Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

За старої Овстрії-небожки.

2. Полковник

Полковник миється в бані

Нет, шановный, у вас правовое государство.
    Есть Закон Украины и его надо исполнять.
    Или обжаловать, но законными методами.

• Подобається Подобається x 2
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Є закон який зобов"язує всіх громадян 9 травня святкувати виключно під червоними прапорами? Нє? От і не починайте за закони говорити.

4. Монархист

Монархист Well-Known Member

ну сейчас тоже можно не напрягаясь найти массу недовольных современным режимом и положением вещей (начиная с момента развала СССР) и что выходит из этого? на западе тоже многие недовольны теми или другими моментами свободного общества. огульность по отношению к прошлому именно та причина почему человечество не учится на ошибках а только повторяет их.

• Подобається Подобається x 3
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Почему обязывает?
    Он разрешает.
    Для Львова это не закон?

• Подобається Подобається x 1
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну то приїзджайте до Львова, святкуйте, зав"яжіть на плечах стяг з серпом і молотом і гуляйте центром. Хто вам шо зробить))) Ще й може по російський каналам покажуть що "не побоялся и приехал в бандеровское логово русский человек"

• Подобається Подобається x 4
  7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Де!?о_О Ну, Вам з Москви напевно видніше, ніж нам тут;).

8. Полковник

Полковник миється в бані

Я не знаю, что Вы там видете, читали-ли Конституцию Украины.
    Я в Москве читал.
    В ВАШЕЙ Конституции закреплены положения, определяюшие суть правового государства:

1. Верховенство закона во всех сферах жизни общества.
    2. Деятельность органов правового государства базируется на принципе
    разделения властей на законодательную, исполнительную и судебную.
    3. Взаимная ответственность личности и государства.
    4. Реальность прав и свобод гражданина, их правовая и социальная
    защищенность.
    5. Политический и идеологический плюрализм, заключающийся в свободном
    функционировании различных партий, организаций, объединений, действующих в
    рамках конституции, наличии различных идеологических концепций, течений,
    взглядов.
    6. Стабильность законности и правопорядка в обществе.

А уж как ВЫ это реализовываете - вопрос не к москалю.

• Подобається Подобається x 4
  9. Монархист

вот эти кляти москали и тут от ответственности уходят :haha:

---------- Додано в 10:02 ---------- Попередній допис був написаний в 09:55 ----------

кстати вот забыл спросить а почему от такой хорошей жизни в Польше при первом удобном случае поляков так массово резать начали? И во Львове украинцы до прихода сов власти были числом меньше чем даже евреи? Или это как всегда отряды НКВД во всём виноваты? Или всё проще: там хорошо где нас нет?

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Поки Віссаріонович з Адольфовичом спільні паради не робили, то за Польщі, з усіма її пацифікаціями та полонізаціями жилося краще ніж за совка. В мого діда навіть була Tatra, поки в 1941 її комісари не забрали.
    Чого поляків різали? Ну певно за порушення умов Паризької конференції, де на ЗУ повинна була бути повноправна автономія. А те що Львів був не зовсім український...
    Ну в останні роки Австрії, він і не зовсім польський був, але в 1919 всіх німаків попросили на вихід, відповідно в 1945 так само попросили поляків
    Такі вже реалії 20 століття

11. Монархист

как я понял главное в подчёркнутом это именно "Tatra" ... это многое объясняет.
    кстати военизированные организации создавались ещё за долго до войны и акты терроризма кажется тоже были. да и вырезали не войсковые соединения а соседей которые наверное об этой конвенции и слыхом не слыхивали

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Так. Незважаючи на все була можливість достойно жити.
    В СССР ні (хіба що десь так починаючи від 70-х)

13. Монархист

а что вы хотели когда вся европейская часть СССР была уничтожена в индустриальном и коммуникационном секторе. а потери среди мирного и трудоспособного населения просто катастрофически. вы не забывайте что из 28 миллионов (или 26) военные потери составили только 6 миллионов. восстановить промышленность обучить новых специалистов это вам не пальцем щёлкнуть. только при Хрущёве благодаря "хрущёвкам" (как по мне конура) появилась возможность переселять людей из землянок и подвалов оставшихся после городов.
    я сам не в восторге от сов власти но не надо сваливать на неё всё что только возможно.
    а парад ... поляки завили что будут сбивать самолёты в которых СССР готов был перебросить войска в Чехословакию, а англичане с их мирным договором ... в данном случае парад это не более чем условия начала 20го века ;)

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну повоєнний срср і довоєнну Польшу може й некорректно порівнювати, все таки війна дуже багато чого змінила.
    Але Польша 20-30х і СРСР 20-30х це як небо і земля.
    І тому не дивуйтеся що багато хто тут так не сприймає СРСР і символіку тих часів.
    Якби Пілсудський не порушив домовленостей, і була б автономія, то починаючи з 1939 поляки з західноукраїнцями плечем до плеча воювали і проти СРСР і проти Рейху. Бо міжвоєнна Польща це була правова держава, причому навіть зараз, 80 років по тому нам в дечому дуже далеко до неї.

15. Bambook

Bambook Persona non grata

Народ, скільки можна вже жити тим 20-им століттям?
    Ну не в історії ж річ. Люди, які вшановують тих, хто воював, йдуть на могили, йдуть до памятників, а не йдуть на марші.
    Мета тих, хто проводить марші - не в історії, а в 21 столітті. Історична дискусія в цій темі нікуди не веде.

16. vseprav

vseprav Well-Known Member

разом з радянськими визволитилями прийшла й окупаційна влада, для західної України це такі самі окупанти як і фашисти

17. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

:good:
    Скажу від себе...З дитинства в мені сидить якесь світле розуміння того чудного часу 30-х (кращого від нинішнього),де я з моїми батьками,дідусями галичанами,а тато русинського походження,мама польського...і простий та зрозумілий християнській душі нарід навколо.
    І так це засіло міцно з дитинства,що я повинен був народитись на якихось років 20-30 раніше та жити в той час,в тому ж самому місці,де я і живу нині...в Галичині aлe в 30-х роках - в найкращому часі нашої місцевої історії (як на мене!)! Це так органічно вплілося в мою натуру і до-сих пір сидить ві-мні,не дивлячись на те,що за вікном 2011-й!
    Можливо я й не правий...і народився у правильний час,але...те що я сказав,таки вперто сидить ві мні!
    Цей час селянського середовища 30-х в передвоєнній Польщі був добріший від нинішнього,як на мене!
    Де люди до церкви,костелу ходили і любили та поважали Бога!
    2-а Світова війна,а чи то як її називають ще Вєлікая Отєчествєнная поламала варварською агресією Все,що було досягнуто на той час галицькою популяцією в сфері гуманізму і т.н.демократії...І так,що донині ніц не востановлено до попереднього рівня!
    :hi:

Останнє редагування: 24 бер 2011
  18. Dars

Dars Well-Known Member

ага. Так це вам не подобається що львівщина була приєднана до України?

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Львівщина було приєднана не до України а до УРСР
    вловлюєте різницю?

20. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Греко-католицька церква була заборонена...З трудом востановлена.
    Маємо надію,що нині починається повне відродження ЇЇ діяльності!

http://risu.org.ua/ua/index/all_news/catholics/ugcc/41420/

В УГКЦ чекають на рішення Папи!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)