Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Нах....н вам ссилка візьміть авторитетну карту світу і подивіться що народ який жив півтора тисячі років тому на території де головним містом був Київ і далі там живе... і румуни живуть де жили.... і італійці бувші римляни живуть де жили тільки рускі бувші московити в Криму, на Кубані, в Калінінграді, в Сибіру не жили, а окупували його і тепер кричуть що то їх земля. скільки б ви не кричали ці землі не ваші і рано чи пізно відійдуть відійдуть народам, яким вони належать. Залишок рускої імперії під назвою Російська Федерація рано чи пізно перетвориться на державу в границях московського царства. Такий закон розвитку суспільства... всі імперії рано чи пізно пропадають бо не конкурентні по системі управління.

• Подобається Подобається x 3
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ага, потявкайте...
    Якби мої діди не вернулися з Сибіру - то вам точно не було би з ким дискутувати..

---------- Додано в 12:31 ---------- Попередній допис був написаний в 12:29 ----------

Схоже ваші рефлекси не далеко втекли від неандертальця - ні роду, ні племені...

3. Dars

Dars Well-Known Member

А делаварам варто розраховувати на те, що їм відійде штат Оклахома, чи то тільки Росії стосується?

4. biruk

biruk Well-Known Member

Вот мы тут и живём как жили и раньше. А вы каким боком к этому месту. Вспомните сколько веков прошло как вы веру нашу предали и ушли под Европу. У вас такой компот в крови!! Вы, уже давно другой народ. Вас и словянами сложно назвать.

• Подобається Подобається x 2
  5. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Все може бути;).. Тільки Оклахома то не їхня прабатьківська земля, вони зі східного узбережжя:).

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

З кінця 18 століття?;) І це в кращому випадку. А скоріше за все, з сорокових років минулого століття... А гонору-то, гонору:)))... Як там кажуть: "Где ступала нога русского солдата, там і родіна...";)

---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Взагалі-то прабатьківщина слов'ян знаходилась між Дунаєм на півдні і середньою течією Вісли на Півночі, між Альпами на заході і Карпатами на сході...То ж ким наші пращури могли стати, коли, за вашими ж словами, пішли на захід до Європи?...А от стосовно москалів є питання, бо як вони можуть претендувати на більшу слов'янскість, споконвічно живучі на фіно-угорських землях (що відображене навіть в топоніміці) і 300 років бувши частиною тюркської Золотої Орди!?о_О

6. biruk

biruk Well-Known Member

Румыния являлась последним форпостом Римской империи, но сейчас ни кто из них не называет себя итальянцами. Хотя когда то они называли себя римлянами. Время ушло и теперь они румыны. Так и вы. Назвали бы себя лучше галичанами или ещё как нибудь. Чтоб вас с нами не путали.

7. Yarema

:haha: Рим латинською - Roma, Румунія румунською - Romania, румуни - romanii. Коментарі зайві:)))...
    Галич - одне з міст Давньої Русі, столиця Галицького князівства...Звідси і назва Галичина, земля Галицька;).
    А що, назви "галичанин" і "москаль" так схожі!?о_О

Останнє редагування: 27 бер 2011
  8. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Пан, а вы разницу между этими двумя мовами знаете? Или так, как обычно позвездеть? Как же тогда к вам татары из Татарстана едут - они ж языка не знают!!!

---------- Додано в 14:36 ---------- Попередній допис був написаний в 14:34 ----------

А чо они так? Решили остаться?

Увы, с вашими правителями, Украина пропадёт несколько раньше. :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  9. biruk

biruk Well-Known Member

Ерёма, всё что я здесь пишу к Вам не имеет ни какого отношения. Вы хоть и местный (наверное) у нас на Юго-востоке, но вас тут единицы. Вы белые вороны. Вы попадаете под другую категорию граждан. Ну и отношение к вам соответствующее. Но Вы нам нужны. Что бы не подумали, что у нас нет демократии и свободы слова. И жаль будет если Вы нас покинете и уедете куда нибудь в Галичину. Потому как тяжело Вам жить среди врагов. Да?

10. borkhes

Да, я в курсе, что если поскрести любого украинского националиста - найдёшь еврея. Они всегда чётко ориентируются на чём подзаработать нынче можно. :pardon:
    С Пуримом Вас, шановный! :)))

11. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Сказала пуговица пиджаку...

12. kym

kym Well-Known Member

Так от я і не хочу щоб мене з вами путали, я українець і живу на Україні, яка в Європі і мої предки вже 1500 років живуть в Європі... ви з Азії і живіть собі в Азії. Про яку зраду ви говорите..... як можна зрадити окупантів..... українці і росіяни ніколи не були одним народом... ми були сусідами. і про словян мовчіть бо яке відношення мають скажем росіяни татарського чи башкирського походження до словян чи до православної віри.
    А румуни прийшли з ваших країв і римляни їх окупували так як росія окупувала сибір і інші землі

13. borkhes

14. kym

kym Well-Known Member

Не переживайте не пропаде.... триста років все робили рускі царі і генсеки щоб пропали а ми не пропали і не пропадемо. А правителів дуже скоро поміняєм на кращих.... це в росії призначають правителів, а на україні вибирають.

Останнє редагування: 27 бер 2011
  15. Yarema

Так вони ж спілкуються на "общєпонятном":)))...
    Донєцкіє пєнсіонєри в своїй більшості думають, що Адам був москалем;)...
    Мєстний, мєстний, без усілякого "навєрноє":)))...І народився безпосередньо в Донецьку:...
    Нема пророка в своїй вітчизні:)))...
    А вона у нас є!?о_О Для мене це одкровення...
    Абсолютно ні, бо ніде неможливо так самоствердитись, ніж серед ідейних ворогів;)...І в етой питкє многократной рождаєтся клінок була-а-атний!...:haha:
    Це комплімент?:)

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А Крым так вообще никакого ...

17. Yarema

:good::radist::clapping::lol:

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ми вєру прєдалі років так шістсот назад а ви в 1917
    Та й взагалі хто ви такі щоб нам за "веру" щось казати
    юго-восток на 90% нехрещені атеїсти
    вєру ми прєдалі
    Ти мені без гугла зможеш розповісти щось про відмінності православ"я, католицизму і унії??
    І про кров не говоріть
    села під Львовом мають по 500-600 років історії, якщо не більше
    А коли в Криму русскіє з"явилися? 200 років тому?

19. borkhes

Да нет, они говорят по-татарски. Вы ж наверное ни в Крыму ни в Татарстане не были, как я полагаю? :)) Впрочем, я не удивлён вашей дремучестью. :pardon:

Да. Вы же знаете, что быть жидом это почётно. :)))

20. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А кто Вам сказал, что они пришли?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)