Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

він колись ще казав за кожне російське слово пальці рубати буде
    не буде як москалям в інтернеті сваритися

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

э

• Подобається Подобається x 2
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну чого ж так зразу порвЙОт.....можеш таке бути шо і не порвЙОт....чому б йому з Путіним і не добазаритись?...Он яник як попу лиже а ніфіга не виходить....може по іншому потрібно.....а вентелі вони не менше нашого зацікавлені..
    Та і з поляками міг би договоритись....він ж нібось польські мультіки дивився в дитинстві....мову знає...

4. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Поставил. Потому что я согласен с постом Милены. Потому что я считаю, что раздувание т.н. (даже не национального, а) языкового вопроса отвлекает людей от реальных проблем (и, самое главное, от поиска причин этих проблем).

Я считаю, что культивирование ненависти к противоположной символике, к самому распространенному в стране языку и, вообще, к "москалям" выгодно олигархату вообще и Коломойскому в частности. О чем и пишет Милена:
    Теперь Вы поняли почему я поставил плюс посту Милены?

Однако, мне не понятно почему ей поставили плюс такие форумчане как: Boris_Kiev (Вчора), Hyligan (Вчора), Kaccip (Вчора), Romko (Вчора), TesTanya (Вчора), Мікі (Вчора), Ома (Вчора) ??? о_О

Они что осуждают тех, кто культивирует ненависть к "москалям"? Они с уважением относятся к русскому языку, как языку на котором общается большинство граждан страны?

Поэтому я и высказал предположение о расщепленности их сознания. (Ну не оскорблять же людей подозрением, что они невнимательно читают пост и ставят свои плюсы по каким-то формальным показателям.)

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

6. Spika

Spika Well-Known Member

Ну, это как карта у пацанов ляжет. :pardon:
    А лично я в таких делах :morning1:уже лет 20 не участвую.

А вы с чего решили, что карпатских хулов будут бить за то, что они со Львова? Бить будут за то, что они хулы (хулиганы). Чтоб мозг вправить, коль родители запустили этот процесс.:gamer:

Не. Мне Львов фиолетово.
    Нацистов нелюблю. Я с удовольствием местных бью.

Шо, зацепило за живое?! Так вот прежде чем ляпать такой бред -
    помни, чем это тебе аукнется.
    За чужих детей 9-го во Львове сердце болело? Теперь надо платить по счетам. Я уже с десяток раз тут заповедь Спасителя тиражировал, относись к людям так как хочешь, чтоб относились к тебе. Надо было соблюдать.

Да, ладно... Думаю в этот раз обойдется. :cowboy:

• Подобається Подобається x 3
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

А ті хто бити буде вони хто?....Шото я логіки не бачу...

---------- Додано в 22:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:17 ----------

Чи не дружину з дітками колотИтЕ???

• Подобається Подобається x 4
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

А що спільного має росіянин зі смердячим москалем?:scratch_one-s_head:

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я так сильно не розрізняю, перші просто не лізуть в політику, дачою займаються, але скажете їм шо ви бандерівець - зразу стають москалями.

• Подобається Подобається x 5
  10. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Predator, украинская раскладка клавы ставится очень легко:
    ПУСК -> Настройка-> Панель управления -> Язык и региональные стандарты ->Языки->Подробнее->Добавить украинский -> Применить

ВСЕ!

Хочешь писать по-украински, пиши. Какие проблемы?

Или тебе уже немножко стыдно писать по-русски?

11. artobstrel

дык так пока только концепция "всье кАзлы, я цаца" демонстрировалась а может -не может хрен его знает ..

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да... там би прийшлося за такі дії, як у Львові, в буцегарні відбути... страшнувато, як-не-як....

Доречі, проведи таку акцію, наприклад У Празі, результат би був аналогічний.Там теж памятають красний флаг...

Європа помніт!:)

• Подобається Подобається x 9
  13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Так оно так и есть. Милена права. Эта провокация была проделана властью для того, чтобы отвлечь народ от реальных проблем.

• Подобається Подобається x 5
  14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Треба далі на захід))....в Лондоні і Парижі мабуть морди би не били....не дійшла до них совЄцкая власть......пронесло))))))))

• Подобається Подобається x 8
  15. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Нагадати, хто відкрив тему "Помогите разобраться с украинским языком"? Від який реальних проблем намагаєтеся відвернути форумлян?
    Так, я досить добре знаю і поважаю російську і моя дитина вчиться в українській школі, де вчать другою мовою російську.Прошу навести мої слова, де я зневажливо говорила про російську. Інакше маєте вибачитись перед мною!
    Свої домисли про інших лишайте при собі, бо не треба переносити свої проблеми на інших.

• Подобається Подобається x 6
  16. Milena

Milena Member

от в неті відкопала росмішу вас трошки

• Подобається Подобається x 6
  17. Полковник

Полковник миється в бані

О!
    А вы их разведчиков из страны выгоняете!
    Доколе?

• Подобається Подобається x 1
  18. Bambook

Bambook Persona non grata

Мда. Ото відлучишся трохи з форуму, а тут такооооооє :)
    Особливо потішив Далекосхідник - на початку теми пропонував "дринами" тих, хто на марш приїде, зустрічати, а після подій - то вже славить міліцію, що вона не дала тими дринами нікому по голові надавати :)
    Але то такоє.
    Загалом мене, вибачайте за тавтологію, дивує здивування стількох людей щодо наслідків "святкування". Ще за кілька місяців усе це прогнозувалося.
    Щодо першопричини - то вона очевидна. Чомусь саме цього року вирішили приїхати на 9 травня до Львова на могилки. Чому не їздили раніше - незрозуміло. Не було однополчан раніше, а тепер зявилися? Що, нові поховання знайшли у Львові, просто на Марсовому полі? Я щось пропустив?
    Оце і є ПРИЧИНА. Хто провокацію влаштував - зрозуміло.
    Міська влада, при всій моїй нелюбові до Садового (а я його терпіти не можу) пішла на єдино адекватний у такій ситуації спосіб вирулити - вимагати судової заборони політичних акцій і використання радянських прапорів. І ще два роки тому це б дало результат. Правоохоронці тупо виконали б рішення суду і не пустили колони з прапорами до місц подій.
    Свободівці би собі поскандували трохи і розійшлися. І був би пшик з того всього.
    Але часи не ті. Замість того, щоб сприяти виконанню судового рішення, вони зробили навпаки - супроводжуючи колону з сотнею товстопузиків у перемішку з амбалами і ще два десятки людей похилого віку (я так і не отримав жодного доказу того, що серед них справді були ветерани, тому наразі називатиму їх так) з червоними прапорами до Марсового поля.
    Ну і далі вже спрацювала твердолобість Свободи. Вони не можуть запропонувати жодного нормального способу реакції на провокації. Завжди чешуться язики і руки. Способів, як перетворити провокацію на поразку провокаторів, навіть у цій гілці наводилося доволі багато. Але вони неспроможні на якийсь креатив, на несиловий спротив. Зірвати, відібрати, відбити - то їхнє. Висміяти, засоромити - на таке мізків не вистачає. І я не схильний думати, що вони були "в темі" з ініціаторами цих подій, хоча не виключаю цього. Але набагато вірогідніше, що просто далі, ніж на один хід продумати не можуть. Тому побачили можливість попіаритися (чи навіть у багатьох випадках і справді відстояти свою позицію) - і вперед.
    Тільки щось мені не здається, що це все піде на користь рейтингу Свободи. Навіть для тих людей на Сході, які готові були слухати Тягнибока, ветерани, міфи 2 світової - то святе. А канали ж що російські, що наші, не показують десяток автобусів із товстопузими партійцями з Родіни і Єдінства, а показують рівно два, в які вмістилися люди похилого віку. У Львові також ставлення дуже неоднозначне. Думаю, і тут голосів на додачу до тих, які вже отримали на виборах, свободівці не доберуть.

Інше питання - навіщо це все підтримала влада. Бо підтримка очевидна. Чи їм достатньо того результату, який є - відвернутої від соціальних проблем і протестів уваги - чи це була проба сил провокаторів і міліції перед майбутніми протестними акціями?

• Подобається Подобається x 8
  19. artobstrel

не бойтесь

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ні, вони з Росії бідні - в них телефони без камер - найдешевші моделі (як пейджери.) :)))

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)