Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. INGUL

INGUL Well-Known Member

- нагадайте шановний добродію, коли та де Михальчишин до такого закликав ? В етері у Дроздова він навпаки казав що у "Свободі" на сході, у Криму є багато людей з прізвищами накшталт Лукін, Петров. У нас у Харкові у Свободі є такі люди - Іванов, Гаврилов, Соколов, у Запоріжжі - Подлобніков, у Миколаїві - Юрлов. Вони скоріш за все росіяни за етнічним походженням.

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Якийсь львів'янин йшов і вдарився об гумову кулю. Куля постраждала не сильно, тому в суд на львів'янина подавати не збирається. :haha:

• Подобається Подобається x 12
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не збираюсь з червоним прапором їхати в Берлін, я пропоную провокаторм поїхати, замість Львова.

• Подобається Подобається x 5
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Телефон теж забрали. І штани забрали. І консульське посвідчення. І взагалі, що він робив в барі о 3 ночі з вінком? :)))

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

Відпечатки стерли. :)))

• Подобається Подобається x 7
  5. Milena

Milena Member

• Подобається Подобається x 9
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хто би сумнівався. Я про це торочу вже з рік... Усі націоналюги а прикидаються інтернаціоналістами...

---------- Додано в 22:48 ---------- Попередній допис був написаний в 22:47 ----------

Їм пенсії на решта життя не вистачить за поїздку в одну сторону...

• Подобається Подобається x 6
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Чули таку приказку:
    "Я сплету себе веночек -
    Тут цветочек (пальцями покрутити біля правої скроні)...
    ....... Тут цветочек!" (біля лівої).

• Подобається Подобається x 4
  8. Nevermind

Nevermind Просто персона

9. Spika

Spika Well-Known Member

По-моему, тоже - нет. С любопытством бы прочитал, как свободовцы отмазываться будут, но пока нигде ничего официального не мелькнуло. Только высказывания отдельных членов.

За Тягныбока однозначно - нет. И дело тут не в идеологии национализма. Дело именно в личности Тягныбока и его окружения. Судя по лозунгам, а самое главное, ПО ДЕЙСТВИЯМ, абсолютно узкохуторское мышление. Никакого понимания мировых процессов. Никакого понимания экономических процессов (за макроэкономические планы и проекты развития экономики вообще разговора нет).
    Вообщем, не начем глазу остановиться.

И грядущие выборы, это опять будет игра наших олигархов. Я в их играх участвовать больше не буду. Пойду на выборы только тогда, когда появится человек, скажущий, что деньги, это не главное. Именно эта философия будет основой будущего общества нашей страны. И вот такого человека надо будет тащить к власти всеми силами. Даже через вилы и коктейли Молотова.

Да, не особо-то он и лижет... Он у России свой кусок украинских интересов вполне толково вырывает.

:)

Останнє редагування: 13 тра 2011
    • Подобається Подобається x 1
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Московсько-російські комуністично-шовіністичні інтернаціоналісти :haha::haha::haha:

11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну, якщо заплатите, то думаю у нього переконання ковбаса і водка з'являться.

12. Полковник

Полковник миється в бані

В Берлине чтут победителей.
    Вот, прошлогоднее:

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

"Чьо-то" Spika від теми відірвався. Невже прозрів?

14. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Спасибо,ответ меня вполне устраивает.:good:

15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

деньги, это не главное

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

вони не свої гроші тратять.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо за нах?о_О

Німці почепили плакат на ндрівський памятник? А шо не по-німецьки? І кого вони "победили"? І з ким "вместе"? Чудеса якісь.

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Москаль перед вами? Та ні за що! Ніколи в світі такого не було, щоб москаль вибачався... Тому і москалем звуть...

• Подобається Подобається x 4
  19. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 7
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звідки фотка?

Мій знайомий служив в Берліні. В караулі охороняв солдата з ребенком, щоб яйцями не закидали.

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

І стрічки на вінках жовто-сині.... в Берліні...:wacko:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)