Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Пропоную провести його в Берліні....;)

• Подобається Подобається x 4
  2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

То і маршируйте в Берліні. Або в Римі, як що в Берліні боязно. чого саме до Львова пертись?

• Подобається Подобається x 5
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Нет - другой парад....

• Подобається Подобається x 1
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так то ви перемогу над УПА святкувати будете?.....так її 9 травня не перемогли ;)

• Подобається Подобається x 3
  5. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Так,парад Побєди логічний у переможеному Берліні(якщо це так!),а не десь в Варшаві,Празі,Львові...
    А на покладання квітів на цвинтарі дозволу не треба питати!
    Ну хіба що візу,до ЄС...і по-моєму до України також.Чи ні?Можливо помиляюсь,але на візу дозвіл всі країни дадуть!Незнаю як з пeрeвозкoю сталінської,енкаведистської символіки та зброї,як атрибутiв шоу.
    Здається були прийняті заборони цієї символіки(як і нацистської) ,в Європі і в Україні.

• Подобається Подобається x 2
  6. ГРАНД

Послухайте шановний. Ви ж двуликий Янус. В темі "Чи потрібно Україні розділитись" Ви проголосували в пункті "Ні , ні в якому разі". Але наче маніяк
    Відддстоююте у всих інших темах саме варант "Так і негайно". Як що Ви ворожо налаштовані. Ви вже зорієнтуйтесь зі своїм роздвоєнням особи, а потім вже вступайте в суперечки. Я наприклад не приємлю все савєцьке з 9 мая включно, і вважаю красну армію стадом баранів яке без загород загонів за спиною воювати не вміли і не хотіли. І в формулі "не за страх , а за совість" , саме "за страх" воювала красна армія. Але злочини коїла на "асвабаждьонних" треиторіях на совість.Тому я голосував за варіант "так і негайно". А з Вам не все ясно. З Вами неможливо дискутувати, тому що Вас двоє в одній особі. І вони ці двоє суперечать один одному.

7. Дальневосточник

Во-первых - хотите обсуждать мою скромную персону - откройте ветку. Хотя личностные наезды - запрещены правилами форума.
    Во-вторых - ничего "двойственного" у меня - нет. Я считаю, что любые "ультрас" разделяют страну. Витренковцы. коммунисты, националисты. свободовцы - и прочая шушара делает все. чтобы намутить - и потом в этой мути ловить свою "рыбку".
    Ну - и в-третьих - простыми для понимания всегда остаются одноклеточные. С ними - все ясно. :)

8. moskal

moskal Active Member

9 мая день победы над фашизмом ?

9. ГРАНД

А 8 травня дєнь побєди кого над ким?

10. Дальневосточник

11. ГРАНД

-Ви не достойні окремої гілки. Хіба що на дереві.;)
    -Тобто Ви вважаєте цілий регіон України ультрас лише за те що віддають шану героям що боролись за Україну. Пісень про тих вояків складено величезна кількість саме народних, на відміну від "асвабадітєлєй" про яких пісні складали лише купка профі композиторів і то під дулом пістолета. То Ви пів України вважаєте ультрас? То хто ж тоді Ви, співак цілої машини геноциду власного ж народу. Ви і є ультрас. Звичайний совковий ультрас з московським червоним відтінком.
    -Значить Ви таки двуликий?

12. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Более актуально "русский с китайцем братья навек..."(с)

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

А хіба обовязково бути союзником Гітлера для цього?........Один ворог воював з іншим...один другого переміг...шо святкувати то?

---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:04 ----------

То ви нас чогось вперто записуєте в союзники гітлера, а себе союзником сталіна і нквд чомусь вперто не вважаєте ....

• Подобається Подобається x 4
  14. moskal

moskal Active Member

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Я створив о_О....ні я ні мій батько ні мої діди її не творили)))....мій дід воював в УПА і німців за союзників не вважав......хоча комуністів не любив значно більше ніж німців..

16. moskal

moskal Active Member

УПА - признаю и уважаю!!!:drinks: СС-нет!

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

СС просто заблудші овечки...які блудили не довго)....кого вовки схавали...а хтось втік в ліс і сам вовком став ;)

18. Дальневосточник

ТАк бы и было - если бы не связались с одним из... :)
    Причем - связались еще до 22 июня (задолго). Причем связались со спецслужбами этого одного из... Впрочем - вы и сами - в курсе... :)

Я - никого не записываю в союзники - сами записались. нквд - говорите? Интересно - а чего это в Белоруссии батальон шухевича воевал с местными партизанами? Чем - не нквд? ;)
    Может - и берии теперь - как шухевичу - памятник поставим?
    да и вообще - я считаю сталина - людоедом. Но, к сожалению, это история моей страны. И когда враг пришел на нашу землю - не важно, кто правитель. Напомню - Тузлу. Было - при Кучме. Что - все теперь автоматически считаются его апологетами-кучмистами (более того - премьером тогда бы профФесор!)??? Надеюсь - понятно, что нельзя ставить защиту своей земли в зависимость от правителя...

• Подобається Подобається x 6
  19. Hyligan

Hyligan Іронічний

Справді?....а хто з ним не зв'язувався?....хіба мабуть поляки.......кого ше назвете?

20. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

+100 !!! Коротко и предельно точно!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)