Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Добре, Нехай буде так... Незалежнісь... А чим Вам нинішня незалежність не подобається? Країна своя, земля своя, гімн, герб, народ... Що не влаштовує? Влада?
    Так за двадцять років вже різні були... Он у Тернополі, Франківську, Львові Свобода рулить і що? Он пан Юрій про автобус до тепер мовчить!!! А міг би сказати, чия влада його "подарувала" митцям :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Доволі дивне запитання в світлі останніх подій. Українці не хочуть повертатися з Африки, де стріляють і з Японії, де радіація. А ви питаєте що не влаштовує.

Незалежність у нас, як я казав, декларативна лише. Насправді ми залежні від усіх і всього. І політично і економічно і ментально (що саме сумне). Тому що провідники ОУН правильно радили - з ворогами треба поступати як з ворогами. А зараз вороги ОУН ходять по нашій землі, вказують нам що робити і ще й при цьому називають себе нічим не гіршими українцями, от такі справи.

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

А свого розуму нема? Чи такі всі довірливі стали?
    Оце і є основна національна риса...
    Скоропадський, Волошин, Петлюра, Бандера.... І тисячі інших "справжніх" українців, чиїми іменами називають зараз вулиці, повтікали від гріха подалі... І у тихих, затишних кабінетах, подалі від свого народу і так "любимої" ними рідної України, переживали за них і "боролись" за незалежну Україну.
    От хто більше за них, разом узятих, заслуговує на визнання і звання героя, то це Р.Шухевич.

• Подобається Подобається x 6
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

5. VasMT

6. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:good:
    Ну-у...А я Вам шо мовив про сучасних галичан!

А Ви,як той Павлік Морозов:-Папа бьіл нє прав,папа бьіл нє прав!
    Просто нині ви ті,кого відірвали від совкового корита,і шарового добробуту зараз попелом голову-си посипаєтe,же в 1991 році не скрутили голови кулєгам,котрі зірвалися з ланцюга СССР...так як вони це зробили з Коновальцем,Петлюрою,Бандерою,Шухевичем...і тими мільйонами,про яких Українці вже не забудуть НІКОЛИ.
    Ті,Хто за Незалежність НАШУ (свою,а не Вашу!) голову поклали.
    Таке тре Поважати,Цінити і Пам'ятати!
    Ну і само собою...Берегти!:preved:

• Подобається Подобається x 4
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І зараз втікають. Тому що саме в нормальних країнах і в нормальних умовах мають можливість самореалізуватися. А потім, коли вони за кордоном реалізуються, ми їх знаходимо, записуємо в 1000 відомих українців і починаємо ними пишатися. Як дядько став відомим нещодавно, який втік з ГУЛАГу, поїхав в Америку і став вождем індіанського племені.

• Подобається Подобається x 3
  8. VasMT

Ви праві на всі сто! :good:
    Ключове слово САМОреалізуватися.
    Я теж саме стверджую - про рідну Землю думати нікому!

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це взаємопов'язані речі. Гоголь і Шевченко не могли самореалізуватися як українські письменники, тому що української літератури не існувало як такої. Тому вони поїхали в Петербург і реалізувалися там, один як письменник, другий і як письменник і як художник. В себе на батьківщині зерна не було куди засівати. Але про рідну землю вони думали все-таки.

В наш час те саме. Група "ВВ" 10 років виступала у Франції в той час коли в Україні їх і близько ніхто не знав.

10. VasMT

Микола Васильович поїхав до С-Петербурга не заради самореалізації, а заради суспільної діяльності, державної служби. А коли виявилось, що за життя в столиці потрібно платити, почав самореалізовуватись...
    Шевченка ж, для "самореалізації" в столицю відправив його пан, для навчання...
    І якби не воля Энгельгардта, так би і реалізовувався у рідних Моринцях...
    Мені пригадується що п"ять... І не тому, що тут їм було неможливо самореалізуватись, а тому, що приїхавши на фестиваль вирішили лишитись в Парижі і вхопити Бога за бороду :))).
    Не вийшло в Парижі... А як повернулись додому, то зразу і слава і гроши :)))

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та про що ви говорите, в столицю відправив, переживав мабуть сильно за українську культуру, що продав як собаку.

А кого це хвилює? Я буду називати хто з українців не в Україні реалізувався, а ви будете пояснювати що так сі стало просто?

12. VasMT

Звісно нікого...
    Але чомусь Ван на думку не прийде перелічити десятки мільйонів безіменних заробітчан, які самореалізуються по всьому світі...

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:52 ----------

Коли сучасні багатії-нувориші оточують себе красивими речами, навченими собаками, та улесливою прислугою, то певно теж переживають за Неньку...

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я до десяти мільйонів не дорахую, максимум до ста, а потім засинаю.

14. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Я возможно приеду во Львов 9гона этот марш. Надеюсь увидеть форумных "военов" во всей красе.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю давно пора зробити для таких кадрів атракціон типу "Криївки", але на свіжому повітрі. Прагнучий екзотики одесит сходить з поїзда і роззявивши рота йде по вулиці, а тут вискакують дядьки в куфайках з шмайсерами і починають репетувати "Мочи москаля!!!!" і стріляють йому в спину. Вже не дарма з'їздив.

• Подобається Подобається x 4
  16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Всі справжні галичани на радянські свята роблять ремонт вдома, щось садять чи копають на дачі

17. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Аттракцион не интересен. Форумные "воены" - да. :pardon:

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:04 ----------

Речь о "военах" отписавшихся в этой теме.

18. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Ще одне підтвердження, що організаторам "маршу" потрібна тільки провокація і увага ЗМІ. В Одесі, більше коштів витрачають на радянську символіку, ніж на допомогу ветеранам
    http://ua.life.comments.ua/2011/04/11/148050/v-odesi-regionali-nagoduyut.html

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

два з половиною лями на пам"ятник Бандері теж не найкраще капіталовкладення

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)