Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бандерівців маєте на увазі. А чому ж їх екстремістами називають, якщо їх всі б'ють?

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А хто такі "бандерівці"? Оці бики, свідомінуті нацики? А хто їх бандеровцями називає? :))) Хто називає? о_О Самі себе? То нехай хоч Бетменами назвутся... По мудям все одно хапають по всій Україні :)))

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну добре, а перших бандерівців хто так назвав? І яка різниця як вони називаються? До речі "по мудям хапають" - це здається якраз лексикон бригадних биків з базарів 90-их.

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

Тобто по суті питання, а саме про відбиті яйця, заперечень немає? ;)
    Тоді перейдемо до суто назви. Не плутайте партійців ОУН та керованих ними бійців УПА, яких можна і заслужено потрібно називати бандерівцями, з оцим збіговиськом антиукраїнських, антидержавних, та антинародних нациків!

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А як можна заперечити право сили? Інша справа що істина то не залежить від права сили, так що натовкти комусь пику - це задовільнити свої первісні інстинкти, але аж ніяк не вирішити проблему.

Збіговисько антиукраїнських, антидержавних, та антинародних нациків - епітети для партійців ОУН та керованих ними бійців УПА за радянської влади. Щось змінилося?

6. VasMT

Е ні, шановний, не було таких епітетів. Були інші... Запроданці, лизоблюди, вірні пси Гітлера...
    Змінилось.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А, епітети змінились? Хоча ці в наші дні теж використовуються. Ну це ж також суб'єктивно все.
    А чим на вашу думку займалися б в сучасній Україні партійці ОУН та керовані ними бійці УПА якби перемістилися в майбутнє на машині часу?

8. VasMT

Це неможливо. Не тому, що відомі нам закони фізики не дозволяють здійснити таке переміщення, а тому, що декларовані теоретиками і провідниками ОУН ідеї суть націонал-соціалістичні і засуджені у всьому світі. Але якщо допустити таке, то подивіться на роботу КУНа, "Свободи", ОУНвУ, СНПУ, УНА-УНСО... Можете провести паралелі їх діяльності з діяльністю ОУН(б)? Тільки декларативно.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:) А що ж неможливого? Може хіба в обмеженні уяви проблеми. Бо антагоністи бандерівців - більшовики, перенеслися, і далі займаються собі своїм. А ідеї їх до речі також
    До речі єдина основна концепція теоретиків і провідників ОУН була незалежна Україна. Зараз вона незалежна тільки декларативно.

10. VasMT

Це був фетіш, лозунг, красива обгортка...
    Зможете повісти, який державний устрій планували вони запровадити?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хочете розкритикувати шкуру невбитого ведмедя? Здається ви навпаки перенеслися з 30-тих років у наше альтернативне майбутнє.

• Подобається Подобається x 2
  12. VasMT

А ви співаєте осану мисливцям, які його і не вбивали... :)))
    Чому ж невбитого? План був складений. За цими планами не важко зробити висновок про будівлю, якою задумали ощасливити націоналісти українців... Особливо нажчої касти.
    Слідуючи Вашій логіці, взагалі неможливо говорити про майбутнє України, бо його ще не настало.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А що такого жахливого планувалося? Невже щось гірше за газові камери, ГУЛАГ і голодомор?

14. - показательный ряд.

15. VasMT

Ну Вам жеж, як апологету націоналістичного вчення, видніше... Це не я Вам, а Ви мені повинні були розповісти, яку державу будували ОУНівці... ;)

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вони не будували державу, вони наразі стримували розбудову сусідніх держав.

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Вільну,європейську,незалежну...від НКВД,Сталіна і апологетів...Ну як ті всі хто на захід від Львова...хто нині краще живе і вільніше ніж ми в Україні!
    Совковий фільозоф далі варята грає! :)))

18. VasMT

Але ж збирались! Ви ж самі кажете, що
    Тобто на меті була Держава - незалежна Україна!
    Якщо все зводилось до суто "незалежності", то можна вважати мету здійсненою. Якщо те держава, яка існує зараз чимось не влаштовує, то я і намагаюсь у Вас взнати: - яку Державу планували збудувати провідники ОУН.
    Відповідь
    не є правильною, бо не відповідає основним поняттям розбудови держави.
    От я і хочу вияснити перше питання: - який державний устрій планувався?

---------- Додано в 17:43 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

Граю, пане Юрію... Граю... Бо хочу, щоби не тільки я вивчав праці провідників націоналізму. Щоби їх прихильники могли змістовно і вичерпно, на підставі слів і документів лідерів ОУН, довести перспективність їх ідей.

19. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

п.Василю,Ті молоді галичани з позицій демократичного світу,з сьогоднішнього дня краще,і не то слово...а набагато краще Це Все,що відбувалось бачать і орієнтуються ніж Ви,"старий пердун",який комусь нинька на Західній Україні розповідає байки про бандерівців,Україну,нациків... і шляхи в завтрашній день.Кому і Де?!Галичанам?! Ваш рівень був жеби мати свого якогось свояка,вуйка,брата,стрика ...начальником міліції в совєтів,чи щось подібне,а Їм в голові крутиться та Європа,до якої варто поїхати подивитисі,з однолітками осудити сталінізм,комунізм,фашизм і той бюрoкратизм массонський,який мозги разом з Вами Нам Всім компасує!
    Дайте сі на стриманнє!
    Сходіт,випийте-си пива,пооглядайте цвинтар,пошукайте-си місце...і не суньтеся з осудженням тих,Хто на Галичині боровcя з Тим свинством,яке було і яке так і не змогли побороти...те,яким засрали пів-Європи,що коло нас.
    А Ви щось-там фільозофствуєте...А вони то мають в задниці...А я...я сі з того смію,а Ви-сі денервуєте хіба.
    Дайте сі на спокій,бо Ви такий...такий смішний серед Нас Всіх,як клоун в лікарні,де не знають чи-го рятувати,а чи сміяти-сі з ним разом!
    А я шо...я також граю,та й плачу!
    :preved:

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіщо? Часи міняються, міняються тенденції. Хай просто зараз приходять нові політики, з новими ідеями, для чого ми будемо тупцятись в старому болоті? Але новими ідеями по реалізації, бо кінцева мета зрозуміла - незалежність. Це слово заїздили сарказмом до непристойності, але це нічого не міняє.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)