Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. bayard

bayard Дуже важлива персона

если честно я безмерно устал от споров....
    никто, ни на одном форуме ничего никому не доказал, все так и остались при своем мнении...
    по поводу свиньи....не знаю что вы имеете ввиду...
    п.с. лично мое мнение о галичанаха и Галичине никак не поменялось....вообще никак.
    ведь все смотрели видео, каждый со всей колокольни, через свою призму воспитания и восприятия мира.
    все видели только что хотелось видеть именно им.
    как продолжал, так и буду продолжать считать Львов украинским Пьемонтом....отаки дела малятки....

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це що стосується Росії-України. І не докажуть і надалі. Це просто різні світогляди - як Еппл і Майкрософт, як поп і рок.

• Подобається Подобається x 1
  3. Predator

Predator Well-Known Member

О, начались минусы в репутацию) Я говорил не про "червону символику", а про георгиевские ленты. Разницу чувствуете? А на счёт "брехня", есть куча роликов в интернете, утверждающих обратное. Про консула российского тоже брехня? Все мировые новости врут, получается?
    Мне искренне жаль Ваших дедов, но это не повод мстить всем подряд. Я никого не расстреливал.

• Подобається Подобається x 4
  4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Прошу посилання на відео, чи фото де від консула виривають вінок!!!
    Інакше не пошируйте чутки.

Останнє редагування: 13 тра 2011
  5. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

QUOTE='bayard;872323']если честно я безмерно устал от споров....[/QUOTE]Я не опоную Вам, скоріше навпаки, багато в чому з Вами згоден. Я вже десь писав, що як при совковій владі, так і зараз використовуються ті самі методи залякування одної частини України іншою. Був створений образ страшних бандерівців, які ненавидять все на світі і всіх готові вбивати, хто не згодний з ними. Я категорично з цим не можу змиритись. Як на мене, у світі взагалі немає більш терплячого народу. Занадто терплячого. З цим треба щось робити.
    "Пусти свиню під стіл, а вона полізе на стіл"

• Подобається Подобається x 2
  6. kym

kym Well-Known Member

Це один варіант аналізу події. Але є ще й інший. Перевірити чи українець бик який може дати здачу... чи покірний баран, якого своїм ходом на бійню можна загнати. Все це шоу скоріше всього було сплановене в АП і переслідувало декілька цілей.
    1. Відволікти народ України від економічних проблем діючої влади у вигляді цін, які виникли через невміле керування і розкрадання бюджету у величезних розмірах.
    Резудьтат мізерний - через два три тижні про подію вже забудуть. Результат дискусії в неті показав, що переважна більшість правильно трактує шоу - як спробу відволікти людей від економічних питань. Проплачена частина піарщиків з влади старається підтримати конфлікт, але на всіх форумах від Донецька до ужгорода отримують аргументований відпір.
    2. Підтримувати ідеологічний розділ України на дві частини. Цей пункт теж не дав результату. україна і так поділена по відношенню до своєї новітньої історії.... а кожна активна дискусія на цю тему дає розяснення на тему бандерівського руху і все більше простих людей на сході взнають правду і міняють свою думку. Тут акція з прапором взагалі отримала негативний для авторів результат, бо було витягнуто багато схованої правди про війну і чим раз більше людей перемогу не вважають перемогою - особливо молоде покоління.
    3. неважко було спрогнозувати реакцію львівян на прапор і необхідно було перевірити чи здатний народ на фізичний спротив. Тут автори акції теж отримали негативний для себе результат - оказалось що здатний. І тих всіх хлопців не злякало що міліції було у три чотири рази більше і хлопці знали що будуть потім і кримінальні справи і інші речі, а все одно показали спротив - це означає що при спробі зберегти владу незаконним способом є варіант фізичного спротиву. А не викликає сумніву що бандити коло влади - владу без крові не віддадуть. це вам не тюхтій Ющенко.
    4. Російські шпіони у владі - мали завдання попробувати зіпсувати міжнародний імідж України - теж нічого не вийшло. Не було жертв не було спалених машин не було перевернутих трамваїв не було пограбувань крамниць (у франції безпорядки були набагато серйозніші і всі про них уже забули)--- тобто серйозних безпорядків не було. А протест проти святкування перемоги навпаки добавив західній україні авторитет у Європі. Там давно з поваги до німців ніхто не святкує день перемоги не роблять парадів і інших шоу, а шанують память загиблих. Позиція Росії нас цікавить найменьше.
    А те що треба бути мудрим і хитрим ніхто не відкидує... але треба бути щей твердим. І я думаю результат цього шоу для справжньої України дав більше позитиву чим негативу. Те що є і негатив теж ніхто не сперечається.

7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Мені також дивно, що ніде немає ніякого відео, де ображають Російського консула. Навіть Могильов заявляв, що в них є достатньо своїх зафіксованих відеоматеріалів про події у Львові, але про консула нічого не говорилось. Якби щось було серйозне, я не думаю, що Українське МЗС би в такій різкій формі дали відповідь Москві. Скоріше б "приносили тысячу извинений"

• Подобається Подобається x 6
  8. Монархист

Монархист Well-Known Member

это как баска или ирландца призывать к любви , соответственно : Испании, Франции или Англии. :haha:. представляю испанцев или франков приезжающих в страну басков и требующих любить их государство или убираться куда угодно. вы мне таких именно активистов и напоминаете со своими заявлениями о Родине и о языке.

9. Predator

Predator Well-Known Member

Видео самого факта нет, есть его интервью. Впрочем, консул брехун и провокатор. Правда видео провокаций тоже нет.

Я не собирался никому ничего доказывать, просто хотелось узнать мнение львовян о сложившейся ситуации, так как считал вас культурными и добрыми людьми. Считал, что ситуация на 9 мая - лишь недоразумение из-за кучки озабоченных националистов с обеих сторон. Видимо я ошибался... Видимо вас устраивает как прошёл праздник.

Чтож, продолжайте минусовать, раз конструктивной беседы не вышло. Не буду вам мешать, удаляюсь с форума.

П.С. Люди, будьте человечней! Споры и драки никогда до добра не доводили, есть другие методы отстоять своё мнение. Мира и счастья вам и вашему дому.

• Подобається Подобається x 5
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

та ви гоните скільки ще можна
    9 травня потовклися футбольні хулігани і депутати свободівці з активістами ПР і КПУ
    - консула ніхто не рухав
    - ветеранів ніхто не рухав
    - русских пагромав ніхто не робив

11. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Полностью согласен, разборки кто прав, кто виноват надоели. Хотелось, что бы в будущем наш народ не велся на такие провокации.

В том то и дело, что быстро поменять точку зрения можно у школьника в 5-ом классе, а взрослый человек приобретает за свою жизнь опыт и знание, а на них уже строит свои убеждения и симпатии. Никто не призывает националистов становится коммунистами (чисто для примера), но попытаться понять друг друга все таки стоит. Хотя бы ради единства Украины.

12. - случайно, что ли? Стихийно? Никто не готовился? Если готовились, значит, есть к чему отношение формулировать.

• Подобається Подобається x 3
  13. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Драки - ні, а "в споре рождается истина"
    Давайте свої варіанти, будемо обговорювати. Тільки не пропонуйте повернути назад георгіївські стрічки тим, в кого їх зняли.
    За це Вам Велике Спасибі. Є маленьке "но". Як в Російській так і в Українській мові, слова Вам і Вашому пишуть з великої літери

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

все організувалося силовими відомствами
    бо все те кодло розганяється омоном за 15 секунд

• Подобається Подобається x 5
  15. Svjato

Svjato Well-Known Member

В Іраку теж знайшли хімічну зброю, а в Катині поляків німці вбили...

Російські новини це ще не світові новини ;)

Покажіть мені ролик де з ветерана щось зривають.

16. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Ну это если бы просто толпа стояла, то да.
    А пару сотен организованных боевиков минут 10-30 бы разгоняли, в зависимости от количества омоновцев :)

17. - при личном обращении. Вы решили, что форумчанин пожелал мира и счастья только Вашему собственному дому, а у соседа Вашего хай корова дохнет? :)))

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

- было бы неплохо.

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

Звичайно. В центрі було все спокійно. :)

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

баєвіков

20. Полковник

Полковник миється в бані

Какое-то нововведение?
    Не слышал никогда об этом.:sad:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)