Російським військовим флотом командує галичанин :)

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем MARTINI, 17 вер 2007.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Російським військовим флотом командує галичанин :)

Ця космонавтка, що має лише українське коріння, а сама тої України й не бачила, не повстидалася з висоти своєї слави сказати, що вона українка і приїхати в Україну, як на землю своїх предків. А про багатьох українців в Росії Вам вже сказали:

І щось не видно, щоби пан адмірал себе галичанином афішував і з того дуже пишався.

• Подобається Подобається x 2
  2. dArt

dArt Well-Known Member

Эта случайна не та, которая в памперсе в автомобиле ехела что бы разобраться с пассией своего возлюбленного? Судили ее недавно, да уж.. героиня :)

3. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ссилачку дасте? ;) У приват.

4. dArt

dArt Well-Known Member

Простите , ошибся, не об этой речь шла.
    Ту кажется звали Лиза Новак.

http://www.weeksurvey.com/content/view/2000/352/

• Подобається Подобається x 3
  5. zenyk

zenyk Well-Known Member

.....це точно.....

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Я в общаге в Москве 5 лет прожил с выходцем со Львовской области. Сейчас он в Арзамасе-16 работает. Мы его все время в шутку "бандеровцем" звали, хотя и не понимали, что это. Он над нами тоже подсмеивался "кацапней" называл. Но в то время это было как-то безобидно и по дружески. Не один литр пива вместе выпили.

Вообще у нас много из представителей "покоренных" народов училось. Экзамен сдал и учись. Украинцев много было, помню дагестанца Магомета, молдаванина (называли его Доцент, с отличной памятью), узбека Рашида с Ферганы, был киргиз Жанатбек. Да как-то и мне колонизатору пришлось экзамены сдавать для поступления. Не могли так принять, гады. Да и экзамены приходилось сдавать как остальным какждый семестр.

А Гречко и Попович родину ведь не забывали. Или Губенко, например, помню на "Театральных встречах" его представили, как человека, который дома держит портрет Л. Украинки в рушниках, читает Шевченко и знает украинский.

Это ведь понимаете, если сравнивать, некоторые читают Шевченко, как некоторые мусульмане Коран. Одни миролюбивые, а другие ищут там, что "неверных гяуров" надо убивать.
    А он может и близко не думал, что некоторые потомки его так будут так интерпретировать, и дневники на русском писал. Двухязычный он был.

• Подобається Подобається x 1
  7. zenyk

zenyk Well-Known Member

....москалі завжди в своєму стилі: як описувати інші нації, що входили до імперії - то "прєдставітєлі пакарьонних народав", а як мова про окупацію росією сусідніх країн - то виявляється ті країни самі приєднались......
    ....ніколи нормальний діалог не налагодиться з такими слизьким людьми, які постійно вивертаються, постійно змінюють значення спірних фактів.........

8. Львiва

Львiва Well-Known Member

А что это стыдно что-ли???

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Відповім, поки Олі немає на форумі. Вам Лвіва повинно бути встидно не розуміти тонкощів державної мови.:) Оля мала на увазі що Пфайпфер не постеснялась (рос.) в Америці сказати про те що вона з маленької, порівняно зі США країни, бувшої раніше у складі комуністичного СРСР.

10. Львiва

Львiва Well-Known Member

Ладно, хорошо, не постеснялась!!!
    А почему она вообще должна стесняться, что у нее украинские корни???
    Непонятно...
    Любой уважающий себя человек, наоборот, гордится своими корнями, а не стесняется их.

11. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я ж ВАм кажу, гадаю що вона встидається не свого українського коріння а того що є вихідцем з території СРСР. Це ж "нє савєцкій челавєк, у каторава особєнная гордость":D

12. Salata

Salata Well-Known Member

Плохому работнику еще и не такое может мешать...

13. Львiва

Львiва Well-Known Member

Данило, если лично Вам стыдно что Вы родились в СССР, то это совсем не означает что должно быть стыдно всем:) Стыдно так, что они даже стесняются!!! говорить о своих украинских корнях)))

Слава Богу что не всем украинцам стыдно как Вам)))))))

14. Danilo

Danilo Well-Known Member

Ви знаєте, не стільки соромно, скільки мені до сліз шкода самого себе, шкода часу свого життя, як казав Островський "за бєзцельно прожитиє годи".:) Як би я народився десь на Заході доробився б вже до власного будинку, двох авто та міг би дозволити собі та своїй сім'ї набагато більше. Я б напевно дав життя ще двом-трьом діточкам окрім моєї єдиної донечки.
    Насправді соромно повинно бути комунякам та кадебістам але вони як раз пишаються минулим. Парадокс?:)
    Оля, де Ви. Тут землячка Ваша не затямить ніяк.:)

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

При чому тут СТИДНО ?
    Мені, наприклад, прикро й огидно, що я народився в СССР. Моїй дружині - теж.
    Особливо огидно було слухати промови типу "Вам Родина дала...."
    А скільки відібрала? А СКІЛЬКОХ (рідних) відібрала ?

"Славны Партии дела,
    Многим Партия дала.
    Но ведь Партия - не б***ь,
    Чтобы каждому давать!"

16. Danilo

Danilo Well-Known Member

Так, то воно так, але по темі гілки, тому галичаніну партія таки дала, і ще дає.:)

17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Коли моє перебування в СССР добігало кінця, я знімався з усіх обліків.
    Накінець зайшов в військомат. Показав документи що я покидаю країну назовсім і положив на стіл мій військовий квиток.
    Дідки в відставці почали мені читати мораль - мі тєбя учілі а ти вот ізміняєш родінє.
    Я спокійно дочекався поки мене знімуть, дадуть мені відповідний папірець, а тоді вже розійшовся. Почав я зі слів - це ти мене вчив, смердячий старпйор! Та такі як ти кров з нашого народу пили і т.д.і т.п.
    На щастя старпйори нікуди не дзвонили. Мабуть вже не було сенсу.

• Подобається Подобається x 3
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А він розумів українську ?
    Мій колишній колега розповідав, якими словами він лаяв тещу. Тільки лаяв ... вірменською, а теща була українкою! :)

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Що дала?
    Слава Богу, не на "Курську" плавав...

20. Danilo

Danilo Well-Known Member

А Ви хочете сказати що без КПРС він би став адміралом?:D
    А може це за красиві очі, або за галицькі коріння зараз потрапив до теплого Криму напередодні пенсії?

а де твій аватар? :)