Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Я что-то недопонял,но вы же тоже там "плюс" поставили?

• Подобається Подобається x 6
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

:haha::haha::haha:
    Какой глазастый! Молодец!

3. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Та йой, напевно переплутав "руці", бо ж про себе не сказав би, що він "искренне ненавидящий москалей".

4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Не "гоніть" мульку!

• Подобається Подобається x 5
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Міліція - то головні бандюгани.

• Подобається Подобається x 7
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

А ще гонять на Свободу...

• Подобається Подобається x 2
  7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

8. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Дающего чего?:scratch_one-s_head:

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Супер! Молодці люди! Це яскравий приклад того, що система безсила перед згуртованими людьми. Менти втекли. А як вам жіночка, яка вдарила сумкою ментовського бугая по макітрі? О яка!
    І друге - прогрес нам допоможе. Інформацію не сховаєш. І зараз кожен може задокументувати беззаконня:

10. INGUL

INGUL Well-Known Member

- жодного ветерана не побили у Львові.
    http://reznichenko-d.livejournal.com/217396.html
    Львів'яни що під алчевських сявок мають підлаштовуватися ?

11. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

У папы и деда своего спросите. У них не плохо получалось.
    Я вообще не понимаю, а где пол века носило вот этих одухотворённых святой свидомостью товарищей.

12. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да где, в КПСС, ВЛКСМ, пЫонерии ... ведь для идиологического работника и для быдла не столь важно какая идеология, главное чтоб одному она приносила доход а другому давала возможность быковать ради "высшей" цели ...

13. Predator

Predator Well-Known Member

Я перший свiй пост пишу на цьому форумi, не хочу нiкого образити. В мене э (пробачаюсь, за таку лiтеру, бо в мене немаэ украiньськоi клави). За "i" з однiэю крапкою теж пробачаюсь. Мабуть краще менi на росiйську перейти.
    Я из Одессы. Насмотрелся роликов про беспорядки на 9-е мая в интернете. Всегда считал Львов культурным и цивилизованным городом. Объясните мне что у вас там происходит. Меня больше всего удивила неприязнь к георгиевским ленточкам. Я не исключаю провокации со стороны пророссийских организаций, но причём здесь ветераны и георгиевские ленточки?
    Я надеюсь на ваш адекватный ответ. Считаю вас такой же частью Украины, как и свой родной город. Не хотелось бы национальной розни на этой почве. Иначе страну потеряем.

• Подобається Подобається x 1
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я мала на увазі висловлювання в темі форумчан про те, що Львів - це не європейське місто раз таке в ньому буває. Щоб довести протилежне показала, що те, що було у Львові, це навіть не варте уваги Європи. А взагалі львів'янам, я думаю, до цього байдуже. Вони знають яка справжня ситуація відносин між українцями, росіянами і москалями у Львові: всі всіх толерують (ясно що є виродки, ну але де не без них?). А роздувати з мухи слона на руку тільки тим, хто хоче зганьбити місто, в якому може навіть і не був, зато ніби-то знає що там відбувається, бо дивиться телевізор. Ну це ж смішно.
    "Русское единство". Чи якось так. Хіба ні? Може помилилась, я лише з форуму про неї дізналась..
    А ще колись була партія фанатиків Путіна. Не пригадую як точно називалась, але на виборах навіть у Львові знайшлись ті, хто за неї голосував (була спостерігачем на виборах). В нормальній країні б до такого не допустили..
    Де?
    Мій чоловік по кілька разів вдень перечитує найбільш популярні польські сервіси з новинами. Ніде нічо. Телевізор не дивимось. Тут теж по ньому самі побрехенькі йдуть.
    Це Ви до мене? Про той Ваш допис, де Ви Львів назвали "бидлоградом"? А на яку реакцію Ви чекали? Що ніхто не відреагує на те, що Ви обізвали місто, на форумі якого спілкуєтесь? Логіки не вловлюю.
    Щодо відео. Ви хотіли показати, що Стрий - супер-бупер круте європейське місто, бо там не було заворушень, а показали лише те, що Стрий - абсолютно нікого не цікавить в плані маніпуляцій. Навіть якщо би туди приперлись москалі і дістали б по вухах, то про це навіть би українське ТБ не показало в новинах, бо що таке Стрий? Де то? :) Логічно, що не повезли москальську гвардію в Стрий, Тернопіль, Франківськ тощо. Львів відомий і за межами України, тим більше в Росії, для якої частково власне і було зроблене це шоу..
    Заборонити в Алчевську включати телевізори, якщо свого розуму бракує.

Репортаж учасника подій 9 травня у Львові:
    http://juta.hiblogger.net/1144210.html

Але нашо я то даю? Вони і так ніколи не повірять в протилежне, бо їм неважливо розголошувати правду, в них інші цілі.. Тепер нарешті хоч вилізло кому шо насправді потрібно..

15. INGUL

INGUL Well-Known Member

- 9 мая Львов еще раз подтвердил свое звание культурной столицы Украины - не был избит ни один настоящий ветеран. НИ ОДИН. стариков никто не трогал. Не зафиксировано ни одного обращения ветеранов в милицию с жалобами на физическое насилие или даже оскорбление. Обычные советские ветераны после демобилизации возвращались в родные колхозы. А во Львове, невероятно красивом европейском городе, любили оседать на пенсии крупные армейские и силовые чины, или просто бывшие ГБшники, которых тут к концу «бандеровщины» развелось, как вшей http://reznichenko-d.livejournal.com/217396.html

"Георгіевска ленточка" -- це російський імперіалістично-шовіністичний символ. Деякі "громадяни" не розуміють або не хочуть розуміти що чипляючи ці дурноверхі "лєнточки" вони чипляють на себе атрибут іноземної культури-історії тим самим підкреслюючи свою приналежність до неї !

Уже ни первый год нам впаривают этот модный флешмоб, при этом организаторы акции рассчитывают на полное незнание истории нашим обществом, так как в СССР НИКОГО и НИКОГДА не награждали именно ГЕОРГИЕВСКИМИ наградами, а были лишь аналогичные цвета на Гвардейских лентах и лентах Ордена Славы, а так же Медали За Победу над Германией, и то половина войны прошла без них. При том цвета Георгиевских и Гвардейский наград отличались и оттенком цветов Георгиевские награды вручались в полном объёме до октябрьского переворота, а так же эта награда присваивалась белогвардейцам, что касается времён Второй Мировой, то Георгиевские Кресты получали бойцы, которые воевали против СССР!

• Подобається Подобається x 7
  16. Полковник

Полковник миється в бані

И какая страна в названии данной партии?

• Подобається Подобається x 3
  17. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Это просто символ, с которым согласилось большинство населения, вас никто не заставляет его носить.
    Если хотите покопаться в истории, то Герб Украины - это символ Рюриковичей и Киевской Руси соответственно, немного исторических изысканий и можно доказывать, что это символ России и "москалив". Но ведь никто в такой маразм не впадает, так зачем вы пытаетесь сравнивать оттенки георгиевских ленточек?:dntknw:

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

Може просто їхати на травневі свята з Львівщини в Алчевськ не найкращий вибір?

---------- Додано в 09:48 ---------- Попередній допис був написаний в 09:45 ----------

футбольні хулігани і шпана під керівництвом свободівців потовклася з активістами ПР і КПУ
    от і всі події

19. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

В нормальной стране, жители могут перемещаться из одного города в другой не опасаясь за свою жизнь, а вот после львовских провокаций начала проявляться озлобленность общества, причем злость будут срывать в основном не на тех, кто заслужил.:sad:

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Думаю вам у Львові нічого не загрожує....якщо звичайно бикувати не почнете ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)