Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

А проблема народжуваності справді цікава...думаю ні грошима ні законами тут суттєво нічого не зміниш...(ну точно не допомогою)
    В сім'ї де народився мій дід було 12 дітей...і ще кілька померло в малими...такі сім'ї тоді були нормою...

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нє, ну як такі сміливі йти на мітинг, то бути треба сміливим до кінця. А то прийде якись собі Беркут і всі розбіжаться... Про яку підтримку народу чи прихід соціал-націоналізму може бути мова??? До речі, ви знаєте? що таке соціал-націоналізм і чому він саме так називається? ;)

Так. Я.
    Добре, а далі? Яка буде платня у медика і вчителя, наприклад? Як вона буде формуватися? Який захист буде у людей? Як його забезпечать і хто? Є план дії? Де таке є побудоване? Як там живуть? Чому ви думаєте, що в Україні це хтось захоче будувати? Чому до сих пір не побудували? (Питань багато, але вони всі важливі!)
    Я не хочу в майбутній Україні бачити українофобів! Ні живих ні мертвих...

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

сосуществовать - не вопрос, я не говорил о вражде я говорил о том что для них не единоверцы - это неверные, Шариат все расставляет по полочкам, я не против мусульман я против того чтоб их было большинство в исторически не мусульманских странах ...

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я би так не казав...
    Рим не знав що його вікінги зруйнують, а Париж, що в них будуть арабські квартали...

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 3
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

То може змінити ідеологію? Доопрацювати? Бо можна заради однієї нації знищити 90 відсотків її самої...

• Подобається Подобається x 5
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Отже треба такий закон, щоб - або асиміляція, або до побачення...

8. coolzak

coolzak Well-Known Member

це як воду з олією мішати-поки бовтаєш то не видно де шо а як перестав то зразу сепаруються самі:)

9. INGUL

INGUL Well-Known Member

- так попри розкол в ОУН, конфлікт з бандерівцями, все одно А.Мельник є українським героєм. Разом з Бандерою. Мельник був вождем ОУН, очолив боротьбу українців за вільну Українську державу, проти совєцьких окупантів. Т.Бульба-Боровець також український герой.

---------- Додано в 18:43 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

- а для чого ви мені оце написали - "Зиг Хайль! комраден!" ? Як я маю реагувати ? Ну скажіть ще що ОУН-УПА були нацистами, коляборантами, давайте, ми чекаємо

• Подобається Подобається x 1
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пам"ятаю... Обидва рідних діда били німця. Дворідні били. Троюрідні били. Зломали хребтину... Один тікав із ЧА, зловили, штрафбат, змив, Переміг...
    Стрічку не вішаю. Вдягаю оце

11. INGUL

INGUL Well-Known Member

- Харків, Салтівський жилмасив. Приїздіть до Харкова, я вам екскурсію влаштую по наших харківських "Бейрутах"

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

І я пам"ятаю свого діда
    тільки от особливо пишатися немає чим
    кожним конкретним дідом, батьком, який пройшов пекло війни так
    але не "вєлікой отєчєственной" в цілому

---------- Додано в 18:49 ---------- Попередній допис був написаний в 18:48 ----------

ви воювали?

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Любов зла...

14. INGUL

INGUL Well-Known Member

- поставити німців поляків українців в один ряд з китайцями та корейцями невірно, адже у Канаді українці взагалі фактично створили все сільське господарство цієї держави, українці є серед губернаторів, українець не несе загрози англоканадцю чи франкоканадцю, як і німець чи поляк, адже це є народи европейської традиції, культури, релігії, та належать до однієї раси. На відміну від корейців та китайців

15. VasMT

Нє... На Привозі купив... :sad:

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

В США якраз азіати самі безпечні
    найменший відсоток азіатів (тих що китай-корея) в криміналі
    і просто колоссальний відсоток у ВУЗах
    так само як і індуси
    самі бандюки це негри і латиноси, але перших туди європейці самі завозили, а другі лізуть через кордон нелегально

---------- Додано в 18:55 ---------- Попередній допис був написаний в 18:54 ----------

не зовсім зрозумів жарт з тою медаллю

17. VasMT

Це не жарт...

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 3
  19. INGUL

INGUL Well-Known Member

- це вам так здається. СССР розвалився, його нема, и звісно намагаєтесь його реанімувати, хочаби встанвлюючі совєцькі символи та махаючі червоними шматами для самозаспкоєння. Німеччина - є, вона об'єдналась, українці мають Державу, не таку звісно як її бачили Мельник та Бандера, але ж "єщо нє вєчєр", у нас у Харкові потихеньку Свобода вгору йде, Соціал-Національна Асамблея в нас це вже міцний масовий молодіжний рух, тотальна бандрізація та встановлення соціал-націоналістичної диктатури ще попереду.

- якщо етнічний росіянин - україноцентричний патріот, володіє укр.мовою - то нема різниці, правда.

- соціал-націоналісти не займаються цим, це удєл "справжністів" мовно схиблених - КУН, Рух, УРП й т.д.

- слов'ян залишмо, за умов їхньої лояльности, але вони будуть в подальшому поступово українізовані.
    http://www.youtube.com/watch?v=zIIl5A3RiuA
    http://www.youtube.com/watch?v=Gi3zAkAA4l8&feature=related

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)