтузазизма, нужно ещё и много денег.http://www.rususa.com/news/news.asp-nid-10863-catid-5

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Гранде. Не потрібно пояснювати. Майдан міг оцінити лиш там побувавший. Вона уявляє, що люди були лиш на одному майдані Незалежності. І буде вам тут доказувати, що в Афганістан в 1979 році ввійшли ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТИ.

10. ГРАНД

Джерело - штаб (ну і Ваш скромний візаві:o). Який працював не для звіту перед кимось, а для конкретної справи. Справа забезпечення безпеки, здоров"я, харчування, санітарних умов та безпеки акції протесту. Замітьте, що все відбулось без ЖОДНОГО міліціянта, ЖОДНОЇ участі влади. І результат самоорганізації вражаючий. Не зафіксовано ЖОДНОГО злочину,ЖОДНОЇ бійки, і лише одиниці фактів вживання алкоголю, які було попереджено та винуватці були локалізовані і видворені з Майдану. Цей досвід цілком можна записувати в підручники віртуозної організації масових акцій протесту світового рівня.

В зимку в фонтанах? Гумор оцінив по достоінству.:rose:

11. Змейка

Змейка Well-Known Member

Вот, можете ещё раз народ пересчитать.
    А за то, что в этом не принимали участие милиция и власть - благодарите власти. Могли бы и разогнать.
    Хорошо, что не разогнали. И про самоорганизацию не рассказывайте. Всё было подготовлено заранее и очень тщательно. Деньги Березовского и госдепа пригодились.:)

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І ці гроші йшли від бабушок з мінімальною пенсією до ресторанів, які вдень готували БЕЗКОШТОВНО лиш для людей на Майдані. Єлєна, а ви були коли небудь на толоці чи хоч уявлення про неї маєте?

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ці закордонні зайди, які пригрілися тут і готові обгадити все українське, навіть те, що з захватом сприйняв весь цивілізований світ. Єлєна, ви ІНФЕКЦІЯ на тілі України. І це не "оскорбление", а свята правда.
    Это именно оскорбление. Во всяком случае, у нас на форуме таковым считается. Мод.

14. ГРАНД

Тільки круглий дурень робитиме підрахунки з стоп-кадру веб камери, тим більш не в час пікового розвитку подій. Якою б не була якости камера, вона невзмозі охопити всі території щобули заповнені людьми. Напрклад ті ж вулиці Інститутську і Грушевського, підземні переходи та розв"язки, інші прилеглі вулиці. На знімку захоплено лише дільниця наметового містечка в бік Бесарабки, а за ним ще близько 500 метрів вулиці Хрещатик за вигібом вулиці теж заповнені людьми.

А і правда, - Ви там були хоч однухвилину? Не кажу вже про день оголошення рішення ВСУ. Просто вдень? А то я тут розпинаюсь перед Вами і все без толку. Бо це схоже на те, щоб Ви мене переконували що моя улюблена страва пєльмєні, хоча насправді я люблю смаженого карася. але Ви будете все наполегливіше і наполегливіше переконувати мене що саме пєльмєні мені більш до вподоби, лише тому, що пєльмєнєй в магазинах продається більше ніж смаженого карася.
    п.с. Влада вибачте за вираз , всралась жидким поносом, тоді. І перш за все всрався янукович. І правильно зробив. Іенстинкт самозбереження у нього хороший. Гроші. Не знаю хто давав гроші, я не рахував. але на пунктах прийому харчів велась реєстрація приходу продовольства від організацій та ін.закладів. Цілі господарства БЕЗЩКОШТОВНО присилали харчі. В тому числі і з Донбасу. До цих посилок завжди були листи з побажаннями та приміткою що це благодійний внесок. А скільки харчив несли прості кияни - то обліку не піддавалось. вон ихарчі розносили просто по вулицях серед людей.

15. bayard

bayard Дуже важлива персона

16. Tan To

Tan To сын империи

Я не спрашивал замужем ли ваша крестная и какой национальности её муж, я спрашивал, вы сами там бывали? У космонавтов вероятно тоже есть близкие родственники, но это не значит, что все они бывали в космосе и все космонавты.:pardon:

17. Tan To

Tan To сын империи

А еще, что там было 25 лет назад? Болтом баранину не рубили?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво, а він бував в Україні цього року, що так вперто "аналізує" наші справи.

19. bayard

bayard Дуже важлива персона

вот это-то и страшно... это явление проистекает из-за невозможности объединятся. Нет согласия между людьми, они могут апеллировать только к Вождю, или сами решать как в этом случает. Т.е. на выходе мы имеем решение по отношению одной социальной группы к другой. Качество этого решения - самосуд, показывает примерно 12-13 век развития. Это диссонанс. В 3000км находится адронный коллайдер, а тут люди с топорами....нонсенс....
    [OFFTOP]
    это шутка?
    [/OFFTOP]

20. Змейка

Змейка Well-Known Member

Эк понесло! Из серии "правди рідний батько не любить".:))

Вы, видимо, причисляете себя к святым, ежели глаголите "святую правду"? Вы - истина в последней инстанции?

Ваши оскорбления остаются на вашей совести (если она есть).
    Не буду опускаться до вашего уровня и устраивать разборки на форуме.:)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)