Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. RHom

RHom Well-Known Member

чом би не заповажати аналогічно радянських ветеранів без символіки комунізму?
    Чи привид імперії заважає?

• Подобається Подобається x 3
  2. SAIGON

SAIGON Member

А язык на котором казали сечевые казаки (типа украинцы) и на котором балакали бандиты шухевича так же отличается как запор от мерса.
    Ну и само собой от языка Шевченко на якому він розмовляв.
    Я обьездил всю Украину и скажу вам что везде говорят по разному со своими диалектами, интонацией и словами-паразитами. Мы не на острове живем, и язык как и люди подвергались влиянию соседних народов и исторических событий.

Так что давайте не будем все мешать и бить в себя в грудь мол я националист-патриот. Я тоже люблю свою родину и уважаю тех, кто на ней живет, говорит и думает по другому. Но есть неоспоримые вещи и закрывать на это глаза не стоит. Там более не стоит их осуждать. Повторюсь Украина никогда не будет "для украинцев" потому, что у нас многонациональная страна. И все в ней уживаются и всем нужно жить дружно. А нацизм еще в Нюрнберге был осужден и запрещен и так же как и их пособники.

• Подобається Подобається x 4
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

А москалі у Львів привезли...

4. Мікі

Мікі Well-Known Member

А мона сказати просто - русскій фашисто_О

5. Bittle

Bittle Well-Known Member

Если символика коммунизма вне закона - ветеранам как законопослушным гражданам Украины придется подчиниться. Иначе свои знамена будут разворачивать на подпольных сборах.
    На сегодня как дело обстоит с запретом символики СССР?
    Просветите.

6. Svjato

Svjato Well-Known Member

І я думаю, чому так російську мову проштовхують з червоним прапором ?...

• Подобається Подобається x 2
  7. RHom

RHom Well-Known Member

Хм, і звідти у Вас такі пізнання у лінгвістиці? Часом не з пальця висмоктаного?

• Подобається Подобається x 1
  8. SAIGON

SAIGON Member

Вы еще многого не знаете, дружище.
    учитесь пока не поздно.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хіба в 39 році гітлерівська символіка була заборонена? о_О

Як маєте мозок, то зрозумієте до чого я веду.

• Подобається Подобається x 3
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Оригинальный вариант

Выписка из истории Дмитрия Яворницкого, хранящейся в Государственной публичной библиотеке в Санкт-Петербурге:

Відповідь Запорожців Магомету IV
    Запорожские казаки турецкому султану!
    Ти, султан, чорт турецкий, і проклятого чорта брат і товарищ, самого Люцефера секретарь. Який ти в чорта лицарь, коли голою с....ю їжака не вб'ешь. Чорт висирае, а твое війско пожирае. Не будешь, с...н ти сину, синів христіянських під собою мати, твойого війска ми не боімось, землею і водою будем биться з тобою, распройоб твою мать.
    Вавилоньский ти кухарь, Макидоньский колесник, Ієрусалимський бравирник, Александрійський козолуп, Великого и Малого Египта свинарь, Армянська злодиюка, Татарський сагайдак, Каменецкий кат, у всего світу і підсвіту блазень, самого гаспида внук. Свиняча ты морда, кобиляча срака, різницька собака, нехрещений лоб, матір твою вйоб.
    От так тобі запорожці висказали, плюгавче. Не будешь ти і свиней христіанских пасти. Теперь кончаемо, бо числа не знаемо і календаря не маемо, місяц у небі, год у книзі, а день такий у нас, який і у Вас, за це поцілуй в сраку нас!
    Підписали: Кошевой атаман Иван Сірко Зо всім кошем Запорожськім

11. SAIGON

SAIGON Member

Свастика вообще-то это индийская тантрическая символика.
    Или вы не в курсе?

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не нагадаєте, червоний прапор - далі висить над Верховною Радою?

13. RHom

RHom Well-Known Member

Так і повинно бути в ідеалі. Та насправді є значні перекоси і чомусь не на бік українців, бо створенню Вашого ідеалу суспільства в Україні активно заважають саме росіяни України, котрі звикли до панівної ролі всього "русского" ще за РС і активно противляться будь-яким змінам. А українці чинять спротив побудови "України для росіян", на жаль не надто вдало.

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

То вчепіть собі на спину. Чого мандражнічаєте?

15. Bittle

Bittle Well-Known Member

хіба сьогодні не 14 травня 2011 року?

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

1 - у Львові ніхто не хоче бачити комуністичну символіку
    2 - місцевою владою заборонено всі політичні заходи і використання радянської символіки
    3 - указ про червоний прапор президент так і не підписав
    то нащо везти з Одеси до Львова прапор?

• Подобається Подобається x 5
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Саме так. Тому що, ще не засудили червоний фашизм. Проте Європа вже прирівняла сталінізм з гітлеризмом. Ви бачу ще ні...

18. Bittle

Bittle Well-Known Member

наверняка у Вас есть закон, о котором я не знаю, о запрете символик несуществующих государств (в том списке и СССР)!!!
    а поделитесь с другими форумчанами текстом?

19. SAIGON

SAIGON Member

так я не индус и не нацист. )))
    зачем мне её носить? )))

20. Bittle

Bittle Well-Known Member

справді?! замала свідомість у світового суспільства...
    так?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)