Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Я зрозумів, ви Вадиму казали, що це нормальний термін і нічого поганого за собою не несе. Я просто ще раз перечитав все і зрозумів. :)Прошу вибачення.

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та клали вони на тих ветеранів. Це вам не німці.
    Але як то кажуть - народ має ту владу на яку заслуговує...

• Подобається Подобається x 7
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Интересный этот Пан Садовый.

Говорит: "Ми ж повинні знати історію добре. Червоний прапор має важкі періоди свого існування. Подивіться на Західну Україну. Тисячі, мільйони людей були вивезені в Сибір, замордовані, закатовані."

На ЗУ жили тогда миллионы людей?

Вшанувати тих, хто загинув – я підтримую. – прокоментував А.Садовий - Чому в Радянському Союзі до 60 року не відзначали День перемогою
    Спрашивает Пан Садовый.
    И отвечает очень убедительно:

"Тому, що десятки мільйонів людей загинули. Їх треба вшанувати. Схилитися перед ними, бо вони загинули в боротьбі проти фашизму, а не політизувати це. Що, якісь партії хочуть рейтинги на цьому зробити? Львів на це ніколи не піде. У Львові має бути порядок і стабільність".

Лично я прослезился.
    А ВЫ?

Шикарный П.С., так сказать:

«Я думаю, це - проросійський фашистський шабаш, який хоче зробити, щоб дискредитувати Львів як стабільне місто, яке завжди показує приклад демократії. Цього не буде. Хай не тратять гроші. Тому що ми це все заборонимо і жодних провокацій не допустимо».
    Ой. Совсем забыл самое для меня интересное:"Але робити шабаш, підслуговувати московським, не знаю, як їх правильно назвати,"

Гы, гы, Панове, поверьте старому военному пенсионеру Полковнику, что кроме меня (и Невстранцу из любопытности и всему нашему департаменту по Западному Направлению) в МОСКВЕ вы со своими выебонами никому на (цвірінь) не нужны и не интерестны!!!!
    Честно.

• Подобається Подобається x 5
  4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Он, навіть Добкін, у якого щось там "по-дєбільному" і то робить фантастичні для нього висновки:

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Аж сцить, так хоче. Програма - пункт номер один!

Я думаю він все українське саперною лопатою би закопав поруч з бандерівцями...

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:24 ----------

До 56 року вижили. Не будьте лопухом...

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:27 ----------

Вірусна інфекція в Добкіна - сиворотка правди називається :)))
    ПР терміново треба втрутитися - Янек українською мовить, Росія вважає курс України помаранчевим, Добкін визнав, що бандерівці теж люди:pardon:

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Зрозуміло, що це питання зовсім не політичне. Певно у якогось ділка, торговця червоним ганчірьям, товар почав гнити на складах. Ну він і приплатив депутатам у купі з Литвиним, щоб вони трохи полобіювали його інтереси.:)
    Цікава ситуація: президентом закон ще неподписаний, а товар вишеозначеного ділка вже мотиляется по вітру. Невже вони свого президента за людину не вважають і їм по барабану підписав він закон чи ні?;)

---------- Додано в 01:22 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ----------

Тому що до того часу перевищувала критичну масу кількість виживших, які добре знали що святкувати тут нічого.

7. Полковник

Полковник миється в бані

Не надо приписывать мне то, что я не говорил и сказать бы не смог.
    Подлость это.
    Иного от Вас и не ожидал.
    Без уважения, П.

• Подобається Подобається x 3
  8. hrim

hrim Well-Known Member

Не варта заспокоюватися, що суд вирішив червону справу. Провокація планувалася, там же, де і будинки Каширського шосе, діоксин, полоній, листівки 2004 року, де Україну поділили на три сорти… Приречені здатні на велику підлоту. Проплати пройшли, є досить зомбованих. Будьмо пильними.

• Подобається Подобається x 4
  9. Blaberus

• Подобається Подобається x 6
  10. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Так этот ваш процесс идет уже последние 20 лет , и не потихонечку , а нагло и вероломно , но что-то у вас не складывается , или "шпийоны" сильны , или память людская не позволяет нацикам внушить людям дурь про "другу свитову".

• Подобається Подобається x 2
  11. Donnik

Donnik Member

Есть идея: дикая, но симпатишная.

Люди, здравствуйте.
    Простите за дерзость, нет практического общения на украинском - все понимаю, а сказать, грамотно, не могу. Тем более написать.
    Короче, а почему бы эту процессию не закидать, с крышь и окон, гавном - захлебнется в прямом и переносном смысле.
    Я имею в виду настоящее человеческое гавно, специально подготовленное, чтоб размазывалось, разбрызгивалось, пачкало и воняло. Я серьезно, твердые катяхи не подойдут - нужно, как с яйцами, но, чтоб воняло, обязательно.
    Если подойти, к этому вопросу, практично - то можно добится приличного результата.
    Я не уверен, что максимальный эффект будет достигнут, если все гавно выбросить одновременно в одном месте.
    Мне кажется, интереснее другая тактика - на всем протяжении их маршрута, периодически в разных местах, подкидыват им на голову 2-3 кучки. Таким образом, удастся, не выдавая истинных, серьезных масштабов, постепенно выбивать из их колонны 2-3 мудаков, которые в попытке подмыться, отстанут от общей массы и обосрутся окончательно. Основная масса постепенно рассеится.
    Если их, банально побить или напугать, из них сделают героев, а из Львовян монстров - этого и добиваются, пытаясь дескридитировать политические образования с Запаных регионов, которые будут иметь серьезные шансы на следующих выборах (если такие вообще состоятся). Этим уродам нужна война между востоком и западом.
    В Минске уже тренируются, наверно.
    P.S. Обнаружил на форуме, ветку Донецка, приятно не удивлен. Позже зайду.
    P.S.S. Вообще, я по форумам "не ходок". Данный пост не как "поболтать", а как "вау было бы ваще круто"!

• Подобається Подобається x 1
  12. Blaberus

13. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  14. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

ну конечно, победу над господами хотевшими себе заграбастать нашу землю а наших дедушек унд бабушек в лучшем случае за урал в худшем под чернозем отправить праздновать не стоит - делов то ...

• Подобається Подобається x 3
  15. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А чьо?
    Правильне рішення.
    На історіческу рОдіну!

Останнє редагування: 7 тра 2011
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Недавно кавували з давнім другом,братчиком Ігорем Коцюрубою.
    Розмовляли про все,згадували....
    Один з лозунгів студентської "Революції на граніті" був
    - Геть Масола,геть Кравчука!
    Нагадаю,Кравчук,ідеолог капеу був першим президентом України.
    І вся система залишилась на місцях.
    Згадав вірш Смика

Найгірше – це своя орда,
    Свої безрідні яничари,
    Потворство, заздрості і чвари,
    І вся Вкраїна молода,
    Немов невістка у жидах.

Найважче вольності даються,
    Всіх опліткують, переб’ються,
    З чужим сміттям у власну хату
    І, нумо, язики чесати.
    Ділити власну каламуть,
    Жиди ж бо вкрасти не дадуть.

У кого красти? Та у себе ж!
    Хрестами поділили небо:
    Хто в православні, хто куди,
    Де Бог? Привласнили жиди.

Отож, підкинуть голу кістку,
    І на невістку, на невістку,
    І знов дівує Україна...

Останнє редагування: 7 тра 2011
  17. Blaberus

Ай-я-яй, какие неполиткорректные господа! :ireful1: Под чернозем и за Урал отправлять своих рабов имели право только Коммунистическая партия и тов. Сталин лично.

18. Harakternik

Harakternik Well-Known Member

Є питання - та війна скінчилась(як би хто її не назвав). Але мир - не настав ?
    Щось мені бачиться сумна картина: ті, хто насправді брав участь у боях, - ті або загинули, або не дожили(за дуже-дуже малим виключенням) до цього дня. А ті, хто стояли за їх спинами - і "бійці від ідеології", і тилове забезпечення, і "доблесні чекісти-НКВс-істи, КДБ-істи та інш.) , - ті лишилися на авнсцені.Обвішались георгієвськими стрічками, підхопили з холодних рук бойові стяги - і , будь ласка, милуємось "спадкоємцями" - ситими, вгодованими(аж кувікають). Рівень цих "нащадків" уособлюють Пукьянов і Чечетов(вони самі на себе взяли ту роль). А ще один(на Достоєвського "смахіваєт") з КПРС(чи то пак - КПУ). Красавчики!
    Краще, ніж вони самі себе зганьбили, ніхто й не придумав би.
    А ви кажете - "російський марш"! Опудала !

То війна - скінчилась чи ні?
    PS. Забув ще одного - може образитись - Олійник(той, що з "канівської четвірки" - хто памьятає)

• Подобається Подобається x 9
  19. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Ну слава богу!

То что понятие "украинство" (в смысле движение) существует и используется самими участниками движения я и пытался пояснить в своих постах: http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=867594&postcount=1459 и http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=867638&postcount=1464

Ничего ругательного в этом слове я не вижу (тем более, что это фактически название движения, которое дали сами участники).

Как и в любом другом объединении людей в этом движении есть люди агрессивные и люди терпимые к другим группам и людям.

Только и всего. А Вы господа и панове что подумали? :scratch_one-s_head:

20. Полковник

Полковник миється в бані

Свыше 300 тыс. галичан боролись с националистами после освобождения Украины от немцев с 1944 г. и до 50-х гг. в истребительных отрядах, отрядах самообороны и группах содействия (2336 добровольных формирований). А после обращения правительства УССР от 12.02.1944 г. и 19.05.1945 г. об амнистии из оуновского подполья вышли и явились с повинной 55 тыс. «вояків» УПА. Более того, местные власти не осознают или не хотят осознать смысла и значения того, что в Красной армии воевало 110 тыс.человек, призванных из Львовской области, и более 50 тыс. из них погибли, освобождая от нацистских оккупантов Украину и Европу.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)