Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. SAIGON

SAIGON Member

Ні, це столиця південного В'єтнаму. )))

• Подобається Подобається x 1
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну так и я сказала о том, как одесситы реагируют на радикала.
    Ключевое слово - одесситы.

3. Philosof

Philosof Well-Known Member

це провокація чистої води тільки не від влади, а від зацікавленних осіб

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я писав вже колись - в сучасному світі більш важлива культурна національність, тобто культуру якої країни пропагує людина - така її національність.

• Подобається Подобається x 4
  5. SAIGON

SAIGON Member

Ти че тупой, Потомок судді!?
    Я написав що мови різняться. Ти на западенщині був хоч раз, у глухих селах? Ти чув як там говорять українською і як на Сумщині чи в Полтавщині?

6. Philosof

Наприклад, українці в Канаді живуть по канадській мульти-національній культурі, проте вони вважають себе українцями :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 6
  7. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Дай Бог! Но глядя на сообщения форума, где взрослые люди на полном серьезе пишут, как они за советский флаг будут бить лица своим согражданам, боюсь учится еще очень долго прийдется.

Ну вот опять "наші-ваші" начались, а я так хотел вам верить...:pardon:

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Для тих, хто на бронепоїзді повторюю: стаття, наведена Педром - брехлива, як і весь Zaxid.net. Перевернули слова Могильова догори цапки зі змістом до навпаки.
    І не зуміють... Бо сцикливі шавки, які позакривали своє хлєбала шматами, борзі тільки зграєю... Точніше отарою... :)))
    Ніколи уважно не дивились побиття нацюків в Одесі? Скільки стояло свідомінутих? А тягла їм всім дало шестеро чуваків :)))...
    А мені здається, що менти відпрацювали чітко. Тільки одного рагуля підстрелили...
    Так Кассір! Розігрівав... Бо ще й розжовувати Вам очевидне не бачу сенсу...

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

За совЄцкий не гріх....

• Подобається Подобається x 3
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну вот и второе действие марлезонского балета:
    1) Милиция пропускает заранее оговоренных провокаторов и бездействует, когда они совершают противоправные действия.

А тем временем:
    2) Милиция нарушает Конституцию Украины.

• Подобається Подобається x 9
  11. Philosof

на донбасі є донецькі і українці про що говорити? :sorry:

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

А Могольов їм премію та похвалу!

• Подобається Подобається x 3
  12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Галичанам.

Я дуже люблю начеб то складнющі речі розкладати на прості складові. От і тепер я зроблю те саме,.. це те, що лежить прямо на поверхні сьогодення...
    Так от, брати, я скажу, як відріжу, таке: в часи другої Світової війни совєти прийшли до вас зі зброєю,-стріляли, різали, депортували...
    А зараз, коли війни нема і пряма різанина тим унеможливлена, нащадки тих катів приперлися на Галичину з тим прапором під яким вас вбивали більше десятка років...
    Аби хоч якось, але влізти знову в ваші духовні домівки, принизити, а краще розмазати вашу Свободу...

Мені дуже жаль, що багато хто з вас не розумів, якою стане ситуація в Україні, якщо повестися на заклик Ющенка голосувати "проти всіх". Я тут про те сто разів і не один рік говорив...

Треба розуміти, що тепер всі свої провальні соціально-економічні прожекти влада буде трансформувати в формування образу причинного винуватця своїх провалів... що вона вже тотально і почала робити. Підкреслюю - тільки почала.

Встоїмо і витримаємо цю нову, чужинську для українців, навалу. Слава Україні!

• Подобається Подобається x 9
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так хитро за Йульку вивели, аж я сльозу пустив :)))!

14. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 10
  15. Philosof

Ми це говоримо в інтернеті! А що на ділі? :dntknw:

16. SAIGON

SAIGON Member

Друзья, мы все украинцы, и те кто говорит и те кто не говорит на мові.
    И 98% наших родных сражались против фашизма.
    Так давайте достойно относится к их памяти и уважать тех из них, кто еще жив.
    Тема про то, как кучка идиотов разнополюсных убеждений пыталась воспользоваться этим святым днем. Так пусть их БОГ покарает за тупость и ханжинство. Не ссорьтесь и не бойтесь, приезжайте к нам в Одессу и мы к вам тоже ездим. Хороших людей намного больше, намного.
    А фашизм и коммунизм как и остальные -низмы это горе и беды для всех.
    Аминь.

• Подобається Подобається x 8
  17. Dobrodiy

Основное отличие в том, что коммунисты никогда не провозглашали верховенство одной расы над другой, это им было просто не выгодно. Вспомните интернационал и призывы к мировой революции ;)
    А так, по большому счету, если из фашизма выкинуть национальную идею - то получиться коммунизм :)

18. Philosof

Навіки вічні амінь!

• Подобається Подобається x 2
  19. Dobrodiy

Так украинский язык и так является государственным, что вас не устраивает? В какие именно рамки нужно, по вашему мнению, его вводить?

20. Philosof

Ні! Нацизм підтримувала церква і він її, а комунізм пропагував атеїзм!

Обговорення продовжується тут.

Останнє редагування модератором: 14 тра 2011
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)