Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А чого ж ви думали ті тварюки сунули саме до Львова? Якщо вже так хотіли празнавать то не можна було наглюктатись вдома?

• Подобається Подобається x 4
  2. SSDrink

SSDrink Active Member

и дальше что? началась счатливая жизнь!

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:06 ----------

аты не думал, что это простые люди которые воевали за твой горд (пусть их 3 человека, образно) так они у тебя твари?
    тебя там и рядом не было

• Подобається Подобається x 2
  3. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

А ще по НТВ показали бабусю -львів"янку, яка 80!!!!!!!! років живе у Львові і боїться виходити в магазин, бо її не обслуговують через російську мову.......їй сусідка купує продукти.... Тож треба 30% ходить по вулиці туристів: німці, поляки, євреї,білоруси... і всі приємно вражені львівською атмосферою і тільки росіяни ображені...

---------- Додано в 20:09 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ----------

Так ще ж не всіх повистрілювали...... Ми не встигаємо, до нас їх автобусами завозять(причому свої ж)

4. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Моего деда комуняки засунули в офицерский штрафбат за то, что он вышел живым из Бурыньского окружения. Когда его допрашивали в НКВД основным вопросом был: "Почему ты не застрелился?", на что он отвечал: "Чтобы тебя, дурака, от немцев защищать".
    Я это к тому, что когда Леня Брежнев ввел праздник 9 мая, дед называл его "Днем воина-заградотрядовца".

• Подобається Подобається x 13
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну почему всю ... я не думал до сегодня что все так серьезно, ну что ж, срывать и топтать? не знаю кто это все затеял но у него получилось ... я лично теперь нациков - ненавижу, лучше им у нас не вылазить ....

• Подобається Подобається x 5
  6. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Вы же не думаете, что дедушка только у вас есть?:)
    Мне дед другие несколько истории рассказывал. Как учителей, которых туда посылали детей учить, убивали (прошу заметить не коммунистов, а 18-летних девченок). Рассказывал о том как через пару лет после войны поехал к своей родственнице на Западную Украину и пришлось на следующий день уезжать,т.к. добрые соседи чуть не убили (только за то что с восточной Украины приехал и жена на русском разговаривала). Истории разные были, но и со стороны советских солдат украинцы воевали и со стороны УПА. Только фашизм все же красная армия победила, а не ОУН-УПА.

• Подобається Подобається x 5
  7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

• Подобається Подобається x 4
  8. SSDrink

SSDrink Active Member

убогий ты человек
    для вас русский язык как красная тряпка для быка, ты по польски скорей ответишь, чем на русском скажеш

• Подобається Подобається x 3
  9. tanchyk

Ви дійсно вважаєте, що ті на автобусах воювали????? Можливо ........ але не за наш труд!

• Подобається Подобається x 1
  10. artobstrel

как кто? рогули, нацики, бандерлоги ...
    вот это верно ...

11. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дальневосточник, просто не було наказу від діючої в країні влади таке робити.Коли Янукович їхав у Львів знали як зробити, щоб ні один мітингуючий не попав на зустріч-там були тільки ті кому положено було бути. Про те, що з Криму і з Одеси їдуть автобуси з провокаторами було відомо 2 тижні назад. Вони що килимом-літаком летіли з Криму у Львів? Не могла ДАЇ їх зупинити поки вони їхали через цілу Україну? Могла, але не зробила. Не міг Могильов підкинути у Львів міліції? Міг. Чому не зробив? Напевне для того, щоб забити людям баки, і ті не думали про забастовки, про ціни і ще про багато чого. Так що все це чітко було зрежисовано з Банкової.

• Подобається Подобається x 6
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви про договір Ребентропа - Молотова?о_О

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

То чого сидіти в Львові? Попросилась би і саме львівяни скинулись би на білет до Москви чи якоїсь рязані.
    До речі я розмовляв з багатьма людьми які побували в Львові і всі вражені дружелюбною атмосферою. Недавно розмовляв з полькою, також стоматологом, також живе в Англії, син якої вчиться в Львівському медуніверситеті. Вона мені каже - ось ти живеш в Англії а я як поїду до Львова то і назад їхати не хочеться. Але ж то цивілізовані люди...

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не по адресу звертання. Спитайте в своїх, донецьких-їх режисура.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

До речі, вся ця тема про Львів роздувається суто російськими (ну і українськими само собою) ЗМІ.

У зарубіжних ЗМІ ані слова про Львів.

Що там цей Львів, якщо вчора в Каїрі в міжрелігійних зіткненнях 12 осіб загинули і більше 2 сотень отримали поранення.

16. artobstrel

признаю ваше право ненавидеть НКВД и т.д. очень сомневаюсь что фронтовик так бы сказал, и причем тут заград отряд в данном случае?

17. SSDrink

SSDrink Active Member

Ты действительно РАГУЛЬ где твой труд, я его здесь не вижу, где твой патриотизм, я его здесь не вижу. Ты Украинец - где твоя отдача Родине, я ее не вижу. Я мужик 34 года инвалид войны, я Украине послужил, получаю полторы тысячи пенсии и 500 рублей на 9 мая, а какие твои заслуги?

18. tanchyk

Убога Ви людина, бо я по російськи вмію в ідеалі розмовляти і в Росії розмовляла по російськи, а Ви живучи в Україні так і не навчилися мови, країни в якій живете. Хоча б поважати! Судячи по кількості дописів Вас тоже суди закинули для провокації...в "День Победы" не вийде у Вас нічого!!!

19. artobstrel

сравнили масштабы ....

20. SSDrink

SSDrink Active Member

какая режесура у своих спитай

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)