Російський марш у Львові.

Discussion in 'Політика і політики' started by Filosof, Mar 3, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ви вважаєте, що вони їх не проробляють? Думаю, що мої думки ще дуже помірковані в порівнянні з тим, що вариться на таємній російській кухні:sad:...
    Та Вам хоч сци в очі, Ви з Бандерою боротись будете...Немов не було Тузли, 8.08.2008, затулінсько-лужковських провокацій...А раніше провокацій в Абхазії, Придністров'ї тощо...:diablo:

• Подобається Подобається x 5
  2. Sirko

Sirko Well-Known Member

Ну, про

мабуть, занадто, але

цілком.

3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А навіщо на це гроші витрачати, якщо не мати на меті якихось цілком реальних вигід?:sad: Ну навіщо?

---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

А ще мене турбує той факт, що чергова активність антиукраїнських організацій якось співпадає з стрімким зростанням цін на нафту...Просто напрошується паралель з 2008 роком...Буду дуже радий, якщо ця метушня обмежиться просто провокацією...:sad:

• Подобається Подобається x 3
  4. Sirko

Sirko Well-Known Member

Як на мене, це і є найбільше, на що Росія здатна - підживлювати проросійські настрої, аби контролювати Крим ідеологічно. Бо забрати його територіально не може - якби могла, то не забрала б? :)

Росія вже не про територіальне загарбання має думати, а дбати про "спасіння душ", бо щодалі більшає таких російськомовних українців, які себе з Росією майже не асоціюють, і мова вже не аргумент. Фактично, етнічні українці, хоч і зрусифіковані, успішно мутують в украинцев, але це знову не ті "русские", яких би хотілося. Ось і засилають сюди всіляке "единство" та іншу голоту :)))

• Подобається Подобається x 4
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє-а... З Бандерою не буду... Він вже більше пів-століття, як в "стране вечной охоты"...
    А от Вам хоч сци, хоч не сци... Все одно Ви будете казати, що то вітер зі сходу...
    Ідеологія лузерів, вічних невдах та лохів...

6. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

О-о-о,вони гроші задурно на вітер не викинуть...принаймі організатори шоу позапихають собі в кишені,ну і там,на "львівське пиво" для рекрутованих на Парад!

Львівське пиво всі люблять...і "побєдітєлі і побєждьонні"!

• Подобається Подобається x 1
  7. Sirko

Sirko Well-Known Member

Та ні, як то кажуть, хто раз обпікся, той на холодне дмухає. А про "вітер зі сходу", то Вам сам народ скаже:

• Подобається Подобається x 2
  8. Yurko NOTOCO

Або ...скільки Вовка не корми,а Левом все рівно не стане!
    :mocking:

Навіть спячим...до пори до часу!

Бо Ми у Львові Всі тут Леви...І Лев Зигмундович,і Лев Франкович,i вуйко Лев з Карпат також!

Last edited: Mar 13, 2011
  9. Vasia Panfilova

Vasia Panfilova Active Member

А ось і я - квіточок не потрібно)) Ну що тут у нас?Боротьба у розпалі?

10. Yurko NOTOCO

А я пішов "Під Вежу" пиво пити...А ви'си тут поговоріть! Я'си потім почитаю!:)))

11. VasMT

Ото мудро :)))
    Хоч і в піст...

12. Vasia Panfilova

Ну...так не интересно..я только настроилась..))

13. VasMT

А Вы просмотрите темы где чувак из Черкасс буффонирует... Обписатся можно ;).
    Правда откройте заранее форточку...

14. Vasia Panfilova

Киньте сцылку))

15. VasMT

16. Yurko NOTOCO

messeges from iPnone:
    Сиджу в барі...П'ю си пи-ево!Повічте пані же як ніц не знайшла, то най зачинить хворточку...бо дує!:)))

17. zenyk

zenyk Well-Known Member

а ше би було непогано нагадати недавні слова Путіна, який заявив, що Росія і без України перемогла б фашистів. Хай пам'ятають демонстранти, що даремно вони чи ті кому вони співчувають, старались "...за родіну, за сталіна..."...ніхто то тепер не пам'ятає і не визнає...

• Подобається Подобається x 5
  18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Навряд чи 9 травня 2011 чимось буде відрізнятися від 2010
    Якщо і буде якась русская акція, її заборонить суд, або вона буде швидкою і малочисельною десь поза центром, буде щось подібне на відзначення 7 листопада, коли, як правило, стоять троє пенсіонерів з червоним прапором і сотня міліціонерів

19. vseprav

vseprav Well-Known Member

а чому б ні, поїдемо і там влаштуєм марш українських націоналістів

20. - устройте "там" марш "Украина и Польша навеки вместе", будет ближе к теме ветки.

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)