Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Xм-м...для киян і усіх інших!
    Ваші одеські манери не троха,а таки добре відрізняються від наших галицьких...Я навіть бачу філозофськи так,по-хлопськи,же за таку стрімку,жіночу діяльність одесити навіть можуть Вам такий маленький глиняний пам'ятник зліпити і...поставити десь поруч Катерини!
    Не кривіть душей,коли подумаєте про себе,же Ви,одеситка та чимось-там гірша від Другої Катерини!
    Для більшості з нас це аксіома,коли ми читаємо подібне до-вашого писання!
    Розкрийте краще секрет,як Вам вдалося в Одесі та українську мову вивчити? Таке здужати можуть лише євреї Одеси!
    Бажаю вдач у пізнанні загадкового галицького Краю!;)
    P.S.А то що я в останній час дуже часто помиляюся...як в катренах так і в виборах президентів України,ну то правда!
    Можете-си так під ніс прошептати...Да-а-а,вуйко Юрко старіє начисто!
    Дочекайтеся його кончини і робіть ставку на Нових Галичан,во-о!
    Тіко я Вам повім так!То все Нове Галицьке таке саме...як і я старий!:)))
    Та ходіть,лазьте,Вася, по-Карпатах,по-Львові та й дивіться,придивляйтеся!
    Ще раз вдач!

Останнє редагування: 11 бер 2011
    • Подобається Подобається x 3
  2. Vasia Panfilova

Vasia Panfilova Active Member

Мова - знову таки таємниця, жіноча, маленька.Місто багатонаціональне, тут не лише українське та російське знають:good:.)))Пам'ятника собі не чекаю і не хочу, хіба що хрест в самому кінці.А одеситки у більшості своїй зубасті, така особливість місцева.Зате красиві і за це їм багато що прощається.:girl_devil:
    А щодо помилок в пророцтвах - так те магнітні бурі.
    Поки мене Карпати влаштовують.Далі подивимося.Спасибі за побажання.:dancer:

---------- Додано в 23:53 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ----------

Ну що, хлопчики, пішла я спати і вам бажаю солодких снів.Не потрібно сліз, я завтра буду.Так скоро ви від мене не відбудетеся(поки я так думаю, що буде потім невідомо, може думатиму інакше):pardon:

• Подобається Подобається x 4
  3. Yurko NOTOCO

Останнє редагування: 12 бер 2011
    • Подобається Подобається x 3
  4. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А что тут понимать? Сталин умер, но дело его живёт.

• Подобається Подобається x 7
  5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

Як казав один мудрий українець єврейського походження, "Бог один, але шляхи до нього різні". Як на мене, шлях кожної людини до Бога - то взагалі приватне і аж ніяк не тема для дискусії...

---------- Додано в 11:32 ---------- Попередній допис був написаний в 11:30 ----------

Пане Юрку, і вам також скажу. Не діліть українців на сорти. Вистачає того, що це вже роблять політтехнологи з близького зарубіжжя. Будьте мудріші...

• Подобається Подобається x 10
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Правильно понимаете: Геббельс от Сталина недалеко ушёл...

• Подобається Подобається x 6
  8. Vasia Panfilova

Vasia Panfilova Active Member

Російський марш у Львові, як і Львівський в Одесі або в Криму те ж саме, що і арабський в Москві, а московський в Кабулі - прикольно, але тупо.Україна занадто велика для того, щоб в ній очолював єдиний дух.У різних кінцях - різні цінності, політичні я маю на увазі.Південний схід тяжіє до Росії.Захід до заходу.Можна довго товкти воду в ступі, але єдиний вихід в терпимості.Для вас СРСР або Росія кровожерний монстр, для нас Бандера незрозумілий і неприйнятний.І із цього приводу, на радість політикам ми повинні побитися?Я в цьому шоу брати участь не буду.))

• Подобається Подобається x 5
  9. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

За здравіє.
    За упокій.

• Подобається Подобається x 2
  10. Yurko NOTOCO

Во,во...І хто то так вміє закрутити,га-а?Ото-то...
    Та не буду,бо не хочу!Справа бамбукова!:)))

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:28 ----------

Бамбук в Україні не хоче рости.
    Не хоче?Ну то й не треба!
    Яка й галичанам у ньому нужда?
    Лиш в палках до лиж є потреба!
    Ю.Н.
    :)))

11. Metiz

Metiz Well-Known Member

який удар по Львівських сепаратистах, вони в Україні бути не хотіли, а тут ще Білорусь з Росією..:)))

12. Yurko NOTOCO

Це не так то просто бути мудрішим від Них(?!)
    А того політтехнолога пам'ятаєте?

Пане Бамбук! :)))...Hе тре ділити нарід на совків Партії регіонів,космополітів БЮТ,ну і націоналістів Партії "Свобода"...в такому разі.Як і ті ковбаси в СССР ...на "Докторську" з водою ,"Львівську" напів з крохмалом і "Дрогобицьку" з м'ясом всередині...
    Бо не будемо їсти!
    Нікотру!:scratch_one-s_head:
    Гранде,друже з Черкащини...Раджу,потерпи троха,поспоглядай ...і зобачиш сам,звідки гній суне,і якого сорту!
    :preved:

13. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

А дровишки вот откуда...
    http://smi2.ru/boroda_iz_kharkova/c542217/
    "Руссоеды" собираются провести во Львове марш

Так, что это даже не жители Львова. Это русские националисты из Симферополя. Однозначно провокация...:morning1:

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

И зачем симферопольцам проводить это во Львове? Почему именно во Львове? Почему не в Кривом Рогу, не в Сумах и не в Мукачево? :)

15. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Это провокация. Они хотят разборки.

16. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Вот реакция Львовских властей:
    http://www.bagnet.org/news/summaries/ukraine/2011-03-03/113479
    Во Львове не позволят провести «русский марш» 9 мая
    Вот результат.
    http://ru.tsn.ua/ukrayina/russkie-nacionalisty-otkazalis-provodit-marsh-vo-lvove.html
    Русские националисты Львова отказались от участия в проведении шествия 9 мая.

Ну, что поделаешь, некоторым до сих пор снится империя. Да и поковители есть наверху. При Ющенко (какой бы он там ни был) такое бы даже в голову не пришло. А сейчас решили проверить "на вшивость". А во Львове потому, что Львов для них это символ украинской независимости, которую они почему-то называют сепаратизмом. Хотя, если они имеют ввиду сепаратизм от России, то тогда они, конечно правы. Надеюсь, что по Львову они не пройдут. ¡No Pasarán!

17. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Щоб це не було, а права його проводити, цей марш, ніхто не має права обмежити.
    Я стопудово приїду позиркаю на цей цирк... :)))
    Цікаво, а львівське шапіто зі своїми дрессованими звірьками буде? ;)

18. bayard

bayard Дуже важлива персона

немного не так:)
    выступить 8 мая, и провести акцию в честь окончания Второй мировой и победы на фашизмом.

---------- Додано в 10:27 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

это шоб зацепило...адреналин у ребят льется из всех дырок....
    как же, вы понимаете, что это шествие будут показывать по всем ТВ каналам РФ и шественники будут выглядеть истинными героями: ведь они провели марш не где-нибудь а в клоаке фошиздов и свидомитствующих бандерлохов:mocking:

19. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Подивіться в календар - 9.05 це понеділок. Можливо буде кілька вихідних підряд. Дуже багато львів"ян не буде в місті. На той марш будуть дивитися, або для очікування провокацій, або випадкові перехожі.

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

:good:
    Главным активистам шествия Путин в Кремле вручит медаль "Героя России". :mocking:

• Подобається Подобається x 7
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)