Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Не понял.
    Это про какую партию?

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

М"яко кажучи, Ви не праві... :mocking:
    Згадували і про День Перемоги і про провокації нацюків у Львові...
    Географічно його не посунеш...

• Подобається Подобається x 2
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нк пофантазуйте самі
    Наприклад ФПФГ - фашистська партія федеративної Германії.
    Невже не викликає асоціацій "ряд глухих согласных" - КПСС ?

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ви знаєте, в мене кілька разів це порівняння приходило до голови. Відносно Англії. Я живу в частині Англії яку німці дуже бомбили (в нас на згадку лишили розвалини такого будинку) Природньо, десь мусять бути могили німецьких збитих льотчиків. Ви знаєте, англійці дуже спокійний і толерантний народ. Але я собі не уявляю, щоб вони зробили з групою німців, які б, скажімо, на день народження Гітлера прийшли б на такі могили з нацистськими прапорами.
    Так що львівяни є дуже терпеливими що дозволили тому бидлу живими покинути Львів.

• Подобається Подобається x 8
  5. VasMT

Більше того, навіть дозволили йому виїхати з України, щоби міняти і континенти і країни...
    Тут одна пані була дуже обурена моїми словами щодо того, що Стрий, на відміну від деяких інших міст, розташованих північніше, дійсно Європейське місто...
    Можете пересвідчитись самі, панове...
    http://www.telelan.com.ua/videonews/1033-11-05-11

• Подобається Подобається x 3
  6. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Нашли по кому сравнивать. Польша в этом плане ещё более "закомплексованное" государство, если у их исторических гастарбайтеров вообще не какого государства не было, то у Поляков - Речь Посполитая, как говорится чем выше взлетишь тем больней падать. Вспоминается "анекдот": "Что такое Польша ? это территория через которую немцы с русскими войной ходили"
    Что такое европа можете узнать в Финляндии, особенно у её Шведской Народной Партии или например в восточный регион Франции заглянуть, Эльзас - Лотарингия.

• Подобається Подобається x 5
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

• Подобається Подобається x 6
  8. Pedro

А це цілковито моя справа що я міняю і де я міняю. В житті нікого не зрадив - ні свого народу ні інших народів. Я вас не чіпаю. Чи шия за мутузком свербить? Бо зі зрадниками ніхто панькатись не буде. Здається сімейний досвід є.

• Подобається Подобається x 4
  9. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

На Волзі епідемія логореї.

• Подобається Подобається x 1
  10. VasMT

Ще на один виходок "новин" збільшилось...

---------- Додано в 21:07 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

Ой... А то Ви на себе сприйняли? о_О
    А що збіглося?
    Невже оце :mocking:

• Подобається Подобається x 6
  11. Spika

Spika Well-Known Member

12. Pedro

Збігтися, Василю, може все. І багато чого може повторитися. Невже ви думаєте, що не прийдетьсься покутувати ваш злочин зради України? Думаєте кацапня захистить? Що ви так ретельно їм дупи лижете.
    На все свій час і за кожний злочин мусить бути покарання. Не втечете, Василю, не втечете.

• Подобається Подобається x 5
  13. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Приятно слышать, smeet, что Вы считаете россиян "такими же людьми как и Вы сами". Тем более, что они хорошо платят за работу и дают премии Вашему шовгору. Что ж уважать граждан соседней страны - это нормальное правило хорошего тона.

А вот, разрешите спросить, как вы относитесь к русским живущим в Украине? Так ли Вы их уважаете как и граждан РФ?

14. VasMT

Який такий злочин? о_О

Ні, Педро, не тікатиму... Я ж не Ви...

Останнє редагування: 12 тра 2011
  15. Vadim Kharkov

Ну не нужно выдавать желаемое за действительное... Европейские ценности мы уже видели в действии 9 мая.

Да и город построили вовсе не предки нынешних галичан. Так... австрийцы, поляки, жиды... Хотя, если подойти с т.з. тягловой силы... тогда да, вероятно поучаствовали в строительстве...

16. INGUL

INGUL Well-Known Member

- я українською користуюсь, (до її спотворення жидобольшевиками у 1933 році). "Харківський правопис" називається. "Жид" це українська літературна мовна норма, шановна. Я розумію що в Одесі вам про це не розповідали на уроках української літератури (яку мабуть ви й не читали). тож читайте Шевченка, Франка, Лесю Українку, Олену Пчілку, взагалі українську клясику.
    "Коли я чую про лібералів чи демократів, то так і бачу хитрий писок жида." Іван Франко

17. Vadim Kharkov

К которой предки нынешних галичан никого отношения не имеют... Архитектура - это не их профиль был...;)

---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:39 ----------

А проект-то чей?... Неужели исконно галицкий?

А ведь проект - это главное.

---------- Додано в 21:43 ---------- Попередній допис був написаний в 21:40 ----------

Некогда было... Провокаторы с востока отбивались в те далекие годы от провокаторов с запада на своих землях. Вот отбились.

Теперь встречайте гостей с ответными визитами.

18. Pedro

А ви щось розумієтесь в архітектурі? Читали історію Галичини? Чи взагалі будь-яку історію?
    Чи - нє чітал но асуждаю. По москальськи!

19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я думаю ваше турне по восточной и центральной Украине вас бы еще больше разочаровало ...

---------- Додано в 21:47 ---------- Попередній допис був написаний в 21:46 ----------

особенно для нациков ...

20. Pedro

Сміт іноді любить виражати думку яка відрізняється від думки всього світу. :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)