Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. - надо же, а я видел призывы к организации столкновений на этом форуме задолго до 9 мая. Наверное, показалось.

---------- Додано в 14:56 ---------- Попередній допис був написаний в 14:55 ----------

- повнимательнее, цитата не моя.

• Подобається Подобається x 3
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Там не було нічого конкретного
    заклики проти комуністів, прапора і все таке
    а ОРГАНІЗОВУВАЛИ, це вже коли всіх там зібрали, коли комуняк і ПРівців з лєнточками туди нагнали, коли автобуси підвезли, коли якісь ліца з червоним прапором приїхали

3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Якось бавився зі своїм котиком: "нападав" на нього то лівою, то правою рукой. Так він добряче вівся, нібито то були дві різні особи :)))
    Львів'яни, Ви ж розумніші за шостимісячного котика!
    = = = = =
    Як би то не "Свобода", а адекватна сила була, перегородили б вулиці, зципівши руки, і не розривати ланцюги, щоби битися.
    = = = = =
    А ще б я подав позов на керівників отих міліціянтів, що почали гамселити своїх.

4. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Давайте назвемо їх футбольні фанати а не хулігани. Це такі самі Львів'яни як ми з Вами, зауважте молоді хлопці. Вони так само, як і ми з Вами негативно відносяться до того, що нас намагаються зробити рабами, що тягнуть назад в "сересере". Старші люди реагують на це по-іншому. Хтось вдома на кухні мітингує, хтось тут на форумі висловлюється, хтось в центрі міста пиво п'є. Вони молоді, молодь таким чином реагує на несправедливість. Це так в цілому світі, не тільки в бандервському Львові

• Подобається Подобається x 4
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  6. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

При масових заворушеннях для міліції не може бути своїх чи чужих, є правопорушники і їх треба затримувати.:ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  7. kym

kym Well-Known Member

Масовість була якраз з сторони міліції--- її було найбільше.

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

То в теорії дуже добре. А що робити, якщо сама міліція - правопорушники і організатори шабашу?

• Подобається Подобається x 5
  9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Володар (Гость) | 2011.05.13 10:03 194.44.121.---

Був на Пагорбі Слави у Львові 9 Травня Маю переконання що це провокація недолугої влади на рівні Януковича- Льовочкіна з метою розділити електорат.і попередити спільні виступи західної та східної України по соціально-економічних питаннях.Ніхто чомусь не говорить про участь СБУ в подіях.Такої кількості СБУшників в вишиванках я не бачив ще з часів Майдану.При такій кількості правоохоронців сумнівно, щоб координація відбувалась без участі вищого керівництва СБУ і міліції і без відома Яніка.Задіяти таку кількість служивих з метою прикрити групку провокаторів які розгорнуть червоний прапор в місті в якому це символ репресій,висилки на сибір,національного приниження-не маю сумніву що до спланованості акціїї на найвищому рівні-адміністрації президента.Викнавці мали чітку вказівку-кого рухати а кого- ні ,це при тому що" Беркут" зігнали з 3-ох областейБі ще Глава адміністрації Цимбалюк який не бере трубку,коли йому дзвонять повідомити про події.http://www.pravda.com.ua/news/2011/05/10/6180472

http://ostro.org/articles/article-180964/#comments

• Подобається Подобається x 7
  10. Mariya

Mariya Well-Known Member

Готова допомогти ветеранам, яких побили у Львові 9 травня. Дайте список постраждалих (коли і де воювали так само вказати можна). І російському консулу допоможу, після того, як відео покажуть, де злі і недобрі львів'яни квіточки (чи що там) від нього виривають.

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:02 ----------

Я тут на ФУПі одну віщ знайшла (обережно, ненормативна лексика)

Останнє редагування модератором: 13 тра 2011
    • Подобається Подобається x 11
  11. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Ну и зачем вы туда пришли ? повелись на провокацию ?
    Может предложите судам не вести дело о преступлениях которые не зафиксированы на фото или видео аппаратуру ?

Картинка убожество. Больше напоминает приехавших "Свободовцев" в Севастополе в 2009 году, только вместо красного флага со своими. Не как не определятся какой он у них, то ли сине-жёлтый , то ли красно-чёрный.

12. Mariya

Mariya Well-Known Member

Тю, я ж щиро бажаю допомогти постраждалим від бєндєравцев. І всіх закликаю приєднатись до мене. А ви про якісь кримінальні справи тут пишете. Де список постраждалих ветеранів?

Я так розумію, що відео нема. В нас час, коли всі мають мобільники з відеокамерами, таке відео знайти не було б проблемою. Якби воно було, то його б по НТВ показали, це ж сенсація. Я не вірю, що таку урочисту подію, як покладання вінка САМИМ консулом не знімали на камеру. Висновок - консул п.. упс, говорить неправду.

Художника кожен може образити. :cry: До змісту, я так розумію, претензій нема.

Останнє редагування: 13 тра 2011
    • Подобається Подобається x 10
  13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Недопрацювали....(....може в консула батарея сіла, або було незручно топтати і знімати одночасно)))))

• Подобається Подобається x 10
  14. Mariya

Mariya Well-Known Member

І мобільників ніхто не мав.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Бандюки отмазали стрелявшего:
    Кто бы сомневался!

• Подобається Подобається x 6
  16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Що тут незрозумілого... Консул сам один рухався по безлюдній вулиці з вінком. Без єдиного охоронця.

Тут несподівано налетіла юрба бандерівців, вихопила з рук консула вінок, миттєво розтоптала вінок і так само блискавично втекла, залишки вінка забравши з собою.

Інакше як пояснити те, що консул не продемонстрував навіть фотографію розтоптаного вінка? :crazy:

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Елементарно!
    Російські мобілки не передбачають фото.
    Нє?

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

О! Теж версія. Може, російським бюджетом не передбачена видача посадовим особом у консульствах мобілок новіше ніж 2003 року виготовлення. :scratch_one-s_head:

Хоча моя версія - краще :)

19. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

А може він не уміє користуватись камерой на мобілі?

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Думаєте, українське меню прошите?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)