Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А це дивлячись, яка колонна.

• Подобається Подобається x 3
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Якщо не буде фашистської червоної свастики, то думаю теж - ні.

Так - комуністичну свастику треба заборонити. :)))

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:52 ----------

Ласкаво просимо.

Як візьмете червоні шмати з собою - прихопіть і німецькі каси...

• Подобається Подобається x 2
  3. чтобы
    , не?

• Подобається Подобається x 1
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Не треба нікого забороняти. Є свобода зібрань. Надається міліційна охорона. Порушили закон - скрутили, висунули звинувачення, до суду. Не порушують закон - хай собі ходять.
    Я особисто подумую, чи не зробити 9 травня знижки спеціально для учасників маршу. Хай приходять, ми їх задешево підпоїмо, а по ходу навчимо співати "Ой у лузі червона калина" і "Лента за лентою" :)

• Подобається Подобається x 5
  5. vseprav

vseprav Well-Known Member

можна ше роздавати безкоштовно гречку, тоді в цей день жоден комуніст пенсіонер на марш не прийде

6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

По поводу триколора согласен. А вот флаг СССР или флаги фронтов? Побеждали под этими флагами, а не под триколором и жовто-блакытным.

• Подобається Подобається x 4
  7. kjk

kjk Дуже важлива персона

Під прапорами СССР чи фронтів можна і в себе вдома маршувати
    Раз приїхали у Львів то треба врахувати місцеву специфіку, і тому краще без радянських.

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

У нашому місті в минулому році святкували День Перемоги. Були прапори підрозділів, які місто визволяли (не оригінали, звісно) і прапори СССР. Так забажали ветерани. Ні в кого не повернувся язик заборонити. А мітинг був на пл. Леніна під пам"ятником Леніну. Це їхнє життя, молодість, спогади, загиблі друзі. Чому ветерани УПА можуть пройти по Києву під своїми прапорами, а ветерани ЧА у Львові під своїми прапорами - ні? А потім кажемо про примирення, про одну державу, одну історію, один народ кінець кінцем. Сумно, панове.

• Подобається Подобається x 5
  9. Dars

Dars Well-Known Member

:))) деякі не можуть пробачити, що вони в Україні жиють, а не в Польщі, в Євросоюзі. Звідти йде люта ненависть до всього радянського.
    Тобто по всій Україні можна з червоними прапорами святкувати День Перемоги, а у Львові не можна. Бо ми сі образити можемо. :pardon:
    Отакі от прояви хуторянства і розколюють державу.

• Подобається Подобається x 6
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Чого ненависть? В мене дід воював від 41 до штурму Кенігсберга, де його поранили. Просто 9 травня я хотів би бачити парад українських вйськ з українськими прапорами, а не радянськими. Чи в нас монополія, що тільки з червони прапором можна святкувати Перемогу, а з українським ніяк?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це в Одесі може бути кров, у Львові ні. Саме ціакаве що львів'янка не додумалось таку тему створити, вони про торти перетирають.

12. Dars

Dars Well-Known Member

то чи не логічним було би надати можливість вашому дідові обирати, під яким прапором ЙОМУ святкувати те чи інше свято, в тому чи іншому місті?

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Мій дід, поки був живий ніколи нічого приємного про червоні прапори не говорив

14. Dars

Dars Well-Known Member

а.... то він за німців був?

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та нє, за червоних)

16. iso

iso Well-Known Member

І Степанич правий, і Дарс правий. Лиш чому в них не виникає логічне питання-чому ветерани УПА не зрівняні в правах з ветеранами ЧА

• Подобається Подобається x 6
  17. Dars

Dars Well-Known Member

Я і сам дивуюсь, ЯК настільки бездарна влада знайшла в собі мудрість не рівняти лузерів і переможців.

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Не було б цих лузерів, не було б лузерів з УНР та ЗУНР, то ви б зараз мешкали в южном федеральном округе і говорили на общепонятном

19. Монархист

Монархист Well-Known Member

а можно узнать что плохого он рассказывал про красные знамёна? может он ещё про петлицы или портупею командира рассказывал?

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це я умовно сказав. Мав на увазі радянську владу. Особливо контрасти життя за Польщі і в повоєнному СРСР

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)