Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. biruk

biruk Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  2. Монархист

Монархист Well-Known Member

а какое право на Новороссию имеете такие как вы? и с какого перепугу вы определятете нормальность или не нормальность? не уж-то по себе судите? :haha:
    так что топится я точно не буду и землю за которую воевали мои предки, против тех же татар и турок за одно, дарить вам не собираюсь. а в ЕС можно путём референдума попасть :tongue: или вы очередные водители в светлое будущее? :bad: попуститесь оно вам не надо ;)
    кстати в Галиции раньше русские жили и что теперь? возвращать будите?

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

а ещё греки, венецианцы (тоже имели свои колонии) русское княжество, а до них скифы ... а до этого неандертальцы, можно их попытаться оживить и с почётом вручить патент на право собственности :)))

3. biruk

biruk Well-Known Member

Уважаемый, вам двойка по истории. Ещё 100 лет назад (или чуть более) ни кто и не слышал о таком народе. Не в одних летописях он не упоменается. Это вы с Лениным придумали эту нацию?

• Подобається Подобається x 3
  4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ще б Вам добитись того, щоб і татари так вважали:)))...
    А москалі з'явились там наприкінці 18 століття. Різницю вловлюєте?;)
    Греки мають свою незалежну державу і на окрему державу в Криму не претендують...Караїми і кримчаки дійсно мають більше природніх прав на Крим, але, на жаль, їх залишилось так мало, що вони, в кращому випадку, змогли б створити лише національні села, навіть на автономний район їх не набереться.:sad:
    Хоч мої предки також воювали за ці землі і, до речі, набагато більше, ніж Ваші, але справа не в цьому...З Вашого посту я зрозумів, що Ви вже встигли приватизувати суверенну українську землю і тепер вирішуєте, дарувати її комусь чи ні:)))...А чи не занадто Ви розійшлись? Вирішувати Ви можете лише кому буде належати Ваша квартира, а до української землі Вам зась;).
    Так цих претендентів на майно вже нема, а татари живі живьохонькі і вимагають повернення незаконо відчуженого в них майна і землі...Доведеться ж повертати, хочеться цього Вам чи ні;).

• Подобається Подобається x 4
  5. kym

kym Well-Known Member

Ви читаєте історію написану у кремлі..... а це не історія а бульварний роман.
    Древній київ був головним містом Київської русі.... Сучасний київ столиця України - хто є прямим потомком древніх русинів - українці. 800 років тому вигнали одного князя з києва він втік на північтам перемішався з чудью мордвою татарами і ще не відомо з ким і заснував головне місто Москву а народ назвав московитами... Сучасна москва столиця росіян - значить росіяни нащадки московитів - суміші словян і азіатів... от вам і вся історія

6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Моего отца в свое время отправили БАМ строить. Так что, моя земля-азиатская часть РФ?о_О Продать можно?

---------- Додано в 00:17 ---------- Попередній допис був написаний в 00:14 ----------

7. Yarema

:good::clapping:

• Подобається Подобається x 1
  8. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Знову цей дурацький міф про страшних бандерівців, що ненавидять всіх росіян. Немає в нас ніякої ненависті до Вас, навіть незважаючи на те, що ви нас хочете палкою вигнати. Незнаю де Ви живете в Криму, але якщо не знаєте, то спитайте хоч в тих людей, до кого в сезон приїжджають на відпочинок із заходу України, чи хочуть вони нас гнати.

• Подобається Подобається x 6
  9. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Рад за вас. В Москве всё ж с женщинами получше будет, так что я пас. :)

---------- Додано в 01:05 ---------- Попередній допис був написаний в 01:04 ----------

Есть много людей, что считает, что ваша земля - не ваша... но я думаю, что вам их мысли как дверцы к заднице :) Провести аналогию сможете? ;)

10. Yarema

Бо я знаю, що моя земля - українська, а все, що належить Росії, залишилось їй...А ось Крим не є ні російським, ні українським, бо він повинен належати кримським татарам, тому що це їхня земля і іншої вони не мають...І так буде!;)

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Сталін пробував - в гробу лежить. (сотні москалів теж). Ви ще хочете спробувати?:scratch_one-s_head:

Головне, що ви зрозуміли...

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:48 ----------

То ви вже самі собі відповідаєте?

Добре що не відповідаєте, якщо відповісти нема чим...

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:50 ----------

Верным путем идете, товарищ!

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

Невже самого Петра І ?

12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Вопрос лишь в том какова её площадь. И речь не только о России - соседей у вас хватает. :pardon:

У татар есть целый Татарстан. А в Крыму жило очень много народов как вам уже напоминали и татары там не первые, далеко не первые и жили они там не одни. Но в части того, что он не украинский - рад слышать, что вы хотя бы это уже осознаёте.

13. Dars

Dars Well-Known Member

а хто ти такий, щоб землі України розбазарювати?

14. biruk

biruk Well-Known Member

Уважаемый, дайте мне ссылку на авторитетный документ, где упоминается слово "украинцы". Нет таких документов. На этой земле жили русичи, руськие, русины, малоросы ( как Вам будет угодно). Но ни когда не жили украинцы. А часть этого народа, который жил на окраине, стали называть - "окраинцами". Но и это к вам не имеет ни какого отношения. Вы столько времени жили отдельно от нас, что давно стали другим народом. И к Киевской Руси и Киеву вы имеете такое же отношение, как румыны к Римской империи. Только теоретически.

---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:32 ----------

Учёные доказали, что человечество зародилось в Африке. А потом стало переселятся на другие континенты. Так может Вам считать, что Ваша родина - Африка? Там Вы будете - коренным. Это я к тому, что если нечего сказать, то лучше промолчать, чем нести всякую чушь про БАМ.

---------- Додано в 09:18 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ----------

Что то у вас у всех (националистов) с историей слабовато. Когда это Сталин вас спровадить хотел? Он, наоборот, по глупости своей вас к нам присоединил (или оккупировал - как вы говорите). Но если б он действительно хотел, то Вы бы, сейчас здесь на форуме не хорохорились. А скорей всего, даже, и не родились бы.

15. Blaberus

16. Yarema

У Вас нема навіть знань про те, що кримські татари і казанські є два різні народи, що говорять на двох різних мовах тюркської гілки алтайської мовної сім'ї:)))...
    А хто розбазарює українські землі? Я ж не закликаю до насильного розчленування держави Україна. Я вважаю, що прийде час і Україна сама добровільно надасть кримським татарам незалежність, коли для цього визріють передумови...І, з моєї точки зору, це буде мудрий і далекоглядний крок, бо таких речей не забувають...Я є прихильник права націй на самовизначення і, навіть, якби росіяни не мали власної держави, то я виступав би за надання їм незалежності...Але справа в тому, що вони мають просто величезну власну державу, але їм її не достатньо, вони постійно мріють про загарбання ще сусідських земель...Що поробиш, то голос крові їхніх жадібних до чужого предків, про яких самі росіяни влучно сказали: "Глаза - завідющі, рукі - загрєбущі";)...

17. Blaberus

А у евреев есть Еврейская автономная область!;)

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Правильно! Я теж за надання незалежності кримським татарам! І не тільки татарам. Я за незалежність Косово, Північного Кіпру, Придністров'я, Ічкерії, Абхазії, Північної і Південної Осетії...

19. Yarema

Дозвольте дещо з Вами не погодитись. Незалежність Косово то є нонсенс, бо албанці вже давно самовизначились і мають власну суверенну державу - Республіку Албанію. Те ж саме стосується і турків-кіпріотів, і росіян Придністров'я...Щодо незалежності Абхазії, Осетії, Ічкерії, то ці народи безперечно мають право на самовизначення, але її надання повинно супроводжуватись гарантіями демократичного устрою цих майбутніх країн і забезпеченням громадянських і майнових прав всіх їхніх громадян некорінної національності...Тому цей процес потрібно передати ООН, з введеням спостерігачів і оонівських поліцейських, які будуть допомагати в формуванні державних органів, проведенні виборів тощо...Але насамперед необхідно повернути всіх біженців, що захотять повернутись і повернути чи відшкодувати їм майно...Всіх тих, кого будуть звинувачувати сторони конфліктів необхідно передати до Гаагського трибуналу, з метою встановлення їхньої вини і справедливого незалежного суду...Що стосується Осетії, то вона повинна або отримати незалежність цілком (і Північна, і Південна), або повернути статус кво, що існував до 2008 року, і передати проблеми врегулювання грузино-осетинського конфлікту незаангажованим міжнародним силам.

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)