Російський марш у Львові.

Discussion in 'Політика і політики' started by Filosof, Mar 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

• Подобається Подобається x 7
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news/2011/02/110209_hungary_ukr_oh.shtml

Данных о выдаче паспортов России в Крыму - не имею. Только заявления политиков - совершенно бездоказательные. Зато есть вот что -

http://www.radiosvoboda.org/content/article/1199620.html

Как видите - тенденция прямо обратная - получают как раз паспорта Украины... :)
    Да и подтвержденных фактов получения паспортов Украины - всего 1,5 тысячи. :)

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ух мадяри підступні
    хоча цікаво чого вони цим добиваются, в самих безробітних багато.

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Так отож... Якщо ви думаєте, що депутати Європарламенту брешуть набагато менше, ніж наші чи російські - є в мене підозра, що ви помиляєтеся :)
    Думаю, всім зрозуміло, що офіс депутата Європарламенту не вповноважений видавати паспорти :)))
    Математика взагалі ніколи не була моїм коником, але моїх знань достатньо, щоб зрозуміти: рівняння, в якому лише невідомі, не може мати розв'язку...

• Подобається Подобається x 1
  5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Нє - розпочати війну і здатися Європі...
    Поки не пізно.

6. RHom

RHom Well-Known Member

Ну я б не став сильно довіряти подібним заявам. Головна фішка в тому, що ніхто не хоче тим займатися - надто піклуються про "добросусідські" взаємини з Росією. Не дай Боже що сказати проти. Якщо при попередній владі не надто тим переймалися, то від нинішньої й поготів не варто сподіватись особливих рухів в даному напрямку. Максимум - імітація того дійства. Тим більше, що російська сторона зовсім не спішить допомагати в тому Україні. Рік чи два тому було звернення до російського МЗС про співпрацю в даній сфері, але отримали дулю з маком.

• Подобається Подобається x 2
  7. Дальневосточник

8. Savur

Savur Member

Даже когда москалей 100 то 10 дагов и чеченов их имеют как хотят. Это еще со времен СССР так повелось, еще в армии союза кавказцы строили "славян", ну а слово украинец в армии СССР не было, было слово "хохол" и оно были синонимом слова "чмо".

Такова правда, надеюсь ни кого не обидел. Ведь форум галицкий, и хохлы не бандеровцы.

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

А ви ким будете? Бандерою хохлом москалем чи може з Кавказу?

• Подобається Подобається x 2
  10. Savur

Savur Member

Живу в Кременчуге :pardon:
    Просто факты про способность к самоорганизации украинцев в условиях дедовщины советской армии привел.

И вообще на ситуацию с народным самосознанием в Украине у меня свой взгляд. не похожий на распространенные точки зрения.

11. Дальневосточник

• Подобається Подобається x 7
  12. Savur

Savur Member

Я не служил и не писал что служил. Корчинский описывает как он пытался организовать славян против дагов. И как он об этом пожалел. как его предали трусливые славяне.

13. Дальневосточник

• Подобається Подобається x 4
  14. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Та шо Вы такое гаварите??? Дальневосточник Вам хорошо ответил.

• Подобається Подобається x 3
  15. Savur

Savur Member

Где ответ? От того что он был сержантом не меняется ситуация с отношением к "славянам" и способностью их к самоорганизации. Почитайте его и потом скажите в чем он врал, а то утверждать что он врал с моих слов о его книге - это не то что не достойный ответ, это просто эпический бред.

16. Дальневосточник

17. Чупага

Чупага Well-Known Member

Знайомі хохли після півроку трефно опускали гяурів співкамерників ,тьху гоїв товаришів по службі, честі їм це серед цивільних фраєрiв не додало.
    Щоб таке" розумне "писати в цю тему.:dntknw:
    .

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Він є і буде Чмом :haha:

19. Savur

Savur Member

С таким неадекватным истеричкой даже перегавкиваться не буду.

---------- Додано в 17:09 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

Ну вот он русский менталитет "не читал, но осуждаю", поверхностное мышление и зазнайство. Книгу ту я найти не смог, наверно удалил за ненужностью. Но не думаю что Корчинский, человек прошедший не одну войну, писал бы примитивную ложь.

Вы еще скажите что хохлов в СССР уважали и сейчас уважают о_О

20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

В той час коли я служив, ходила така поговірка: "Одесса - Мать, Ростов - Отец, кто тронет Львов, тому п****ц". Поважали "бандеровцов", і навіть трохи боялись.

• Подобається Подобається x 3
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)