Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  2. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Ніколи не надійся,що прийшовши з мечем в чужий край від нього і загинеш,бо...можеш бути і повішеним,по вироку трибуналу!Так сконструйоване життя!(с)

• Подобається Подобається x 5
  3. ГРАНД

17.03.2011
    Сміттєзвалище в Одеському парку слави. Відео

Поки міліція збивається з ніг та шукає дівчат із "Братства св. Луки", які посмажили яєчню на "Вічному вогні" в Києві, Одеський парк слави спокійно перетворився на сміттєзвалище (форма набула змісту).
    Незважаючи на те, що Одесою керують справжні фанати культу Перемоги Колими над Бухенвальдом, міська влада спокійно ігнорує такий прикрий факт.

Виявляється, бомжам можна, а політичним активістам – ні.

Відео репортаж Одеської місцевої телекомпанії тут: http://www.bratstvo.info/bratstvo-text-23443.html

• Подобається Подобається x 7
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Ну, ну, не нервничайте так. Израиль сам выбирает, кому нравиться, а кому нет. Вы здесь не причём... Что до Ваших возражений, то как говаривал Жванецкий:"Ответы на наши вопросы можете не писать - они нам заранее известны..."
    А вот Шимону Бриману, вряд ли. Так что, вот Вам возможность изложить ему свою точку зрения + то, что Вы о нём думаете... brimansh@hotmail.com

• Подобається Подобається x 4
  5. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 1
  6. ГРАНД

Глобалізація по московськи.;):)

7. - вот цитирует человек слова не думая и не понимает, что позорит (позор тут сомнительный, но цель автора сомнений не вызывает) конкретную землю вместе со всем её населением, ту, которая была оккупирована с 41-го по 43-й включительно. И не задумывается, что это была за земля. И как теперь называется...

8. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

9. Vasia Panfilova

Vasia Panfilova Active Member

Давай, давай, а ми поглянемо новини - "Як черговий раз облажалісь українські націоналісти"))

---------- Додано в 15:52 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

Поганіть пам'ятники не можна нікому, це дрібна помста виродків різних мастей.Що за радість в розбиванні надгробків?Может я чого те не розумію?

---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:52 ----------

"...Петя,научи плохому!...":)))...(выдержка из Ералаша)

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

А церкви руйнувати правильно?
    Може я чогось не розумію?
    А чистки і репресії робити правильно?
    А робити голод правильно?
    А робити спільні паради з Гітлером правильно?

• Подобається Подобається x 8
  11. Vasia Panfilova

Vasia Panfilova Active Member

Израиль то страна демократическая...только пишет вам оттуда львовский заробитчанин.Потому и стиль сохранен и орфография с пунктуацией.:)))
    Не понаслышке знакома с израильтянами,он явно не одесский еврей.))

---------- Додано в 16:07 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Так означає це помста за зруйновані церкви?...прикол)

---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

Репресії, голод і таке інше...може хватіт вважатися і воювати око за око?Каждому знайдеться що предьявіть.

• Подобається Подобається x 2
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Це не помста та не прикол.
    Це зневага до червоної зірки та червоної шмати, під якими ділили Польшу, під якими робили злочини проти людства!
    Приберіть символи червоного фашизму і я сам квіти покладу до пам'ятника...

13. Yurko NOTOCO

http://zaxid.net/article/49512/
    Може i я чогось не розумію?

Може я i цього не розумію?

Може i тyт я знову чогось не розумію?

Може i я взагалі нічого не розумію?

Останнє редагування: 17 бер 2011
    • Подобається Подобається x 6
  14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Ні, крові не треба. Це нерозумно і негігієнічно. Ніякого насильства-вони на це розраховують. З іншого боку провокаторів не слід ігнорувати.

Якшо львівській міській владі не вдасться відмазатись від цього шабашу, над учасниками маршу можно пожартувати.
    Вони, напевне, навішають на себе лінточок, які я називаю "Би-лайн". Є можливість з них познущатися, водночас роблячі вигляд що це поклик до їх совісті, спроба її пробудити.
    На маршруті цього маршу можно вивісити бігборди такого зразку:
    2c86f3ee4ec7.jpg
    Georgievskaya-lentochka-bydlo.jpg
    А ще краще такого:
    x_cd97b27a.jpg
    І нехай хто небуть скаже, що це не вшанування ветеранів так званої Великої Вітчізняної війни!:)))

• Подобається Подобається x 6
  15. Yurko NOTOCO

:good:
    Невже вoни хочyть , щоб ми оце зрозуміли???

і це...

а також це...

і вкінці кінців Чорнобиль з оцим...

бо вони вміють воювати і перемагати ,бо землі їм зaмало!

---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 17:56 ----------

Я як ніколи вірю нині в Розумне,Вірне і Врівноважене рішення нинішньої Львівської Ради по цім питанні з врахуванням всіх аспектів безпеки всього того,що завойовано Нами!
    Безпека в першу чергу!
    Щоб не виникало більше в Нас питань на зразок: Нація в безпеці!
    Та і щоб не було різних фальсифікацій наших національних ідеалів і бажань!

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Виродки різних мастей це ті хто при владі були 1919-наш час
    А ті хто вчинили таке з пам"ятником просто рагулі. Слава Богу що в більш скрутні часи таких рагулів було менше, ато замість Просвіт, Січей та Соколів мали б розбитий пам"ятник Міцкевичу.
    Хоча я вважаю що це навмисна провокація провладних сил на фоні їх невдалої економічної та соціальної політики

17. Defender

Defender Well-Known Member

Гертруда (герой труда);) Фаріон школярам: головний заповіт Шевченка - вражою злою кров’ю волю окропити

Сьогодні під час відвідин святкування Шевченківських днів у середній школі №91 Львова депутат Львівської облради Ірина Фаріон нагадала дітям головну цитату шевченківського заповіту. «Саме тут твориться нація. Дуже важливо, щоб у цьому залі до кінця прозвучав Шевченків заповіт, бо найважливіше з Шевченківського заповіту – це «і вражою злою кров’ю волю окропіте». Не забудьмо цього імперативу великого Шевченка. І вражою злою кров’ю волю окропіте», - наголосила Фаріон.

Як пояснила представниця ВО «Свободи», однією з причин її візиту до СШ №91 стало бажання нагородити школярок-авторів плакату, який нещодавно брав участь у виставці плакатів про мову у приміщенні Львівської обласної ради. Своє особливе захоплення Ірина Фаріон висловила через «геніальну сентенцію» - «Якщо ти українець, тобі потрібна українська мова. Якщо ні – їдь додому». Зал зустрів цю фразу оплесками.

«Цим гаслом вони можуть змагатися з геніальним німецьким філософом Гайдеґером, який казав, що мова – це дім народного буття», - зазначила Фаріон.

Одній із авторок плакату «свободівка» подарувала свою лекцію «Степан Бандера: практик, теоретик, містик націоналістичного руху». Фаріон наголосила на тому, що 1933 року Степан Бандера ініціював у школах акцію проти полонізації.

«Тепер ми маємо інше завдання – врятувати душі українських дітей від страшного зросійщення.

Коли ти будеш читати цю лекцію або, можливо, слухати диск, я думаю, ти ставатимеш сильніша, і Бандера приходитиме у твій світ як родич, як батько, як брат, як щось надзвичайно рідне і невіддільне», - звернулася Фаріон до однієї із школярок.

Окрім того, представниця ВО «Свобода» подарувала школі декілька книжок для наймолодших школярів, зазначаючи, що Степан Бандера розумів, що все починається з найменших дітей. Водночас вона висловила жаль, що не змогла подарувати школі книжку Василя Шкляра «Чорний Ворон», за яку він, за її словами, здобув Шевченківську премію, також побіцяла, що у квітні Шкляр особисто завітає до Львова.

Нагадаємо, 19 лютого 2010 року львівський мовознавець Ірина Фаріон діткам старшої групи львівського дитячо-навчального закладу №67 пояснювала про культуру української мови та про те, як правильно звертатися один до одного, і чому неправильно говорити «Міша», «Наташа», «Альона».
    ------------------------------------------------
    Очень удачный проект эта дама - любого здравомыслящего напугать сможет, даже очень далёкого от политики.
    Вообще то интересно изучать таких вот одиозусов - это ж как её колбасило когда в пионеры принимали... комсомольцы...
    Тут такая сублимация мозга, что мамонты позавидуют живучести

18. iso

iso Well-Known Member

Так в цьому і проблема. З одного боку "маршовики" розраховують на скандал. З іншого - Свобода не пропустить, щоб не пропіаритися. (Якщо це лише піар?) Наслідки легко прогнозуються

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Та ніхто нікуди не поїде)))
    Не той там менталітет, максимум що вони можуть це посмердіти інтернетом

20. Yurko NOTOCO

Тараса Шевченка не слід трактувати чужинцям по-своєму,по-різному,не по-українськи,як і Ту Нашу Боротьбу за Незалежність і Волю Українського народу!

[​IMG][​IMG]

І Ворогом українців вважається Той,хто несе Народу,Розруху,Війни,Біль,Голодомори...
    І як в Японії...якщо виясниться ,що хтось та причастний (окрім природи!) до нинішньої катастрофи,наподобі Чорнобильської,то...то цей хтось і стане ворогом Нації.
    Вони такі,a можливо й розумніші ніж я вважаю,маючи на увазі Хірісиму й Нагасаки!

Останнє редагування: 17 бер 2011
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)