Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви, Pedro, погано знаєте його біографію.
    Адік із Йосипом теж власноруч не вбивали. А Стефко вбивав. Котів...
    Він, як Адік із Йосипом, нічого не створював. А просто ціхонько вступив в УВО і там вже себе проявмв у всій красі. ЯК Йосип у РСДРП, а Адік у DАР. Про полювання на міністрів теж можна привести приклади із біографій його старших братів.
    Стєпашка не самоусунувся, а залишався керівником партії свого імені до самого вбивсва.
    Так що, шановний пане пілігрім, всі вони одним миром мазані.
    Дивно... Такий затятий націоналіст як Ви, і не знаєте таких елементарних речей із біографії свого святого...

• Подобається Подобається x 3
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Та це я так.Я його взагалі вважаю одним з найкращих журналістів нашої української сучасності.

• Подобається Подобається x 5
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось тут ви помиляєтесь. Ніколи ні при яких умовах я націоналістом не був. Рівно ж як і прихильником різних тоталітарних ідеологій. На відміну від деяких доморощених сталіністів.;)
    Я ставлю великий роздільний знак між боротьбою народу за незалежність і людьми які примикають на віддалі до цієї боротьби і роблять свій піар.

• Подобається Подобається x 8
  4. VasMT

Будемо вважати цей допис актом нашого цілковитого примирення на грунті любови до України. Мир?

• Подобається Подобається x 6
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Цiлком згодна. Знов його цитата:
    http://glavnoe.ua/articles/a4621

6. kym

kym Well-Known Member

Я дуже радий що ви накінець зрозуміли що Бандера по величині особистості для українців стоїть на рівні з іншими вождями народів. А самі казали що його забудуть ... памятники поламають...... Єх як вас ваші куратори вирахують то не тільки без премії а і без зарплати лишитесь.)))))))))))))))))))))))

• Подобається Подобається x 4
  7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вже не знають, як вiдмазатись:
    Вляпались, так вляпались. Тепер - кажи не кажи, пляма на ПР i Янеку особисто.
    Ну i до речi:
    Це як iз справою Тимошенко - вже не знають, як вийти сухими з води.

• Подобається Подобається x 7
  8. VasMT

Нє-нє, Куме... Не з іншими вождями, а з іншими катами...
    Куди тільки, Куме я не просився, аби лєвандоса закалатать... І в КПСС, і КУН, і в блювоту, і перегиону... Не беруть, сцукі... Кажуть дуже розумний... Можу потихеньку очолити і осідлати... :))) Так що, нафік-нафік такий графік...

• Подобається Подобається x 3
  9. Pedro

Бачите, цей термін "любов до України" нагадує мені термін "бути патріотом СССР". В даний момент це звучить як щось середнє між лицемірям і анекдотом. Я не люблю України, по крайній мірі в її теперішній формі. Для мене Україна - це там де я народився, ріс, працював, де мав друзів, де пройшли мої кращі роки. Це Західна Україна. І якщо хтось мене запитує where you have originally come from? В мене стандартна фраза - from Western Ukraine. І я маю на це право бо в цій землі я лишив частину себе і вона мене болить. Щодо решти так званої України? Знову скажу англійською - I don't care...

10. VasMT

ОК!
    Назвем це водяним перемир"ям по Кіплінгу... ;)

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так, як виступив Лук'яненко на шоу Шустера - ПР вже ніц не допоможе. Хіба що повні дибіли за нього голосуватимуть :crazy:

12. kym

kym Well-Known Member

Ну таких трохи є ще на Україні.
    А головне наш кремлівсько -стрийський опонент VasMT до тепер на нас працює тримаючи червону шмату на аватарі.....

• Подобається Подобається x 2
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Навіть масові фальсифікації?;) Чи не занадто Ви оптимістичні?:)

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ----------

Подивився фільм "Радянська історія"( http://video.tochka.net/211060-radyanska-istoriya-sovetskaya-istoriya/ )...Сильне враження.

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я говорив про вибір людей (вірніше зомбі). А фальсифікації окрема тема.

---------- Додано в 14:11 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ----------

• Подобається Подобається x 1
  16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ну точно, що не Кірілка. Московські попи звикли тільки брати;)...

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

А негрів ФКШахтарських в русскоє православ"я посвятили?
    А то що ж за неканонічні бігають по зелених полях Донеччини

18. Pedro

А нам і не треба миритися бо ми не перебували в стані війни. Наші шляхи ніколи не перехрестяться. Я є підданий Її Величності королеви, ви чи то громадянин Росії чи так званої України. І рівнож мої демократичні погляди цілком можуть співіснувати з вашими комуноімперськими поглядами на сторінках ЛФ. Так що нам нема що ділити...:)

• Подобається Подобається x 2
  19. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та хіба ж я могу возразіть супер-інквізіції самого демократичного форуму сєверного полушарія?о_О Сьмішно, та й годі...:)
    А ісходя із этого, канєшно, так оно і єсть, і я со всем тем тищу раз согласен!!!!!!!!:haha:

Тут возражать і мордоврєднічать прерогатива самаво Полковника(!!!):haha:
    Так для нього ж тут спєцом і баня постійно топицця і вєніков куча наизготовку...
    Куда нам, капитанАм...:haha:

20. iso

iso Well-Known Member

А "підданий Її Величності Королеви" це звучить гордо:scratch_one-s_head:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)