Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Було... та загуло.
    Ідіть к бісовій мамі, комуняки!

• Подобається Подобається x 15
  2. nikolas

nikolas Well-Known Member

Я правди не боюсь,я її знаю.Не з книжок і статей,мені правду розповідали мої батьки,ту правду справжню,а не байки про визволетилів.

Мене виправляти вже запізно,і мені набридло,що на форумі де я хотів знайти однодумців дуже часто зустрічаю людей які хотять мене "виправити",ви(вам подібні) і так "виправили" вже більшу частину України.Шо за манія вчити людей хто вони такі і як їм жити?Вам ж не сподобається якщо я вас буду вчити як жити,нє?То й сидіть з своїм самоваром,у своїй "Тулі".

• Подобається Подобається x 12
  3. Полковник

Полковник миється в бані

К чести форума, тут имеется функция "игнор".
    Которые хотят "выправить" - в игнор.
    Остануться одни однодумцы.
    Компьютерной грамотности обучайтесь, обиженный!

• Подобається Подобається x 5
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так є, перепрошую. :yes:

---------- Додано в 22:39 ---------- Попередній допис був написаний в 22:37 ----------

.

А палити фашистський прапор ?
    Маєте подвійні стандарти?
    А під яким прапором було вторгнення в Фінляндію, Польшу, Афган?

• Подобається Подобається x 6
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

"разошолси, так и сыпить, треугольник будет выпит, будь он хоть параллелепипед, будь хоть круг ядрена вошь" (с)

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:40 ----------

в этой ветке нормально, там на входе предупреждение висит, неуровновешенным не входить ... а вообще с каких петухов пинание значимых для большей части Украины символов стало показателем - патрЫотичного налаштування? это вы считаете их налаштованными, я считаю их дегенератами, я бы не стал пинать и сжигать флаги той же УПА хотя бы потому, что они что-то да значат для какой-то части Украины ...

6. Полковник

Полковник миється в бані

Не, не, как можно?
    Пан Свято его под подушкой хранит.

Напомню, на Параде Победы фащистские стяги были брошены к Мавзолею солдатами НКВД.
    Бойцы были в перчатках, дабы не замарать руки.
    После данного действия данные стяги были переданы в музей ВС СССР.
    И сейчас находятся там.
    Никто их не сжигал.

• Подобається Подобається x 5
  7. Kalyta

Kalyta Active Member

9 травня - не моє свято

Зі слів моїх родичів і знайомих, а не з «історичних» джерел:
    В 1941р. коли прийшли німці , мешканці села Василівка (село знаходиться на березі річки Самара, притоки Дніпра , близько міста Січеслава (його ще називають Дніпро, окупаційна назва – Дніпропетровськ)) після пережитого голодомору, і чергового ,тепер совітського рабства (адже мусіли працювати за палички (трудодні), а свій не відібраний ще городець обробляли у місячні ночі) – зраділи звільненню від кацапсько-совітського іга.Цьому сприяло ще те ,що німці роздали селянам землю.Накзали вибрати старосту. Селяни просили стати Старостою достойну людину, вмовляючи, що як назначать німці нелюда – то пропадуть всі. Вмовили. Така практика була в більшості українських сіл. Німці зібрали всіх комуністів, продрозвьорщиків і т.п. і погнали колонною за село. Арештанти викрикували прощання, проте жителі з ненавистю мовчали ( для самозбереження).Арештантів закопали живими. Земля ворушилась три дні. Люди їм почали співчувати.
    Німці ввели жорсткі правила(коменданська година, заборона брати дрова в лісі, знімати одяг з убитих, чи підбирати речі з розбитих обозів) і жорстоко карали за їх невиконання.Ще гірше стало коли німецьку частину змінили азіати.Почались розбої і згвалтування. Люди стали вороже ставитись до нових окупантів( німців).Совітські війська зустрічали як визволителів. Тим паче , що більшість вояків були українцями. Далі чоловіків села мобілізували. Відповідно всі в цій війні стали на бік мобілізованих родичів, азначить совітів.
    По закінченні війни жителі (тіпа народ- перможець) отримали знов рабство (трудодні) і новий голод 1947р.(в той час в місті робітники купляли хліб, суп, котлети і т.п.), репресії,Сибір,русифікація і т.п. . На Західній Україні мобілізованих в більшості кинули штурмувати Одер - БЕЗ ЗБОЇ. Решті репресії ,Сибір,розстріли, русифікація і т.д..Звідси , по досвіду моїх родичів зі східної і західної України – мій народ нічого не здобув у цій війні. Один окупант змінив іншого, по тім навпаки.Отже для мене 9 травня-«день російської пермоги (тут я погоджуюсь з Путіним)»– не свято!

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В мене два запитання:

1) Чому НКВД? Вони найбільше подвигів очевидно здійснили за роки війни?
    2) Чому боялися замарати руки? Коли стріляли в потилицю арештантам без суду і слідства не боялися замарати? Тоді навіщо надягати рукавички на брудні руки?

• Подобається Подобається x 9
  10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Навіть над своїми,російськими нагородами глумляться.
    Орден Святого Георгия

• Подобається Подобається x 7
  11. Nevermind

Nevermind Просто персона

До речі, маєте рацію. У СРСР чорно-жовті стрічки не називали георгіївськими стрічками, особисто я не пам'ятаю... Це тільки нещодавно їх так почали називати.

• Подобається Подобається x 4
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я правильно зрозумів-георгіївські стрічки, котрі тепер ліплять на себе всі хто не хоче, не більше ніж кіч, і ніякого відношення до перемоги у ВВв немає, виходить совки навпаки би мали гнівно відкидати це з ужитку, як символ білогвардійського опору Совіцкій владі. А білогвардійці в Росії, те саме, що і бандерівці в Україні-вони боролися проти СРСР, чи то пак радянської соціалістичної держави. Я тоді нічого не розумію-виходить ті хто використовує георгіївські стрічки все рівно що би використовували червоно-чорні стрічки -кольори бандерівського прапора. Полковник-чому Ви це не пояснюєте тим нашим безграмотним російськомовним соотєчествєннікам, хто до цих пір молиться на СРСР і на себе вішає георгієвську стрічку-вони вішають на себе символ антирадянщини і символ сучасної армії іншої держави....... Я в шоці.....

• Подобається Подобається x 8
  13. levandivka

Та ні!
    Кров не встигали змити, тому й одягнули

14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

У кокіх таких "другіх"?

Хто їм дав таке право?

15. levandivka

У нас на Кульпарківській тримають носіїв тої справедливості. Зустріч на вулиці з ними здоровим людям не бажана.

---------- Додано в 09:15 ---------- Попередній допис був написаний в 09:14 ----------

"вєлікій Лєнін" і "діктатура пролєтаріата"
    Тіко забули, що Лєніна всі в гробу бачили (досі лежить), а право їхнє закінчилося, партія заборонена законом, ідеологія засуджена.

Останнє редагування: 9 тра 2011
    • Подобається Подобається x 3
  16. Полковник

Полковник миється в бані

Никакие ревизионисты истории не смогут омрачить нам Великий Праздник!!!!
    Трепещите, запроданцы!!!

У страха глаза велики:
    У Львові майданчик навколо Монументу Слави, що на вул. Стрийській, правоохоронці взяли у кільце від самого ранку. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з місця події.

Останнє редагування: 9 тра 2011
    • Подобається Подобається x 2
  17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Так, виходить так воно і є. Бачила вчора чимало машинок з цими стрічками на антенах. Може, просто люди безграмотні, вішають собі, тому що це модно.

• Подобається Подобається x 7
  18. Harakternik

Harakternik Well-Known Member

Мушу дещо уточнити. Під час останньої війни СРСР проти Германіїї, коли ідейні інтернаціоналістські бойові засоби(у вигляді плакатів, брошур та газет і фільмів тощо) не вирішували військових задач(бо ворог від них не падав замертво), а сама людська маса перестала від них збуджуватись до потрібного рівня -- от тоді й поновили і погони(як в царській - білогвардійській армії), і аналоги георгійовських хрестів впровадили(колодочка яких була обтягнута муаровою стрічкою) - це солдатські ордени Слави, і надання військовим частинам звань гвардійських ввели(в тому числі і у флоті, де у матросів на бескозирки начіплювались муаpові<георгійовські> стрічки). Тоді ж вдалися до натхнення через православні символи і відповідну церкву.

Але сьогодні це все, таке моє сприйняття, як шпори у велосипедиста.:)

• Подобається Подобається x 9
  19. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Вчора там була сцена(вечером був концерт), яка затуляла Монумент. Не хвилюйтесь, бажаючі марширувати мали кінцевим пунктом не Монумент(на Стрийській), а Пагорб Слави("Знаходиться в східній частині Львова на початку вулиці Пасічної, є адміністративною частиною музею-заповідника «Личаківський цвинтар» у Львові".)

• Подобається Подобається x 3
  20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Полковник, просвітіть мене відносно георгіївських стрічок. Це правда, що вона антирадянська?

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)